Beste draagbare mini compressor 2023 uit de Test

Last update: september 2023

Even je autobanden of fietsbanden oppompen, of je bal of basketbal. Het is zo gepiept met een draagbare mini compressor. Dit type compressor is ideaal voor op de camping of gewoon thuis. Daarnaast is hij ideaal onderweg te gebruiken. Je komt in ieder geval nooit meer zonder compressor te zitten! Beter het zekere voor het onzekere. Als je hem nodig hebt ben je heel blij dat je hem bij je hebt. Hij is ideaal voor kleinere werkjes. Maar hoe koop je de beste mini compressor? En wat zijn de beste draagbare mini compressors? Wij hebben het allemaal voor je uitgezocht!

Best Geteste Air Compressor

Draagbare 12v Air Compressor

Deze draagbare 12v Air Compressor met toebehoren is uiterst geschikt voor het oppompen van autobanden van personenauto's, SUV's, campers, caravans, motors en luchtbedden. Capaciteit 40 liter per minuut. Hiermee kun je een autoband oppompen in slechts 3 minuten. Duidelijk afleesbare manometer. De luchtcompressor is ook geschikt voor fietsbanden, ballen, luchtbedden, opblaasbare boten, etc.

Op Voorraad!

Conclusie: in 2023 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Draagbare 12v Air Compressor de beste draagbare mini compressor is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de Draagbare 12v Air Compressor is de FERM CRM1049. Kijk onderstaand voor de overige draagbare mini compressor testresultaten.

Top Beste Productvergelijking

Draagbare 12v Air Compressor

Deze draagbare 12v Air Compressor met toebehoren is uiterst geschikt voor het oppompen van autobanden van personenauto's, SUV's, campers, caravans, motors en luchtbedden.

FERM Draagbare compressor - 1100W

De FERM CRM1049 is een compacte en draagbare compressor, compleet met 3 meter lange luchtslang en bandenvultoestel met manometer. Haal deze compressor in huis en je bent klaar voor de meest uiteenlopende oppompklussen zoals het oppompen van voetballen en basketballen tot aan banden van diverse voertuigen.

Draagbare mini Airbrush compressor

Draagbare mini Airbrush Compressor Fengda AS-200
Olievrije draagbare mini compressor zonder luchtreservoir (drukvat).
Geluidsarme compressor.

LifeGoods Elektrische Compressor

Zijn je (auto) banden toe aan een oppompbeurt? Pomp ze thuis op met de krachtige compressor van LifeGoods. Dankzij de 4 verwisselbare tuitjes is de compressor ontzettend veelzijdig in gebruik! Van speelballen en luchtmatrassen tot auto- en fietsbanden!

Powerplus POWX1706 Compressor

Deze compacte compressor van Powerplus bied je een hoog luchtdebiet van 180l/min. Daarmee blaas je elk voorwerp in een oogwenk op. Hij heeft een olievrije motor, dus je verliest geen tijd met onderhoud.

Beste draagbare mini compressors van 2023

Draagbare 12v Air Compressor

Reviews

1.0 

Gemiddelde van 1 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

1.0

Gemiddelde van 1 reviews

Klein maar fijn. Zo zouden we de Draagbare 12v Air Compressor van Brauch omschrijven. Je neemt deze kanjer makkelijk overal mee naartoe. En dat is wel zo praktisch want je zult altijd zien dat je een compressor het hardst nodig hebt wanneer je onderweg bent. Je laadt hem eenvoudig op in je auto. Ideaal dus. Deze draagbare mini compressor is met name geschikt voor het oppompen van ballen. Zo kom je met de voetbal nooit meer met een slap balletje te zitten. Ook voor fietsbanden is hij heel geschikt! Kortom, hij mag niet in je uitrustig voor onderweg ontbreken.

Het ontwerp is eenvoudig, net als het gebruik. Je hoeft niet veel verstand van compressors te hebben om uit te vinden hoe hij werkt. Het spreekt eigenlijk wel voor zich. En je hoeft zelf geen rare capriolen uit te halen om een bal of een fietsband op te pompen.

Pros
 • Heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • Het is een perfect instapmodel en geschikt voor alle niveaus.
Cons
 • Hij is niet geschikt voor zwaardere toepassingen zoals het oppompen van een autoband.

