Beste Stuurslot Auto 2023 uit de Test

stuurslot auto

Je komt terug bij de plek waar je je auto had geparkeerd en je komt tot de ontdekking dat deze weg is! Wat een vreselijke domper na een lekker avondje uit. Je zet je fiets altijd keurig op slot en je laat ook je huis niet onveilig achter. Waarom dan wel je auto? Dieven kunnen makkelijk binnenkomen op allerlei slinkse maniertjes. Geef ze geen kans en schaf een stuurslot aan. Hiermee voorkom je dat dieven je auto kunnen stelen. Waar je op moet letten bij de aanschaf van een stuurslot lees je hier. Daarnaast hebben we de beste stuursloten van het moment voor je op een rijtje gezet.

Conclusie: in 2023 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Stuurslot Rotarylock het beste stuurslot is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de Stuurslot Rotarylock is de Stuurslot voor Auto of Camper. Kijk onderstaand voor de overige stuurslot testresultaten.

Beste stuurslot auto aanraders van 2023

Stuurslot Rotarylock

Met het Stuurslot Rotarylock hoef je nooit meer bang te zijn dat er in je auto wordt ingebroken. Hij is namelijk geel van kleur en valt direct op als je de auto in kijkt. Indringers zullen het dus wel laten om in te breken in jouw auto. Vaak zijn het gelegenheidsdieven en zullen ze voor een makkelijke prooi gaan. Het stuurslot voelt stevig en robuust aan. Ondanks zijn zachte prijsje is het geen prulding waar je niets aan hebt. De lefgozer die toch inbreekt zal geen kans krijgen om jouw auto te stelen!

Je klikt hem heel eenvoudig op je slot en je krijgt er 2 sleutels bij. Geen zorgen dus als je hem kwijt raakt, je hebt gewoon een reserve. Het allerbelangrijkste is dat je met een gerust hart een avondje weg kunt zonder dat je bang hoeft te zijn dat je een lege plek aantreft op de plaats van je auto.

Pros
 • Het gaat om een stevig en degelijk stuurslot. Het is een duurzame keuze waar je lang plezier van zult hebben!
Cons
 • Het kan zijn dat hij wat plekken/beschadigingen achterlaat op je stuur.

Stuurslot voor Auto of Camper

Je gaat lekker op vakantie en daar horen natuurlijk ook uitstapjes bij. Aan het eind van de dag kom je voor een vervelende verrassing te staan: je camper is weg! Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten. Gelukkig is er het Stuurslot voor Auto of Camper. Deze kanjer zorgt ervoor dat je camper of auto altijd veilig staat. Zeker op vakantie is dit extra belangrijk. Als je meerdere sloten in een keer aanschaft krijg je korting. Handig dus voor je auto en camper. Bovendien heeft hij een preventieve werking omdat hij altijd in het zicht staat.

Hadden we al gezegd dat hij ook een preventieve werking heeft? Als je als inbreker naar binnen kijkt in jouw auto met stuurslot dan bedenk je je wel een tweede keer. Grote kans dus dat ze je overslaan. En wij hebben als motto: beter voorkomen dan genezen!

Pros
 • Zowel geschikt voor je auto als camper. Al je voertuigen zijn vanaf nu beveiligd.
Cons
 • Je moet even wennen aan het gebruik. Het is een paar keer oefenen.

Stoplock PRO

Met de Stoplock PRO kun je gerust een avondje uit. Zelfs als je je auto op een plek neer zet waar je je twijfels bij hebt zullen dieven jouw auto zeker overslaan. Dit robuuste slot is eenvoudig te bevestigen. Omdat hij zichtbaar is zal hij gelijk afschrikken. Het is een zeer stevig slot wat sturen onmogelijk maakt. Daarnaast heeft hij een universele pasvorm. Bovendien is hij niet kapot te krijgen. Zelfs als een indringer in je auto weet te komen dan heeft hij dus geen schijn van kans!

Pros
 • Zelfs je airbag is beschermd tegen diefstal. Heeft een universele pasvorm zodat hij vrijwel op ieder stuur past.
Cons
 • Het is een vrij prijzig stuurslot. Hij is vrij zwaar dus een beetje onhandig in gebruik.

