Beste multivitamine van 2024 uit de test

Last update: mei 2024

Je neemt je altijd voor om gezonder te eten en meer te bewegen. In de praktijk is dat echter nog niet altijd zo makkelijk. Een drukke baan, de kinderen ophalen en dan ook nog uitgebreid koken én sporten. Het schiet er dus wel eens bij in om goed voor jezelf te zorgen. Terwijl je weet dat dit niet goed is voor jezelf en ook niet voor de rest van het gezin. Multivitamines kunnen ondersteuning bieden. Het vervangt uiteraard niet een heel eetpatroon maar je krijgt in ieder geval meer vitamine binnen voor een betere weerstand. Er is ontzettend veel keuze in multivitamines. Waar je op moet letten bij de aanschaf? Wij zochten het voor je uit!

Best Geteste Multivitamine

Yummygums Multivitamine

Yummygums Multi+ Suikervrij is een 100% vegan multivitamine. Met extra vitamine C, D3 en B12.

Deze gummie is goed voor ↓
Goed voor de weerstand
Zorgt voor extra energie bij moeheid en vermoeidheid
Ondersteunt de werking van de spieren
Draagt bij aan behoud van sterke botten en tanden

Op Voorraad!

Conclusie: in 2024 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Yummygums – multivitamine gummies de beste multivitaminen zijn die nu verkrijgbaar zijn in Nederland. Een uitstekend alternatief voor de Yummygums – multivitamine gummies is de Pool Plus Multivitaminen. Kijk onderstaand voor meer multivitaminen testresultaten!

Top Beste Productvergelijking

Yummygums Multivitamine - gummies met vitamine B12

Yummygums Multi+ Suikervrij is een 100% vegan multivitamine. Met extra vitamine C, D3 en B12. Deze gummie is goed voor , Goed voor de weerstand, Zorgt voor extra energie bij moeheid en vermoeidheid, Ondersteunt de werking van de spieren

Pool Plus Multivitaminen - 120 Tabletten

Elke Pool+ Multivitaminetablet bevat de optimale mix van vitamines, mineralen, fruit, groenten en kruiden. Pool+ Multivitamine met zijn uitstekende anti-oxidanten formule is speciaal ontwikkeld om intensief bij te dragen aan het gezond functioneren van het lichaam in het algemeen.

Orthica Dino Multi (Multivitaminen) - 120 Kauwtabletten

Multivitamines voor kinderen die wat energie kunnen gebruiken. Ondersteunt ook de weerstand⁴, botsamenstelling¹ en normale groei (m.b.v. jodium). Kinderen groeien hard en hebben vaak een druk leven - zeker in actieve gezinnen. Dat kost energie.

Lucovitaal Collageen Super Compleet Voedingssupplement

Collageen vitaminen & mineralen Compleet van Lucovitaal® is speciaal gemaakt voor volwassenen en bevat vitamine C. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen dat helpt om de huid te verstevigen (van binnenuit) en is goed voor het behoud van sterke botten en tanden.

Davitamon Compleet Weerstand Kauwvitamines

Davitamon Compleet Weerstand KauwVitamines Bosvruchten is speciaal ontwikkeld voor volwassenen. De tabletten bevatten een unieke combinatie van vitamines en mineralen en zijn hierdoor

Beste multivitamine aanraders van 2024

Yummygums – multivitamine gummies

Reviews

4.0 

Gemiddelde van 28 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.0

Gemiddelde van 28 reviews

Met de Yummygums – multivitamine gummies ben je voorbereid op de koude dagen. Dit is toch de tijd dat je de minste weerstand hebt. Het is hoe dan ook altijd van belang om te zorgen dat je binnen krijgt wat je nodig hebt. Dit geldt niet alleen voor jezelf maar voor het hele gezin. Deze multivitaminen zijn dan ook niet alleen geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen. Je geniet met het hele gezin eenvoudig van een goede weerstand en ook van de multivitaminen zelf. Ze komen namelijk in de vorm van gummy beertjes met een lekkere smaak. Als kers op de taart zijn de gummy’s vegan.

Pros
 • Je krijgt korting bij de aanschaf van meerdere pakjes.
 • Dit is ideaal omdat je het toch nodig hebt en de houdbaarheid lang is.
Cons
 • Als je één pakje koopt is het behoorlijk prijzig dus je moet er het budget voor hebben.