FERM CRM1049

Reviews

4.1 

Gemiddelde van 23 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.1

Gemiddelde van 23 reviews

De FERM CRM1049 doet wat je van een mini compressor mag verwachten. Hij is krachtig en compact. Wij stonden versteld van wat zo’n klein apparaatje teweeg kan brengen. Aan de bovenkant zit een handig handvat waarmee je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast beschikt hij over een handig vakje voor het opbergen van het snoer. Ook de accessoires kun je netjes opbergen. Ideaal als je ergens anders een pomp klusje te klaren hebt. Het is niet de allergoedkoopste compressor maar zeker heel betaalbaar. Je krijgt waar voor je geld.

De luchtslang bedraagt zo’n 3 meter. Super handig dus want dit is voldoende voor een goed werkcomfort. Bovendien krijg je er diverse opzetstukjes bij zodat hij altijd past. Dit maakt deze mini compressor een erg veelzijdig apparaat waar je veel gemak van zult hebben!

Pros
 • Hij is heel makkelijk mee te nemen.
 • Het apparaat zelf dient als een soort koffer waarin je de slang en toebehoren in opbergt.
Cons
 • Hij is behoorlijk luidruchtig in gebruik. Hij beschikt niet over een drukregelaar.

FENGDA Mini Airbrush Compressor

Reviews

4.0 

Gemiddelde van 7 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.0

Gemiddelde van 7 reviews

We willen graag de FENGDA Mini Airbrush Compressor ter sprake brengen. Deze zeer betaalbare kanjer is stil in gebruik. Daarnaast heb je geen olie of een zwaar vat nodig om hem te laten werken. Het is een lichtgewicht waardoor je er makkelijk mee te werk gaat of hem ergens mee naartoe neemt. Wel zo prettig als je even gauw wat op wilt pompen zoals een bal of autobanden. Daarnaast is hij uitstekend geschikt voor het oppompen van fietsbanden. Grote kans dat dit bij jou in het gezin regelmatig moet gebeuren. En je hebt geen zin om iedere keer te staan pompen.

Pros
 • Super compact en licht apparaatje die overal van pas komt.
 • Ook ideaal voor op de camping of onderweg!
Cons
 • Er had wel een duidelijke gebruiksaanwijzing bij mogen zitten.

LifeGoods 12v compressor 

Reviews

4.2 

Gemiddelde van 153 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.2

Gemiddelde van 153 reviews

Dit is een kleine en draagbare compressor die je overal gemakkelijk kan gebruiken. Je kan hem aansluiten in de auto op een sigarettenaansluiting. Dit is natuurlijk supermakkelijk wanneer jij onderweg bent en geen stroom bij de hand hebt. Ook kan je er mee je fiets, motor of misschien ballen oppompen. Het is een goede en draagbare compressor, dus neem hem overal mee naartoe. Mocht je de LifeGoods 12v compressor wel thuis willen gebruiken dan wordt er geadviseerd om een kleine omvormer aan te schaffen. Maar het makkelijkst werkt hij natuurlijk wanneer jij gaat kamperen en je bijvoorbeeld een luchtbed moet oppompen. Of misschien wil jij wel de banden van jouw auto oppompen. Hiervoor hoef je niet meer speciaal langs het tankstation. 

Het grote voordeel van deze compressor ten opzichte van anderen is dat hij drie verschillende ventielen heeft. Hij is gemakkelijk aan te sluiten en heeft een luxe opbergtas. Daarnaast heeft hij een extra lange luchtslang. Deze kan je overal op aansluiten waar jij maar wil. Door de verlichting is hij gemakkelijk te gebruiken in het donker.

Pros
 • Hij is gemakkelijk te gebruiken in het donker.
 • Hij heeft een beveiliging wanneer hij te warm wordt.
Cons
 • Hij werkt alleen op 12 volt.

Powerplus POWX1706

Reviews

3.8

Gemiddelde van 61 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.8

Gemiddelde van 61 reviews

Je bent opzoek naar een handige draagbare maar ook sterke compressor die je kan gebruiken voor meerder doeleinden, maar vooral voor het oppompen van banden of schoonspuiten van verschillende ondergronden, dan heb je aan deze compressor een hele goede. Hij heeft in totaal zo’n 11 accessoires. Hiermee kan je hem overal voor gebruiken. Door alle verschillende mondstukjes kan jij banden oppompen, en snel switchen naar het oppompen van luchtbedden of matrassen. Super ideaal dus wanneer jij bijvoorbeeld op vakantie bent. Hij werkt helaas niet op 12 volt, dus je hebt wel een stopcontact nodig om hem te gebruiken. Daarnaast ligt de prijs iets hoger dan andere modellen. Dit is omdat hij geïntegreerd is met verschillende handige materialen. 

