Beste Elektrische Scooter van 2023 uit de test

beste elektrische scooters van 2023 getest

Zeker als je in de stad woont beweeg je je een stuk sneller op een scooter dan met de auto. In het spitsuur sta je vaak urenlang in de file. Met een scooter glip je mooi overal tussendoor. En als je helemaal hip wilt zijn rijd je op een elektrische scooter! De elektrische fiets is al een veelvuldig gebruikt vervoersmiddel. Het gebruik van de elektrische scooter neemt ook in grote mate toe. Hij is stil en bovendien fijn voor het milieu. Maar waar moet je precies op letten als je een elektrische scooter aanschaft? Dat hebben wij voor je uitgezocht!

Conclusie: in 2023 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Voltz Z3 de beste elektrische scooter is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de Voltz Z3 is de I-CiGO Stad scooter CITYCOCO. Kijk onderstaand voor de overige elektrische scooter testresultaten.

Beste Elektrische Scooter van 2023

Voltz Z3

Met de VOLTS Z3 zoef je door de stad. Je bent super snel op je bestemming omdat je overal tussendoor kunt. Bovendien hoef je niet meer op zoek naar een parkeerplaats voor je auto. De onderhoudskosten zijn laag en je doet ook nog iets goed voor het milieu. Daarnaast is hij super stil in gebruik. Na het opladen kun je ongeveer 40 tot 50 km rijden. Meer dan voldoende voor heel wat ritjes naar de supermarkt dus. Zijn snelheid is zo’n 45 km per uur. Hij is geschikt om met 2 personen tegelijkertijd op te zitten. Ideaal dus als je je liefje mee wilt nemen op een date.

Hadden we al genoemd dat hij een ontzettend gaaf design heeft? Je komt er dus hip mee voor de dag. En dat is niet onbelangrijk. Daarnaast beschikt hij over een stuurslot zodat je hem altijd veilig weg kunt zetten. Het opladen gaat lekker snel, namelijk 4 tot 5 uur.

Pros
 • Deze elektrische scooter heeft een perfecte balans tussen praktisch gebruik en een gaaf design.
Cons
 • Hij heeft een uitgesproken stijl dus het moet je smaak zijn.

I-CiGO Stad scooter CITYCOCO

Met de I-CiGO Stad scooter CITYCOCO maak je in ieder geval helemaal de blits! Het is een investering maar dan heb je ook wat. Je bent namelijk maar 1 euro per 200 km aan elektriciteitskosten kwijt. Hij haalt een snelheid tot 45 km per uur. Zo kom je nog eens ergens. Binnen 5 a 6 uur is hij opgeladen en kun je er makkelijk 50 km mee rijden. Bovendien draag je bij aan een beter milieu. Met 1500 watt gaat het om een echte krachtpatser. Je kunt kiezen uit 6 hippe kleurtjes. De 12 inch banden met lucht en schokdempers zorgen ervoor dat hij wel tegen een stootje kan.

Het is de ideale elektrische scooter voor in de stad maar ook als je buitenaf een plezierritje wilt maken is het een uitstekende keuze. Je voelt je veel vrijer dan in een auto. En je hoeft het milieu en je portemonnee er niet mee te belasten. Hij brengt dus vrijwel alleen voordelen met zich mee.

Pros
 • Heeft een super gaaf design. Het is een echt hebbeding waar je de blits mee maakt. Voor een elektrische scooter is hij zeer krachtig.
Cons
 • Hij beschikt niet over vering. Dit kan als vervelend worden ervaren.

Evo-Maxx E1

De Evo-Maxx E1 is de ideale scooter om lekker mee te cruisen. Hij ligt lekker op de weg en zit heel comfortabel waardoor hij geschikt is voor langere ritten. Hij heeft een stoere en robuuste uitstraling. Daarnaast is zijn design uniek. Je zou in eerste instantie niet zeggen dat het om een elektrische scooter gaat. Deze kanjer bewijst dat een elektrische scooter niet suf hoeft te zijn. Je komt er uiterst hip mee voor de dag. Eerlijk is eerlijk, hij is vrij prijzig. Maar dan heb je wel wat. Het is een kwalitatieve scooter en een duurzame keuze waar je lang plezier van zult hebben.

Pros
 • Een geschikte keuze voor plezierritjes. HIj heeft een unieke vormgeving. Mensen zullen hun hoofd wel even omdraaien als ze deze kanjer zien.
Cons
 • Hij is behoorlijk prijzig.