Stevig Stuurslot – Budget

Het is misschien geen prijzig slot, maar Stevig Stuurslot – Budget doet wel precies wat het moet doen. Je kan namelijk je stuur in het slot leggen. Vervolgens doe je het geheel dicht. De bovenkant rust op je dashboard. Hierdoor is het onmogelijk om het stuur nog te draaien. En een auto stelen zonder het stuur te kunnen gebruiken. Dat is echt wel heel erg lastig. De kleur van dit stuurslot is geel en dat is niet geheel zonder reden. Want je kunt namelijk op deze manier mensen goed afschikken. Schijnt iemand met een zaklamp in jouw auto? Dan zien ze direct een groot geel stuurslot. Dus inbreken? Dat heeft echt nul zin. En wist je dat je jouw auto ook nog extra kunt beschermen door het dashboard-kastje open te zetten. Zo geef je een signaal af van: hier is goed over na gedacht. In deze auto vind je niets! 

Wil je meer weten over dit stuurslot? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Betaalbaar slot
Cons
 • Scherpe randjes aan het slot

VINZ Parbat Stuurslot voor Auto

Een simpel maar stevig stuurslot. Dat is deze VINZ Parbat Stuurslot voor Auto. Hoe werkt dit stuurslot? Je doet de ene haak om je pedaal van je auto heen. Hierdoor zit het stuurslot dus altijd vast aan de auto. Bovenin kun je het stuurslot vastzetten door de andere haak over het stuur heen te doen. Hierdoor trekt het stuurslot zich als het ware strak tussen je stuur en je pedaal. Met als resultaat dat een dief wel van hele goede huizen wil komen om dit snel los te krijgen. Het is een universeel slot, dus je kunt er elke auto mee beschermen. Ook vrachtwagens. En wat ook prettig is, is dat het apparaat stof- en waterbestendig is. Zo kan je dus niet last krijgen van een sleutel dat niet meer prettig in het slot kan. Ideaal dus wanneer je jouw auto goed wilt beveiligen! 

Wil je meer weten over dit stuurslot? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Voldoet precies aan de verwachting
Cons
 • Geen minpunten genoemd

Gtrise Stuurslot Voor Auto

Door gebruik te maken van het Gtrise Stuurslot Voor Auto kun je erop rekenen dat je auto altijd veilig is. Dat komt namelijk omdat dit een stuurslot is, dat is gemaakt van stoplock. Het voorzien van een hoogwaardige kwaliteit staal. Geen inbreker gaat dit slot snel en geluidloos kunnen openbreken. Zelfs met het sterkste gereedschap is het een flinke uitdaging om dit stuurslot open te breken. Ook prettig. De prijs voor dit stuurslot is niet extreem hoog. Daardoor heb je ook het gevoel dat je je auto voor een betaalbare prijs kunt beschermen. Ook een fijn idee: je ontvangt maar liefst 2 reservesleutels bij dit slot. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Want iedereen raakt weleens iets kwijt en het laatste wat je dan wilt is dat je je slot niet meer van het stuur af kunt krijgen. In totaal zitten er dus 3 sleutels bij dit stuurslot. Met dit stuurslot heb je dus absoluut het gevoel dat je veilig je auto overal in elke grote stad kunt achterlaten.

Wil je meer weten over dit stuurslot? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Handig in gebruik
Cons
 • Kan veel speling ontstaan tussen het slot en het stuur

Mr. Alligator

De Mr. Alligator doet wat je van een stuurslot mag verwachten. Hij valt goed op door zijn gele kleur waardoor indringers worden afgeschrikt. Dit slot maakt dat je ’s nachts weer met een gerust hart kunt gaan slapen. Dieven hebben geen enkele kans om je auto te stelen. De volgende morgen staat hij dus gewoon nog netjes op zijn plek. Dit zeer betaalbare stuurslot is praktisch in gebruik. Een kwestie van op je stuur zetten en klaar is kees. Je auto is helemaal veilig!

Pros
 • Makkelijk en snel aan te brengen op je stuur. Het is een robuust en stevig stuur. Je krijgt waar voor je geld.
Cons
 • Je moet even zoeken waar de sleutel erin moet. Hij is niet universeel.