Helaas is de Powerplus POWX1706 ook niet helemaal geruisloos. Hij maakt behoorlijk was geluid wanneer hij bezig is. Hij is daarnaast niet geschikt voor het oppompen van grote opblaaskussens. Hiervoor heb je echt een grotere en krachtigere compressor nodig. Wat wel ideaal is, is dat hij zonder olie werkt. Een olievrije compressor is helemaal de toekomst. 

Pros
 • Hij werkt zonder olie.
 • Hij is licht en gemakkelijk te verplaatsen.
 • Hij wordt geleverd met veel accessoires.
Cons
 • Hij is niet geheel geruisloos.
 • Hij is niet geschikt voor grote kussens.

Makita DMP180Z

Reviews

4.7

Gemiddelde van 59 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.7

Gemiddelde van 59 reviews

Ook Makita heeft een goede en sterke luchtpomp. Natuurlijk is deze een stuk duurder dan andere compressors op de markt. Maar je hebt dan ook een zeer solide en sterke compressor. Makita is een merk dat altijd zorgt voor kwalitatief goede materialen. Helaas moet er meteen gezegd worden dat deze compressor niet wordt geleverd met accu of lader. Je zal deze dus extra erbij moeten halen. Wanneer je al andere apparatuur van Makita hebt kan het zijn dat deze past op de Makita DMP180Z. Dit model heeft veel voordelen zoals de maximale druk van 8,3 bar. Daarnaast heeft hij een vast geheugen zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te stellen. 

Wat een voordeel is aan deze Makita is dat hij meerdere accessoires heeft zodat je alles kan oppompen. Ook heeft hij ledverlichting wat het werken in het donker makkelijker maakt. Op het display kan jij precies instellen hoe hoog de stand moet. Daarnaast is alles te bedienen met een gemakkelijke druk op de knop. 

Pros
 • Hij werkt snel en gemakkelijk.
 • Hij heeft een handige ledverlichting en geeft 8,3 bar maximale druk.
Cons
 • Hij wordt niet geleverd met accu’s en toebehoren.

Fengda FD06-1(AS-06)

Reviews

5.0

Gemiddelde van 1 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

5.0

Gemiddelde van 1 reviews

De Fengda FD06-1(AS-06) is perfect voor het gebruik door kunstenaars, artists, nail art en cake decorateurs. Je gebruikt hem namelijk voor airbrushing. Hij is erg stil in gebruik. Wel zo prettig dus als je hem in de woonkamer gebruikt waar nog meer mensen zich bevinden. Hij werkt olievrij en je neemt hem door zijn compacte formaat overal makkelijk mee naartoe. Super handig dus als je naar vrienden gaat om je hobby te delen of wanneer je ergens een klant hebt voor nagels of als kunstenaar.

Pros
 • Een handzame compressor die je zonder olie kunt gebruiken.
 • Hij is ideaal te gebruiken voor bepaalde hobby’s en voor je klusjes!
Cons
 • Hij heeft wellicht niet voldoende capaciteit voor zware toepassingen.

Volcano

Reviews

5.0

Gemiddelde van 2 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

5.0

Gemiddelde van 2 reviews

Je gebruikt de Volcano mini compressor moeiteloos 2 uur achter elkaar! Ideaal dus als je hem voor je werk nodig hebt om ballen op te pompen of wanneer je gewoon je fiets- of autoband op wilt pompen. En wat te denken als je onverwacht visite krijgt die blijft slapen? Dan heb je geen zin om een heel luchtbed op te pompen. Met deze Volcano is het zo gepiept! Een kwestie van aansluiten en je luchtbed is klaar voor gebruik. Deze alleskunner is eigenlijk handig voor allerlei kleine karweitjes die veel sneller voor elkaar zijn dan wanneer je hem niet bij de hand hebt.

Pros
 • Hij is geschikt voor allerlei klusjes zoals het oppompen van fiets- en autobanden.
 • Je krijgt er 4 mondstukjes bij geleverd.
Cons
 • Er zijn goedkopere mini compressors met dezelfde specificaties.