Kick&Move

De Kick&Move is een kleine elektrische scooter. Dit wordt ook wel een elektrische step genoemd. Het is een step die zowel door volwassenen als door kinderen wordt gebruikt. Een elektrische mini scooter die je snel kunt gebruiken voor kleine stukjes. Hierdoor hoef je niet meer steeds de auto te pakken en dat is een stuk duurzamer. Daarnaast is rijden op een elektrische mini scooter ook nog eens heel erg tof om te doen. Het is echt een allround vervoersmiddel. Je kan een maximumsnelheid halen van 32 kilometer per uur. En er zit een extra grote batterij in dit apparaat. Waardoor je tot wel 35 kilometer per uur kunt bewegen. Dit is afhankelijk van de snelheid die je rijdt en hoe zwaar je bent. Verder kun je deze elektrische scooter makkelijk opbergen en bijvoorbeeld meenemen in de trein of de kofferbak. 

Wil je meer weten over deze elektrische scooter? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Goede kwaliteit 

Cons
 • Kan even duren voordat de app is gekoppeld 

IZINQ Electric scooter

Voor iedereen die makkelijk en snel zich willen kunnen vervoeren is er de IZINQ Electric scooter. Dit is namelijk een perfect vervoersmiddel voor niet al te grote afstanden. Bijvoorbeeld omdat je in de stad woont en werkt. Het is daarom ook ideaal om deze elektrische scooter te gebruiken om naar je sporten te gaan of mee te nemen in de trein. Je kan met een volle accu tot wel 30 kilometer rijden. En veiligheid staat ook voorop bij deze elektrische scooter. Daarom zit er ook dubbel remsysteem op. Hierdoor ben je verzekerd van veilig remmen en stoppen. Ook als je kind bijvoorbeeld met deze elektrische scooter naar school toe gaat. Deze volledige scooter weegt ook nog eens maar 12 kilo. Waardoor ‘ie heerlijk handzaam is! Er zitten verschillende modussen op waar je uit kunt kiezen. Zoals drive modus of eco modus. 

Wil je meer weten over deze elektrische scooter? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Stevige step en makkelijk in gebruik

Cons
 • Voor afstanden minder dan 20 kilometer 

Windgoo B3 Elektrische mini-scooter

Dit is een hele lichte elektrische mini-scooter, namelijk de Windgoo B3. Deze mini-scooter wordt ook wel een loopfiets of een elektrische step genoemd. Het is een zeer lichte en makkelijke scooter die je makkelijk kunt opvouwen. Het is haast een vouwfiets, maar dan met een stevige motor erin. Hierdoor kom je veel sneller op locatie aan en kun je ‘m makkelijk weer opbergen. Bijvoorbeeld omdat je de trein in stapt of omdat je de mini-scooter in de auto opbergt. Veel mensen gaan op deze manier naar hun werk. Door eerst een route af te leggen met de auto en het laatste stuk pakken ze een mini-scooter. Doordat er 25 kilometer met een volle accu afgelegd kan worden, hebben veel mensen hier in en om de stad precies genoeg aan. Er kan een maximum snelheid van 25 kilometer gehaald worden. 

Wil je meer weten over deze elektrische scooter? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Prettige step of scooter voor korte afstanden

Cons
 • Mag niet overal meer de weg op 

Volts Chopper V8 

Je droomt ervan om uiteindelijk op een chopper rond te rijden door te stad. Zo’n echte grote motor. Is het dan niet leuk om te beginnen met een instapmodel die elektrisch loopt? Dit design is natuurlijk gebaseerd op de echte choppers. Dat maakt hem dan ook zo vet. De naam is Volts Chopper V8. Hij kan 45 kilometer per uur en is natuurlijk volledig elektrisch. Je kan dus overal komen in alle binnensteden zonder dat je met overlast regels te maken hebt of misschien zelfs wel milieuzones. Mocht je deze elektrische scooter nu aanschaffen dan betaal je bijna 30% minder in aanschaf. De motor loopt op een standaard 20ah batterij. Hij is voorzien van solide schijfremmen. 

Binnen 5 uur heb jij de elektrische scooter volledig opgeladen. Geen gedoe dus met lang wachten. Daarnaast heb je weinig onderhouden. We moet je natuurlijk nadenken over de kentekenplaten, verzekeringen etc. Je mag er niet zomaar mee op de openbare wegrijden. Je zal hem dus moeten laten keuren voordat je ermee mag gaan rijden.

Pros
 • Hij heeft weinig onderhoud. Je kan er hard mee rijden. Het is geen hele zware scooter, maar mag wel 200 kilo dragen.
Cons
 • Hij is niet voorzien van een kentekenen.

E-chopper 6.0 

Deze elektrische scooter is een andere variant van de bovenstaande chopper. Hij heeft eenzelfde soort uiterlijk, maar een minder rauw randje. Wel is hij een stuk duurder. Waarom zou dit zijn? Wij denken door een actieradius van maar liefst 125 kilometer. Daarnaast heeft hij een veel krachtigere accu. Dit zorgt er dus voor dat je er vele malen langer mee onderweg kan. In vergelijking met de andere scooter kan je de E-chopper 6.0krijgen met een blauw of geel kenteken. Jij mag zelf bepalen waarmee jij gaat rijden. Ook kan je kiezen tussen 3 verschillende accutypes. Maar wanneer jij lange stukken wil rijden kies je natuurlijk voor de grootste accu. 