Pool Plus Multivitaminen

Reviews

4.2 

Gemiddelde van 218 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.2

Gemiddelde van 218 reviews

De Pool Plus Multivitaminen zorgen voor een uitstekende weerstand. Soms kom je er nu eenmaal niet aan toe om optimaal voor jezelf te zorgen. Deze multivitaminen bieden geen vervanging voor een gezonde voeding maar zijn zeker een ondersteuning. Het kan net het verschil maken tussen wel of niet ziek worden. En dat laatste kun je er zeker niet bij gebruiken. Bovendien voel je jezelf fitter als je binnen krijgt wat je nodig hebt. Het gaat om natuurlijke producten die niet schadelijk kunnen zijn. De natuur helpt je een handje om je immuumsysteem er helemaal bovenop te krijgen!

Pros
 • Je krijgt een pot met 120 tabletten zodat je er wel even mee vooruit kunt.
 • Je hoeft er maar 1 per dag te slikken.
Cons
 • Deze tabletten zijn bedoeld voor volwassenen dus niet voor kinderen.

Orthica Dino Multi Multivitaminen

Reviews

4.6 

Gemiddelde van 38 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.6

Gemiddelde van 38 reviews

Je eigen gezondheid is erg belangrijk maar die van je kinderen net zo. Daar zijn de Orthica Dino Multi Multivitaminen voor. Het zijn multivitaminen speciaal voor kinderen. De meeste vitaminentabletten voor volwassen zijn overgedoseerd voor kinderen. Deze Orthica tabletten hebben precies de juiste dosering. Je kind kan er gewoon op kauwen dus de drempel van een ding doorslikken is weg. Daarnaast hebben ze een heerlijke frambozen smaak waardoor het in de buurt komt van een snoepje. Als je kind er twee per dag neemt dan biedt dit een uitgebreide aanvulling op zijn of haar voedingspatroon.

Pros
 • De tabletten hebben een lekkere smaak.
 • Bovendien hoeven ze niet geslikt te worden wat een drempel wegneemt.
Cons
 • Je moet er twee keer per dag aan denken aangezien de aanbeloven hoeveelheid 2 tabletten per dag is.

Lucovitaal Super Compleet

Reviews

4.9 

Gemiddelde van 32 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.9

Gemiddelde van 32 reviews

Dit is een multivitamine die is gemaakt voor dagelijks gebruik. Je zorgt ervoor dat doormidden van deze pil je dagelijkse stoffen beter worden opgenomen en je voldoende binnenkrijgt. Lucovitaal Super Compleet is gemaakt voor volwassenen, let dus op bij kinderen! Daarnaast bevat deze multivitamine vitamine C. De draagt bij aan de vorming van collageen en dit helpt om de huid te verstevigen. Niet alleen van buiten, maar vooral van binnenuit. Daarnaast is het goed voor sterke botten en tanden. Vanaf het 25ste levensjaar verandert de productie van collageen in het lichaam, hierdoor wordt je huid elastischer en slapper. Deze multivitamine zorgt dus ook nog voor een strakkere huid. 

Daarnaast stimuleert deze pil het immuunsysteem te herstellen na bijvoorbeeld een fysieke inspanning. Ook zit er vitamine E is dat helpt om bij zonlicht en vervuiling de cellen te beschermen. Wanneer jij last hebt van een normale haargroei draagt het gehalte aan zink in deze tabletten bij aan betere haarwortels. Al met al zijn dit hele goede vitamines voor een lagere prijs dan normaal.   

Pros
 • Er zit een hoger gehalte aan vitamine C is wat zorgt voor een betere stimulatie van collogeen in het lichaam.
Cons
 • Helaas zitten niet alle verschillende middelen in deze vitamines.
 • Je zal misschien bij moeten slikken.

Davitamon Compleet Weerstand

Reviews

3.9 

Gemiddelde van 2 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.9

Gemiddelde van 2 reviews

Ben jij opzoek naar een verbeterede weerstand, dit is goed te begrijpen. Er zijn periodes in het jaar dat het lichaam wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. Zorg er natuurlijk altijd voor dat je genoeg groentes en fruit eet, wanneer dit niet genoeg is kan je ze aanvullen met deze vitamines. Deze vitamines van Davitamon zijn gemaakt om op te kauwen. Dit is ideaal wanneer jij niet houdt van pillen slikken. De pillen bevatten genoeg op je dagelijkse voeding aan te vullen. Ook is een goed groot pluspunt van deze vitamines dat ze suikervrij zijn en geen conserveermiddelen of aroma’s bevatten. 