Fengda FD176 Airbrush mini compresso

Reviews

4.0

Gemiddelde van 1 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.0

Gemiddelde van 1 reviews

De Fengda FD176 Airbrush mini compresso ziet er om te beginnen heel cool uit. Je hoeft je er dus zeker niet voor te schamen, het is zelfs een blikvanger. Hij is ideaal voor zowel thuis als onderweg. Het gewicht is namelijk licht en zijn formaat klein. Deze Fengda is fijn voor kleine klusjes als het oppompen van je fiets- of autoband maar ook voor tattoo artists, nail art en andere hobby’s mag hij niet ontbreken! Door het handige draaghandvat kunt je hem makkelijk meenemen. Kortom, hij is onmisbaar in je hobbyschuur!

Pump’in Home mini

Reviews

4.2

Gemiddelde van 3 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.2

Gemiddelde van 3 reviews

De zomer is weer aangebroken en je wilt graag een opblaasbaar zwembad neerzetten. Het laatste waar je zin in hebt is het opblazen ervan. Gelukkig komt de Pump’in Home mini goed van pas. Ook voor het opblazen van balonnen voor een feestje is deze Pump’in ideaal. Je krijgt er een drukmeter bij zodat je altijd op de hoogte bent van de situatie. Meten is weten. Met nog geen 7 kg is hij een lichtgewicht waardoor je hem makkelijk meeneemt naar de camping of op reis. Het is altijd handig om hem bij je te hebben!

Shopgids: alles wat je moet weten voordat je een draagbare mini compressor aanschaft

Hoe kun je op een draagbare mini compressor besparen?

Hoewel draagbare mini compressors tegenwoordig heel betaalbaar zijn moet je er wel geld voor betalen om er een te kopen. Als je een smalle beurs hebt is dit niet altijd mogelijk. Met onze tips kun je toch genieten van de gemakken van een draagbare mini compressor.

Vraag jezelf af hoe vaak en intensief je de draagbare mini compressor wilt gebruiken. Als dit namelijk voor een bepaalde klus is en dus maar tijdelijk leen dan een exemplaar. Kijk je buurman of vader even lief aan en het scheelt je een hoop geld! Ben je van plan hem af en toe te gebruiken en wil je niet nog eens om een gunst vragen? Huur dan een draagbare mini compressor. Je kunt je klus op tijd klaren en huren is goedkoper dan kopen. Op korte termijn tenminste. Als je hem regelmatig gebruikt ben je alsnog goedkoper uit wanneer je er een koopt.

De draagbare mini compressor hoeft natuurlijk niet per se nieuw te zijn. De aanschaf van een tweedehands model kan je veel geld besparen ten opzichte van een nieuwe. Test hem voor je hem koopt wel even om te kijken of hij naar behoren werkt. Check daarnaast of hij compleet is.

Welke soorten compressors zijn er?

Simpel gezegd is een compressor een apparaat dat lucht aanzuigt. Vervolgens wordt deze lucht geconcentreerd en in een hoge druk naar buiten gespoten. Een draagbare mini compressor heeft als voordeel dat hij een compact formaat heeft en licht is. Dit type is speciaal ontworpen om hem makkelijk mee te kunnen nemen. Dit is ideaal voor bepaalde hobby’s of kleine klusjes. Bij een draagbare mini compressor gaat het om olievrije exemplaren. Zijn er dan ook compressors die met olie werken? Ja zeker! Wij vertellen je wat de voor- en nadelen zijn.

Een compressor die op olie werkt is met name geschikt voor zwaardere toepassingen, bijvoorbeeld op de bouw. Daarnaast is dit type stiller dan een exemplaar dat zonder olie werkt. Het doel waarvoor je een compressor op olie aanschaft is dus anders het doel van een olievrij exemplaar. Er zijn uiteraard ook wat nadelen. Zo is dit type log en moeilijk te verplaatsen. Daarnaast kun je hem niet onder de 5 graden gebruiken en moet de olie regelmatig vervangen worden. Bovendien kan er olie uit het apparaat lekken en er kan een oliegeur ontstaan. Kortom, een compressor op olie is met name geschikt voor grote klussen waarbij het niet erg is dat er wat geknoeid wordt.