MasterLock

De MasterLock zet niet alleen je stuur maar ook het rempedaal vast. Er is dus geen enkele kans dat een ongewenste gast ermee vandoor kan gaan. Je monteert hem zeer eenvoudig in je auto. Omdat je de lengte zelf aan kunt passen, past hij vrijwel in iedere auto. Met de sleutels kun je hem op ieder gewenst moment weer open maken. Je zet hem net zo makkelijk op slot als dat je je fiets op slot zou zetten. Geef dieven dus geen kans en gebruik deze MasterLock. Met een kleine toepassing bent je verzekerd van ultieme veiligheid zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Pros
 • Hij biedt een dubbele beveiliging dankzij zijn unieke ontwerp. Zeer stevig en niet open te breken zonder sleutel.
Cons
 • Let op dat de stang lang genoeg is voor jouw auto. Valt niet direct op dus minder afschrikwekkend effect.

Stuurslot Airgbagslot Auto en Camper 

Dit is wat ze noemen een stuurslot van het soort Elefant Lock. Dit betekent dat je het stuurslot kunt klemmen in je stuur. Hierdoor past dit airbagslot overal op. En kun je dus elke auto of camper extra beveiligen met dit airbagslot. En dat is nodig want jaarlijks worden er heel veel auto’s en campers gestolen. Hoewel de meest nieuwste auto’s zijn voorzien van veel manieren om auto’s te beschermen, is een stuurslot nog het meest effectieve. Waarom? Omdat op deze manier een auto simpelweg niet kan rijden. Je hebt tenslotte het stuur nodig om te kunnen sturen. Daarom is een stuurslot vandaag de dag nog steeds de meest effectieve manier van je auto beschermen. 

Een stuurslot werkt ook nog op een andere manier. Namelijk preventief. Om een auto te kunnen stelen zal het slot geforceerd moeten worden of wordt het raam gebroken. Dit wil je ten alle tijden voorkomen want dat betekent schade aan je auto. Of je auto nu volledig gestolen wordt of dat er slechts een poging wordt gedaan, schade betekent dat je je auto even kwijt bent en geen schade-vrije-jaren kan opbouwen bij je verzekering. Kies daarom zeker voor een stuurslot omdat je dit allemaal kan voorkomen. Wanneer iemand door het raam kijkt en ziet dat jij een stuurslot hebt, zullen ze zich wel twee keer bedenken of het waard is. 

Pros
 • Dit stuurslot is voor elke auto geschikt
Cons
 • Er is niets aan te merken op dit stuurslot

Stuurslot Xlock tot 39 CM

Het stuurslot Xlock tot 39 CM is een stuurslot dat volledig om jouw stuur heengaat. Op deze manier is je stuur dus extra goed beschermd tegen ongenodigde gasten. Het is een zeer opvallend model, waardoor mensen ook vanaf de buitenkant worden gewaarschuwd: probeer het niet, het heeft geen zin! Dat is de boodschap die je wilt overbrengen voordat er een ruit wordt ingetikt. Het stuurslot zit dus volledig om het stuur heen waardoor sturen echt onmogelijk wordt gemaakt. En dat is wat je wilt, want dat stuur is nodig om de auto volledig mee te nemen zonder jouw toestemming. 

Het stuurslot zorgt er daarnaast ook voor dat het navigatiesysteem is beschermd. Je kan namelijk een extra stang hiervoor laten gaan. Zodat het niet bereikbaar is. Ook de airbag is niet meer te bereiken. Dit stuurslot past over de sturen van heel veel auto’s heen. Maar denk ook aan bestelbussen. Sturen met een diameter tot 39 centimeter kunnen hiervan gebruikmaken. Je krijgt er 2 sleutels bij en een opbergzak. Zo kun je hem goed opbergen wanneer het stuurslot niet wordt gebruikt. 

Pros
 • Sturen wordt onmogelijk met dit stuurslot
Cons
 • Eenmaal in de draagzak is het een groot object

ProPlus Stuurslot 40 centimeter aluminium Zwart/geel 

Dit is de ProPlus Stuurslot 40 centimeter aluminium Zwart/geel. Een stuurslot dat ervoor zorgt dat jouw auto niet wordt gestolen. Het slot werkt erg gemakkelijk. Je kan namelijk het stuur in de ronde beugel leggen. Vervolgens draai je het stuurslot zo dat het gele hengels klem zit tegen het raam. Of je klapt de balk over het dashboard heen. Op deze manier kan het stuur niet meer draaien. En juist dat is zo belangrijk om een auto te kunnen stelen. Op deze manier weet je dat dus te voorkomen. Ook dit stuurslot is voorzien van een gele laag. Dat geel schikt af. Omdat dieven weten dat een stuurslot ontmantelen een flink lastige klus is. Afschrikken is ook fijn omdat je niet wilt dat het raam steeds wordt ingeslagen. 

