De 2 beste bureaustoelen voor op kantoren

Last update: mei 2024

De 2 beste bureaustoelen voor op kantoren

Zoals we allemaal wel weten, is er niets zo vervelend als een slechte bureaustoel tijdens het werk. Op het moment dat je een kantoorbaan hebt, is het van belang om een goede bureaustoel te hebben die ook ergonomisch geschikt is. Wanneer je op een kantoor werkt, zit je voornamelijk de hele dag. Een slechte bureaustoel kan resulteren in nare klachten die zich langzaam ontwikkelen. Om die reden gaan we jou de beste bureaustoelen vertellen voor op kantoren. 

De Ahrends 2020 Verta 

We trappen deze lijst af met meteen de best scorende bureaustoel en dat is de Ahrend 2022 Verta. Het eerste wat er opvalt bij deze stoel is de hoge prijs. Daarmee heb je wel meteen verwachtingen bij de bureaustoel. Voor deze prijs wordt de stoel dan wel helemaal gemonteerd geleverd. Op het moment dat je op de stoel gaat zitten, weet je meteen waarom de stoel zo duur is. Zonder dat je de stoel goed hebt afgesteld, zit de stoel ontzettend lekker. Ook voelt de stoel erg robuust. Dit gevoel is lastig te beschrijven zonder dat je erop gaat zitten. Je merkt meteen dat de stoel echt van een hoge kwaliteit is. Ook past deze stoel goed binnen een moderne kantoorinrichting

Je kunt heel eenvoudig met een paar drukken de stoel instellen naar eigen wensen. Je kunt niet alleen de rugleuning instellen, maar ook de zitting en armleuning zijn apart instelbaar. Daarnaast beweegt de stoel helemaal mee met de bewegingen die je maakt. Hierdoor zit je altijd in een optimale positie. Ben jij op zoek bent naar een bureaustoel van hoge kwaliteit? Kies dan absoluut voor deze stoel! 

De Interstuhl Prosedia W8rk 172IV 

Deze stoel wordt net zoals bijna alle stoelen in een flatpack. Dit wil zeggen dat je de stoel helemaal zelf moet monteren. Dit wordt over het algemeen als vervelend ervaren, maar met een beetje moeite is dit zo gedaan. Doordat je de stoel zelf in elkaar moet zetten, is de prijs wel lager. Dit is dus een groot voordeel van deze bureaustoel. 

Ook deze stoel voelt erg robuust aan zonder dat je deze naar wensen hebt ingesteld. De rugleuning van deze stoel zit niet vast in één positie, waardoor het zitvlak kantelt op het moment dat je wilt bewegen. Op deze manier zit je altijd in een actieve houding. De stoel voldoet aan de (N)EN 1335-norm. Je kunt er tot wel 8 uur lang op gaan zitten en de zitting, rugleuning en armleuning kun je naar eigen wensen instellen. Alle knoppen en de hendel zijn eenvoudig te gebruiken en zitten op fijne plekken. 

Ben je op zoek naar een goede, betrouwbare en iets goedkopere bureaustoel en is het voor jou geen probleem om de stoel in elkaar te zetten? Dan is de Interstuhl Prosedia W8rk 172IV de stoel voor jou!

Dit waren ze dan, de twee beste bureaustoelen voor op de kantoren. Kijk eens verder op internet welke voor jou de voorkeur heeft en kies de stoel die het beste bij jou past! 

Auteur

  • Mijn naam is Rik Kamerik en als huisvader schrijf ik sinds een jaar artikelen voor bestetester.nl met veel plezier. Ik schrijf voornamelijk artikelen over wonen, koken en gezondheid. Ik vind het leuk om onderwerpen onder de loep te nemen.

Vorige test

Geef je welzijn een boost met CBD-olie!

Volgende test

Dé tips om geld te besparen op een nieuwe telefoon