Een olievrije compressor heeft eveneens voor- en nadelen. Zoals we al noemden heeft hij een compact formaat waardoor je hem makkelijk optilt en meeneemt. Daarnaast heeft dit type compressor een langere levensduur dan een type dat op olie werkt. Als je er wat om geeft is het ook erg fijn om te weten dat hij beter is voor het milieu dan een compressor werkend op olie. Je bent bovendien verzekerd van een olievrije lucht! Helaas zitten er ook wat nadelen aan het olievrije exemplaar. Zo maakt hij meer lawaai dan een type op olie. Daarnaast is hij goedkoper dan een compressor met olie.

Bedenk je dus van te voren waar je je compressor voor wilt gebruiken. Voor grote klussen en bouwprojecten is een compressor op olie ideaal en voor de kleinere klusjes is een olievrije compressor aan te raden.

Welke draagbare mini compressor is de beste budget keuze?

De nummer 1 in onze top 5 is een perfect voorbeeld van een goede draagbare mini compressor budget keuze. Maar ook de Fengda AS-206A bewijst dat een goed model niet duur hoeft te zijn. Hij werkt zeer eenvoudig waardoor hij geschikt is voor ieder niveau, of je nu een klus groentje bent of een doorgewinterde bob de bouwer. We hebben niet alleen gekeken naar de prijs maar ook naar de kwaliteit van deze compressor. Hij is de beste in zijn prijsklasse. Als instapmodel is hij uitermate geschikt. Zowel voor hobbymatige doeleinden kun je hem gebruiken maar ook voor kleine klusjes in en om het huis. Denk aan het oppompen van een luchtbed of zwembad. Als je hem eenmaal gewend bent wil je niet meer zonder!

Wat zijn de populairste draagbare mini compressor merken?

Als je op de een of andere manier met airbrushing bezig bent dan ken je het merk Fengda zeker. Ze zijn namelijk specialist op het gebied dat alles met airbrush apparatuur te maken heeft, zo ook compressors. Of je nu een beginner bent of een gevorderd airbrusher, voor ieder heeft Fengda wel iets in hun assortiment. Niet alleen voor ieder niveau hebben ze wat in huis maar ook voor iedere portemonnee. Voor een leuk bedrag kun je al uitvinden of airbrushen wat voor je is door een set te kopen.

Bij Volcano zijn ze van alle markten thuis. Of het nu gaat om kamperen, sport of klussen, je kunt alles in 1 koop doen! Bij Volcano staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit is dan ook waar de meeste aandacht naar uitgaat bij het ontwerp van hun producten. En dat zie je terug. Een product van Volcano zal je niet teleurstellen. Naast kwaliteit kun je altijd rekenen op innovatieve producten zoals de drone die Volcano in zijn assortiment heeft opgenomen. Kortom, een Volcano is een goede investering voor nu en voor later!

Een Pump’in kun je herkennen aan zijn typische zwart-oranje design. Ze zijn expert op het gebied van compressors, met name mini compressors. Je zit dus eigenlijk altijd goed als je een Pump’in aanschaft. Praktisch gebruik staat voorop bij Pump’in. Ze leven zich in in de consument en passen daar het ontwerp van hun producten op aan. Je zult dus geen onhandige en onlogische fouten tegenkomen. Een stuk fijner dus dan wanneer het van achter een bureau wordt bedacht een geen rekening wordt gehouden met de gebruiker.

Draagbare mini compressor tips voor de beste koop

Je bent eruit. Er moet een draagbare mini compressor komen. Maar er is erg veel keuze. Hoe jij de beste uitkiest? Wij hebben de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet. Breng om te beginnen je persoonlijke situatie in kaart. Waar en wanneer wil je hem gebruiken? Wat wil je ervoor uitgeven? Wil je hem voor klusjes of voor een hobby gebruiken?

 1. Geluid

  Er is niets zo irritant dan wanneer je lekker rustig tv zit te kijken en iemand is met een lawaaiig apparaat bezig. Zeker als je van plan bent je draagbare mini compressor regelmatig te gebruiken dan is het aan te raden om voor een stil exemplaar te gaan. Het hangt uiteraard ook af van waar je hem neerzet. Als dit in de schuur is waar toch verder niemand anders komt dan kun je alleen jezelf ermee storen. Bedenk dus van te voren waar je compressor komt te staan en hoe vaak je hem gebruikt.

