De best geteste smartphones van 2024

Last update: juni 2024

De best geteste smartphones van 2024

Het kiezen van een nieuwe smartphone kan soms erg omslachtig zijn. Er worden tegenwoordig zoveel modellen op de markt gebracht, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om de zoveel tijd verschijnt er weer een nieuwe smartphone, die elk uitblinken op een ander gebied. Maar wat maakt een smartphone nou zo goed? In dit blog gaan we in op de best geteste smartphones van 2024. Wij vertellen jou welke smartphone uitblinkt onder de vele modellen. 

De beste smartphones van dit moment

Iedereen heeft andere eisen aan een smartphone. Om die reden zijn er in 2024 zoveel smartphones op de markt. Tegenwoordig verschijnt er om de paar maanden wel een nieuw model. Deze smartphones verschijnen in verschillende formaten, kleuren en prijsklassen. Op basis van prestaties hebben wij een lijstje opgesteld van de beste smartphones van 2024. 

De Samsung Galaxy S23

De Samsung Galaxy S23 staat met stipt op nummer 1. Door zijn uitzonderlijke prestaties kunnen wij zeggen dat dit de best geteste smartphone van 2024 is. Allereerst heeft het S23 model een camera van de hoogste kwaliteit. De smartphone is namelijk voorzien van een 50 megapixel camera. Zo maak jij gegarandeerd altijd de scherpste foto’s. Onscherpe en bewogen foto’s zijn verleden tijd door de uitzonderlijke kwaliteit van de nieuwe Samsung Galaxy S23 camera. 

Naast de hoofdcamera, heeft ook de selfiecamera de nodige verbeteringen gekregen. Zo is de Samsung Galaxy S23 voorzien van een 12 megapixel camera. 

Tot slot heeft de Samsung Galaxy S23 een aantal andere features van hoge kwaliteit. Zo is de smartphone voorzien van een 6,1 inch Amoled FHD display. Hierdoor spatten de kleuren van je beeldscherm af. 

Kortom met de nieuwste Samsung Galaxy 23 serie, haal je de beste smartphone in huis. Je zult versteld staan van de kwaliteit van deze nieuwe Samsung smartphone. 

De Apple IPhone 14

De IPhone 14 is het standaard model van de laatst uitgebrachte IPhone series. Het uiterlijk van de nieuwste IPhone lijkt erg op zijn voorganger. Zo heeft ook dit model een aluminium behuizing en een glazen achterzijde. Inmiddels is dit al weer de derde serie op rij, die dit ontwerp krijgt. Alleen het aanbod aan kleuren is veranderd. 

Toch heeft de nieuwste IPhone enkele verbeteringen doorgemaakt op het gebied van prestaties. Zo is de IPhone 14 serie voorzien van een 12 megapixel camera. Volgens Apple maakt deze IPhone dus mooiere foto’s dan zijn voorganger. 

De uitslag van onze smartphone test

Als we de laatste Samsung series gaan vergelijken met de laatste IPhone series, dan moeten we tot de conclusie komen dat de Samsung Galaxy S23 uitblinkt op de meeste gebieden. Zo is deze Samsung smartphone allereerst voorzien van een betere camera. Je zult geheid betere foto’s maken met de Samsung Galaxy S23. Daarnaast zijn de kleuren van de Samsung veel levendiger doordat deze voorzien is van een Amoled FHD display. Daarnaast speelt ook de prijs van de smartphones een belangrijke rol in onze keuze. Zo is de Samsung Galaxy S23 een stuk lager in prijs. Al met al is de Samsung Galaxy S23 dus de betere keuze. 

Auteur

  • Mijn naam is Frederik, al sinds ik mij kan herinneren heb ik een passie voor schrijven. Tijdens mijn tijd voor Moeders.nu heb ik veel kunnen leren over onder andere koken, wonen, gezondheid en huishouden. En dat kan ik goed gebruiken voor mijn teksten en onderzoek voor bestetester.nl. Ik ben enthousiast om mijn kennis te gebruiken voor bestetester.nl! Naast schrijven ben ik in mijn vrije tijd hobbychef voor mijn vriendin en groot fanaat voor de nieuwste tech snufjes. Neem een kijkje in mijn artikelen voor onpartijdige beoordelingen en waardevolle aanraders.

    Bekijk Berichten https://www.linkedin.com/in/frederik-de-rooij-750391275/
Vorige test

Dalende geboortecijfers in Nederland, waar ligt dat aan?

Volgende test

5 Tips voor bedrijven die AI-technologie onderzoeken