Het stuurslot is makkelijk te hanteren en prima te gebruiken. Wanneer jouw stuur te gek is, kan het lastig zijn om het slot te gebruiken. Controleer dit dan dus ook goed. Het is gemaakt van sterk materiaal van een hoge kwaliteit. Hierdoor wordt de veiligheid 100% gewaarborgd. Je wilt tenslotte wel zeker weten dat het stuurslot werkt. 

Pros
 • Makkelijk te monteren autoslot
Cons
 • Niet voor elk stuur gemaakt

Carpoint

Het stuurslot van Carpoint is gebruiksvriendelijk. Je plaatst hem eenvoudig en door zijn rode kleur valt hij extra op. Voor de plaatsing gebruik je het gedeelte waar je normaal gesproken je gordel in vastklikt. Dit slot zal zeker afschrikken en dieven zullen zich wel een tweede keer bedenken voordat ze met jouw auto aan de haal gaan. En dat is precies het effect dat je wilt bereiken. Je krijgt er 2 sleuteltjes bij zodat je altijd een reserve hebt. Daarnaast maak je hem open wanneer jij dat wenst. We worden heel blij van deze Carpoint!

Defa Disk-Lok

Met de Defa Disk-Lok waan je je een soort iron man. Dit robuuste slot geeft geen enkele ongewenste indringer de kans om er met jouw bolide vandoor te gaan. Mochten dieven het toch op jouw auto hebben voorzien dan moeten ze er daadwerkelijk grof geschut bij halen. En dat zal bijna geen enkele indringer in zijn hoofd halen. Als je het slot ziet schrikt het direct af. Daarnaast is hij eenvoudig te bevestigen op je stuur, ondanks dat het best een groot ding is. Wij voelen ons in ieder geval heel veilig met deze Defa!

Shopgids: dit moet je weten voordat je een stuurslot auto aanschaft

Hoe kun je op een auto stuurslot besparen?

Om te beginnen is een auto stuurslot een goede investering. Stel dat je auto wordt gestolen dan heb je een veel groter probleem en veel meer kosten. Ons motto is dat veiligheid boven alles gaat. Er zijn stuursloten in allerlei prijsklasses. Dat houdt echter niet in dat het duurste slot ook het beste is. Gebruik je gezond verstand, informeer en vergelijk diverse prijzen en stuursloten met elkaar.

Als je al een alarm op je auto hebt zitten schakel deze dan in. Het is dan niet noodzakelijk om een stuurslot aan te schaffen. Daarnaast kun je je auto in een bewaakte parkeergarage zetten. Zeker als je maar af en toe een avond uit gaat dan kan dit goedkoper uitpakken dan de aanschaf van een stuurslot. Houd dus altijd het gebruiksdoel in gedachten en bedenk jezelf hoe vaak en intensief je het slot gaat gebruiken. Dit kan essentieel zijn om behoorlijk wat geld te besparen!

Mocht je echt krap bij kas zitten schaf dan een tweedehands stuurslot aan. Tegenwoordig is er online genoeg aanbod. Het is wel van belang dat dit stuurslot het naar behoren doet. Test dit dus van te voren. Daarnaast is niet ieder stuurslot geschikt voor iedere auto. Let hier ook op van te voren om een miskoop te voorkomen.

Welke soorten auto sloten zijn er?

Een auto slot zorgt ervoor dat het stuur van je auto wordt vastgezet. Hierdoor is het niet mogelijk om de auto te besturen. Vaak hebben autosloten een felle kleur zodat het inbrekers afschrikt. Ze zullen zich wel een tweede keer bedenken voordat ze er met jouw auto vandoor gaan. Heel effectief dus. Maar op welke manieren kun je je auto nog meer beveiligen? Dat lees je hier.

Een wielklem is een nachtmerrie voor iedere autobezitter. Tenzij het je eigen wielklem is! Je zet dit type slot op je banden en je sluit het met een sleutel. Normaal gesproken zou je balen van een wielklem. Maar deze zorgt ervoor dat je auto niet gestolen wordt. Er zal geen dief zijn die het nog in zijn hoofd haalt er met jouw auto vandoor te gaan. Ideaal dus! Naast dat je je auto met een wielklem kunt beveiligen, is hij ook heel geschikt voor bijvoorbeeld een aanhanger die je langer op 1 plek laat staan. Je kunt het slot dus voor meerdere doeleinden gebruiken. Wel zo handig!