Davitamon Compleet Weerstand bevatten voor de weerstand onder andere de vitamines: A, B6, B11, B12, C, D, koper, selenium, ijzer en zink. Ook voor de spieren zitten en vitamines als vitamine D in. Om er voor te zorgen dat jij minder vermoeid de dag door komt hebben ze er de vitamines: B2, B3, B5, B6, B11, B12 en ijzer aan toegevoegd. Zo heb je eigenlijk alle vitamines die je nodig hebt. 

Pros
 • Davitamon bestaat sinds 1928 en zorgen sinds dien voor de juiste middelen en vitamines.
Cons
 • Ze zijn alleen om te kauwen.

Vitals Elke Dag

Reviews

3.6 

Gemiddelde van 8 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.6

Gemiddelde van 8 reviews

Een duurdere variant dan alle anderen zijn de vitamines van Vitals. Dit is een merk die ervoor zorgt dat je een precieze en uitgekiende samenstelling tot je neemt. Zo zitten er precies de stoffen in die je nodig hebt, en nooit te veel. Waar veel fabrikanten nog gedateerde vitamines gebruiken hebben ze sinds 2014 bij Vitals de samenstelling nog verder verbeterd. Zo proberen ze ook bij Vitals gebruik te maken van biologische actieve vormen van bijvoorbeeld B2, B6, B12 en foliumzuur. De meeste middelen en toevoegingen worden in een zo biologische vorm mogelijk verwerkt in deze pillen. Dit is dus een groot voordeel ten opzichte van andere pillen. 

De pillen van Vitals Elke Dag zijn dan ook ontworpen voor iedere dag. Geen onnodige toevoegingen die kunnen leiden tot te hoge vitamines niveaus. Zodra de niveaus in je lichaam te hoog zijn zal dit ten koste gaan van je immuunsysteem waardoor je dus eerder ziek wordt dan nodig is. Iedere dag dus één pil is voldoende voor een gezond leven. 

Pros
 • De pillen komen in grote verpakkingen.
Cons
 • Ze zijn een stuk duurder dan andere merken op de markt.

Centrum women advanced 50+

Reviews

3.2 

Gemiddelde van 5 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.2

Gemiddelde van 5 reviews

Als vrouw van 50+ krijg je met lichamelijke veranderingen te maken. Denk aan je hormonen. De Centrum women advanced 50+ biedt een steuntje in de rug. Je wilt goed voor jezelf blijven zorgen en met deze multivitaminen wordt dat mogelijk. Het is een kwestie van consistent de tabletten nemen en je zult je een stuk fitter voelen. Er zit voldoende vitamine D, calcium en foliumzuur in voor de juiste ondersteuning. Je krijgt 90 tabletten in één verpakking zodat je er voorlopig wel even mee vooruit kunt. De prijs-kwaliteitverhouding is goed in balans.

Pros
 • Het is specifiek afgestemd op vrouwen van 50+ waardoor je precies binnenkrijgt wat je dan tekort komt.
Cons
 • Het is specifiek bedoel voor vrouwen van 50+ waardoor je wellicht niet in die doelgroep valt.

CBD OLIE Premium full spectrum

Reviews

4.5 

Gemiddelde van 15 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.5

Gemiddelde van 15 reviews

Als je tegen drugs bent zul je de CBD OLIE Premium full spectrum direct afwijzen. Het is namelijk gemaakt van hennep. Dit is echter onterecht want de psycho actieve stof THC die normaal wel in een speciale sigaret van de koffieshop zit is hier nauwelijks vindbaar. Het percentage dat erin zit is verwaarloosbaar dus je kunt er niet stoned van worden. Dat gezegd hebbende, het biedt veel mensen een betere leefstijl. De olie verminderd ontstekingen en biedt verlichting bij diverse ziektebeelden. Het is zelfs geschikt voor kinderen.

Pros
 • Biedt een brede ondersteuning aan het hele gezin.
 • Daarnaast hoeft je geen tablet te slikken, het komt in de vorm van olie.
Cons
 • Deze olie heeft vanwege de hennep niet altijd een goed imago.

Dagravit Gummies Huid en haar – Vitaminen

Reviews

4.2 

Gemiddelde van 22 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.2

Gemiddelde van 22 reviews