Dit zijn de productlijnen van Kérastase

Last update: april 2024

Dit zijn de productlijnen van Kérastase

Heb je nog nooit van Kérastase gehoord? Dat geeft niks. In dit artikel lees je wat dit merk inhoudt en wat de voordelen zijn van dit luxe haarverzorgingsmerk. Kérastase verkoopt allerlei haarverzorgingsproducten: van shampoos tot conditioners en van maskers tot serums. Tevens heeft Kérastase verschillende productlijnen. Bijvoorbeeld speciaal voor gekruld haar of juist voor blond haar. Vooral nu het haar wordt blootgesteld aan de zon is het verstandig om dit goed te verzorgen. Dankzij de producten van Kérastase zorg je voor gezond haar!

Kérastase Resistance

Heb jij veel last van droog of beschadigd haar? Kérastase heeft speciaal voor dat haar de Kérastase Resistance lijn ontworpen. Deze lijn met producten herstelt beschadigd en kwetsbaar haar. Ook zorgt het ervoor dat de gespleten haarpunten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zo heeft Kérastase Resistance bijvoorbeeld het product Resistance Bain Thérapiste speciaal voor zeer verzwakt en overbehandeld haar. Dit product zorgt ervoor dat de keratinen in het haar blijven. Keratinen breken af door het veelvuldig behandelen van het haar, waardoor het haar enorm beschadigd. Met deze shampoo zorg je ervoor dat je haar weer goed herstelt.

Kérastase voor krullen

Kérastase heeft ook een productlijn speciaal voor krullen! De Kérastase Curl Manifesto is ontwikkeld voor elk type krul. Deze lijn van Kérastase is verrijkt met hydraterende Manuka-honing en Ceramide die zorgen voor goede hydratatie van jouw krullen. De Manuka-honing zorgt voor hydratatie van droge krullen en geeft er een mooie glans aan. De Ceramide zorgt voor sterk haar en zacht haar. Een perfectie combinatie om je krullen er prachtig uit te laten zien. Zo bevat deze lijn van Kerastase het product Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale. Dit is een leave-in-crème en geschikt voor elk type krul. Deze crème hydrateert het haar, versterkt het haar van binnenuit, vermindert pluizigheid van het haar en beschermt de krullen tegen hitte tot wel 230 graden!

Blonde Absolu

Blond en grijs haar is tegenwoordig heel hip en daarom verven veel mensen hun haar die kleuren. Hoewel het prachtig staat, is je haar na het ontkleuren van je eigen haarkleur enorm kwetsbaar. Gelukkig heeft Kérastase daar aan gedacht en een speciale productlijn hiervoor ontwikkeld. Deze lijn van Kérastase geeft je ontkleurde haar een ultraviolette bescherming. Zo hydrateert het gevoelig haar, beschermt het haar tegen oxidatie en zorgt dat het haar de mooie kleur blijft behouden. Kérastase heeft zes types blond geïdentificeerd en voor elk type een eigen lijn gecreëerd. Zo is er een lijn voor Grey Blonde, Platinum Blonde, Californian Blonde, Highlighted Blonde, Caramel Blonde en Sunkissed Blonde. Een voorbeeld van zo’n product is de Blond Absolu Masque Ultra-Violet. Dit masker van Kérastase is speciaal ontwikkeld voor ontkleurd, highlighted cool blond haar dat geneutraliseerd moet worden. Zo loop jij er na dit masker weer bij met prachtig gezond haar.

Naast deze drie lijnen heeft Kérastase nog veel meer productlijnen. Zo houden ze rekening met ieder haartype en wordt ook jouw haar niet vergeten! Met de producten van Kérastase ziet jouw haar er weer perfect uit en kun jij een zorgeloze zomer tegemoet gaan met prachtig haar!

Auteur

  • Mijn naam is Rik Kamerik en als huisvader schrijf ik sinds een jaar artikelen voor bestetester.nl met veel plezier. Ik schrijf voornamelijk artikelen over wonen, koken en gezondheid. Ik vind het leuk om onderwerpen onder de loep te nemen.

Vorige test

Wespenbestrijding noodzakelijk bij wespenoverlast

Volgende test

Wat is een Pay N Play technologie?