Dan is er nog de klassieke portiervergrendeling en centrale deurvergrendeling. Deze zitten meestal standaard op een auto. Prima voor de meeste gevallen. Maar het is te vergelijken met een fiets. Als je het reguliere ringslot gebruikt is de fiets enigszins beveiligd. Als een dief hem aan de achterkant optilt ben je er alsnog vanaf. Met een kettingslot zit je zo goed als helemaal veilig. Een dief moet echt moeite doen wil hij jouw fiets nog kunnen stelen. En dan laten ze hem liever staan. Kortom, een portiervergrendeling of centrale deurvergrendeling is prima maar biedt geen ultieme veiligheid.

Welk auto stuurslot is de beste budget keuze?

Het Proplus Stuurslot is een kanjer in zijn prijsklasse. We hebben voor de beste budget keuze niet gekeken naar wat het goedkoopste stuurslot is maar wel naar wat de beste in zijn prijsklasse is. En deze Proplus is de absolute winnaar. Voor een zacht prijsje kun je genieten van ultieme veiligheid. Je hoeft dus nooit meer even je auto te checken als je een avond uit bent. Daarnaast kun je hem altijd op de parkeerplaats naast je huis verwachten de volgende morgen. Hij is daarnaast erg stevig dus niet kapot te krijgen. Kortom, met deze kanjer ben je verzekerd van veiligheid voor jezelf en je auto!

Wat zijn de populairste auto stuurslot merken?

Als je een stuurslot aanschaft dan wil je wel dat dit een degelijk exemplaar is. Je bent al snel geneigd om voor een bekend merk te kiezen terwijl een minder bekend merk net zo goed kan zijn. Zo ook Proplus. Ze zijn gespecialliseerd in alles wat met auto- en caravanaccessoires te maken heeft. Zo ook met veiligheid. Dit heeft hun hoogste prioriteit. Bij Proplus zijn experts altijd bezig met de ontwikkeling en het veiliger maken van producten. En dat zie je terug.

Met een Carpoint zit je eigenlijk altijd gebakken. Of je nu een professional bent of een reguliere autobezitter, ze hebben voor ieder wat wils. Doordat hun producten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben wordt een Carpoint toegankelijk voor iedereen. Daarnaast zijn hun producten keer op keer getest op veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Je vindt afdeknetten, dakkoffers en sleepkabels in hun assortiment.

Als laatst willen we Mr. Alligator in het zonnetje zetten. Dit merk verdedigt en beveiligt je bezittingen als een alligator. En dat is precies wat je nodig hebt. Daarnaast ben je voorzien van kwaliteit en duurzaamheid. De producten van Mr. Alligator gaan niet voor even mee maar je kunt er een lange tijd mee vooruit. Wel zo prettig dus. Kortom, met een Mr. Alligator zit je altijd goed!

Stuurslot auto tips voor de beste koop

Je bent eruit. Zo’n auto stuurslot zie jij wel zitten. Nu moet je alleen nog een keuze maken. En dat valt niet mee. Er is namelijk een zee aan keuze. Wij hebben de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet. Breng om te beginnen je persoonlijke situatie in kaart. Welke auto heb je? Is het stuurslot dat je op het oog hebt geschikt voor je auto? Wat wil je voor het stuurslot uitgeven?

 1. Type stuurslot

  Zoals je in onze top 5 al hebt kunnen zien zijn er verschillende soorten stuursloten. Zo is er een type dat je vastmaakt aan je stuur en het ding waar je je gordel in vastklikt. Het voordeel van dit stuurslot is dat hij heeft duidelijk zichtbaar is. Daarnaast is er het stuurslot dat je als een soort kast om je stuur heen klikt. Erg effectief en duidelijk zichtbaar voor eventuele dieven die het op je auto hebben voorzien. Daarnaast is er nog het stuurslot dat je ook aan je rempedaal vastmaakt. Twee vliegen in 1 klap dus! Bedenk wat je de prettigste manier vindt om je stuur te beveiligen.