 2. Stroomvoorziening

  Een compressor met een accu is ideaal omdat je meer bewegingsvrijheid hebt dan een exemplaar met een snoer. Houd er wel rekening mee dat je de accu regelmatig op moet laden. Als je iemand bent die dit nogal eens vergeet kan het zijn dat je op een dag met een lege accu komt te zitten. Niet erg handig dus. Om dat te voorkomen kun je uiteraard ook voor een type gaan dat werkt op netstroom. Een kwestie van inpluggen en gaan met de banaan!

 3. Formaat en gewicht

  We hebben het uiteraard over een draagbare mini compressor. Het formaat is dus al klein. Het zal je echter verbazen hoe veel verschil er kan zitten tussen het gewicht en het formaat van de mini exemplaren. Wil je hem gewoon thuis neerzetten en vind je het handig dat hij klein is? Dan is het gewicht en het formaat minder belangrijk dan wanneer je van plan bent hem mee te nemen naar de camping of klanten.

 4. Vermogen

  Het vermogen van een compressor wordt uitgedrukt in watt of wattage. Hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de compressor simpel gezegd. Daarnaast zegt het wattage iets over hoe lang je de compressor achter elkaar kunt gebruiken zonder dat hij aan kracht verliest of oververhit raakt. Als je hem af en toe nodig hebt voor het opblazen van een luchtbed dan voldoet een laag wattage. Wanneer je hem langere tijd achter elkaar wilt gebruiken voor het opblazen van ballen dan is het wel zo handig dat hij over voldoende capaciteit beschikt.

Laatste draagbare mini compressor trends

Vroeger werden compressors voornamelijk op de bouw gebruikt. Als je een vriend had met een compressor dan was dit veelal voor bouwprojecten. Tegenwoordig ligt dat anders. Met de komst van de mini compressor werd het voor veel meer mensen interessant om er een te gebruiken. Je kunt hem namelijk makkelijk kwijt. Daarnaast is hij handig voor kleine klusjes maar ook hobbymatig is de mini compressor onmisbaar. Airbrushing is momenteel erg in trek. Verf wordt als het ware geblazen en hiermee kun je allerlei tekeningen maken of een bepaald object een kleur geven. Het is in ieder geval een vak apart.

Wij zien een grote toename in de kleine compressors. Dit is omdat ze zo enorm gemakkelijk werken. Inmiddels worden ze geleverd met veel verschillende attributen waardoor je gelijk aan de slag kan en je geen extra materialen hoeft aan te schaffen. 

Iets anders dat opvallend is en echt een trend van de laatste tijd, dat ze op zowel 12 volt als om 220 stroom werken. Er zit dus in het systeem een omvormer die ervoor zorgt dat de stroom wordt opgeschakeld. Je hebt dan dus niet verschillende aansluitingen nodig of aparte omvormers. 

Een laatste trend is toch wel het connecten met je smartphone. Via bluetooth kan je precies zien wat hij heeft verbruikt en hoeveel hij heeft gepompt. Dit is misschien een tool dat je niet snel zal gebruiken, maar het is wel grappig dat het tegenwoordig allemaal kan. 

Conclusie

Merken maken het verschil op deze markt. Wij zien dat er een grote toename is geweest aan draagbare mini compressoren. Dit komt omdat het een stuk makkelijker wordt om bijvoorbeeld banden op de pompen. Je hoeft hiervoor niet meer naar een garage of naar een tankstation. Er zijn dus steeds meer mensen die een compressor aanschaffen, dat maakt ook dat ze steeds beter worden. 

Zo zijn er nu compressors die werken op een 12volt aansluiting en toch behoorlijk wat stroom kunnen genereren. Het is wel goed dat je let op het gebruik van jouw accu in de auto, je wil natuurlijk niet met een lege accu komen te staan. 

Het laatste dat wij concludeerden is het verschil in accessoires. Waar het ene model misschien wel 15 verschillende accessoires heeft, zal het andere model er maar drie voor je hebben. Het is goed om te kijken of het allemaal aansluiten bij de apparaten en materialen waarvoor jij de compressor wil gaan gebruiken.

Auteur

 • Ik ben Jan Willem Beumer en schrijf artikelen met jarenlange ervaring in de elektronicasector. Daarnaast ben ik een liefhebber van koken voor mijn gezin en alles wat te maken heeft met wonen. Als auteur bij https://bestetester.nl deel ik mijn ervaring en passie met veel enthousiasme.

Vorige test

Beste multivitamine van 2023 uit de test

Volgende test

Beste Camera Telefoon 2020: Telefoons met de beste camera uit de Test