 2. Kleur

  Het is niet voor niets dat de meeste stuursloten zijn voorzien van een felle kleur. Met name rood en geel worden veel gebruikt. Dit is bedoeld om inbrekers af te schrikken. Als ze dit stuurslot zien zitten dan bedenken ze zich wel een tweede keer en zullen ze waarschijnlijk voor een makkelijker slachtoffer kiezen. Ga dus bij voorkeur voor een stuurslot met een felle kleur in plaats van een onopvallend exemplaar in een zwarte kleur.

 3. Aantal sleutels

  De meeste auto stuursloten werken met sleuteltjes. Je bepaalt zelf wanneer je hem open en dicht doet. Ideaal dus! Maar wat als je je sleuteltje kwijt bent? Daar moet je niet aan denken want dat kun je je auto niet meer gebruiken! Ga dus altijd voor een slot met 2 of meer sleutels. Zo heb je altijd een reserve exemplaar. Als je helemaal het zekere voor het onzekere wilt nemen laat dan een paar sleuteltjes bij maken.

 4. Meerdere mogelijkheden

  Een auto stuurslot is in eerste instantie uiteraard bedoeld voor je auto. Maar als je ook een camper en een aanhanger hebt die je regelmatig gebruikt dan is het wel zo prettig dat je het slot voor meerdere voertuigen kunt gebruiken. Check dus van te voren of het slot geschikt is voor het doel waarvoor je het wilt gebruiken. Het stuur van een camper is vaak groter dan die van een auto. Voor een aanhanger is een wielklem heel geschikt.

Zo werkt een stuurslot 

Zoals je dus hebt kunnen lezen is een stuurslot een middel waarmee je ervoor zorgt dat auto’s niet gestolen kunnen worden. Dit gebeurt doordat er iets op het stuur wordt gemonteerd waardoor je niet meer kunt sturen. Een simpel maar handig middel om te voorkomen dat je terugkomt bij je auto en dat ‘ie dan weg is. 

Maar hoe gebruik je een stuurslot? Draai eerst de wielen in de richting van de stoep. Plaats nu het slot op het stuur. Op deze manier kunnen ze ook niet nog een heel klein stukje rijden met de auto. Draai nu het stuurslot helemaal naar links. Zorg ervoor dat het stuur goed op slot zit door het even te checken. Draai dan de sleutel om of voer de code in. Nu zit je stuurslot 100% stevig vast en kan niemand er mee van door gaan. 

Laatste stuurslot auto trends van 2023

Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden om je auto optimaal te beveiligen. De ouderwetse manieren zoals een stuurslot of wielklem zijn super effectief. Maar ook de nieuwste snufjes maken het mogelijk dat je je auto overal en altijd in de gaten kunt houden. Denk aan een dash cam. Dit is een cameraatje die je in je auto plaatst. Dit kan om verschillende redenen zijn. Denk aan het filmen wanneer je rijdt of wanneer je een ongeval krijgt. Maar dit type camera beschikt ook over een parkeerfunctie. Je krijgt een seintje wanneer er activiteiten rondom je auto plaatsvinden. Super handig dus want je hoeft zelf tijdens een etentje niet meer uit het raam te kijken of alles goed gaat met je bolide. Je kunt het vergelijken met een soort babyfoon voor je auto. Wij raden aan om een combinatie van verschillende veiligheidstechnieken te gebruiken. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je auto veilig is!

Conclusie 

Er is op de markt dus genoeg te vinden dat jou kan helpen met het extra beveiligen van je auto. Hiervoor kun je verschillende soorten gebruiken, zoals een stang dat het draaien onmogelijk maakt. Een volledige disk die ervoor zorgt dat het stuur volledig verdwijnt of kleine stuursloten. Door het gebruik van een stuurslot bescherm je jouw geliefde auto extra tegen ongewenste bezoekers en bestuurders. 

Een stuurslot werkt daarnaast ook nog preventief. Een stuurslot zorgt er namelijk voor dat mensen niet direct willen aan inbreken. Een stuurslot openbreken kost veel tijd en zorgt ook voor veel schade aan de auto. Daarom is het belangrijk dat je deze altijd op het stuur bevestigd als je uit de auto stapt. Want voorkomen is beter dan genezen. 

Vorige test

Beste Rookmelder 2023 uit de Test

Volgende test

Beste Auto DVD Speler 2023 uit de Test