Je kan met deze scooter je stil verplaatsen zodat niemand last van je heeft in binnensteden. Daarnaast rij je meteen op een duurzame manier. Je moet niet vergeten dat je er ook nog eens stoer uitziet op een chopper look-a-like. Ze hebben bij dit merk ook de kosten voor je berekend voor het opladen thuis. Wanneer jij twee keer vol moet laden dan heb je bij elkaar 0,50 euro hiervoor kwijt. 

Pros
 • Hij laadt snel en krachtig. Je hebt verschillende mogelijkheden in accu’s en snelheden.
Cons
 • Hij is behoorlijk duur.

Evo-Maxx E-line Pearl White

Deze scooter is echt gemaakt voor de kleinere portemonnee. Wij kunnen begrijpen dat jij ook met een kleine portemonnee het liefst je duurzaam verplaatst. Dit kan natuurlijk uitermate goed met een elektrische scooter. Daarom hebben wij voor jou deze scooter in de lijst gezet. Voor nog geen 1100 euro kan jij een nieuwe scooter aanschaffen. Doordat het een blauw kenteken is hoef jij niet nog extra een helm aan te schaffen. Je krijgt dan ook alles gewoon bij jou thuis geleverd. Als klapper op de vuurpijl hoef jij hier bijna niet voor te wachten. Alles wordt binnen de kortste keren geleverd. 

Je kan tot 175 kilo meenemen op de scooter. Dus weeg jij zelf 75 kilo dan kan je prima nog een vriend of vriendin mee op de Evo-Maxx E-line Pearl White. Met een lithium batterij weet je zeker dat hij lange tijd mee zal gaan. Ook zit er een alarm op wanneer iemand hem probeert te stellen. Eigenlijk is hij van alle gemakken voorzien. Alleen is het jammer dan hij maar een maximale radius heeft van 75 kilometer. 

Pros
 • Hij is goedkoop en is van alle gemakken voorzien.
Cons
 • Hij heeft een korte actieradius.

Ecruiser X1 GROEN

De Ecruiser X1 GROEN heeft een groene kleur en is ook heel groen in gebruik. Zijn brede banden en vormgeving geven hem een stoere uitstraling. Daarnaast ligt hij lekker stevig op de weg waardoor je niet het gevoel hebt dat je ieder moment om kunt kiepen. Je krijgt hem met 1 jaar garantie en je hoeft geen helm te dragen. Laat je haren dus maar lekker wapperen. Om de veiligheid te waarborgen zit er een stuurslot in het stuur. Geen dief die het nog voor elkaar krijgt om hem te stelen dus. Hij beschikt over een slimme accu die vanzelf stopt met laden als hij vol is.

Pros
 • Je hoeft geen helm te dragen tijdens het rijden. Het is een handzame en comfortabele scooter om mee te rijden.
Cons
 • Hij heeft een uitgesproken design. Dit moet je stijl zijn.

Elephant – Elektrische Scooter

De Elephant – Elektrische Scooter is een robuust model van zware kwaliteit. Deze kekke scooter brengt je binnen een mum van tijd overal naartoe en is ideaal voor in de stad. Een volle accu gaat zo’n 30 km mee. Na 5 tot 7 uur opladen kan hij er weer tegenaan. De banden zijn zo breed dat je stabiel op de weg ligt. Wel zo prettig dus. Daarnaast is hij erg gebruiksvriendelijk. Een kwestie van inpluggen, opladen en gaan met de banaan dus. Hij is bovendien heel geschikt voor recreatief gebruik. Wat is er fijner dan in het weekend lekker een blokje om rijden met je haren in de wind?

Pros
 • Het is een hele stabiele scooter, mede dankzij de brede banden. Daarnaast is hij heel gebruiksvriendelijk.
Cons
 • Heeft een relatief lange oplaadtijd. Actieradius is wat aan de lage kant.

Doornbos Scooters

Deze coole scooter van Doornbos doet je op een motor wanen. Het geronk blijft echter achterwege. Door zijn brede banden heeft hij een korte remweg en ben je altijd veilig. Het design is gebaseerd op de welbekende Harley Davidson motoren. Hij zal dus zeker niet misstaan in je schuur of garage! De accu is binnen een mum van tijd opgeladen. Binnen 3 a 4 uur zit jij weer op je elektrische Harley en kun je er 50 tot 60 km mee vooruit. Het maakt dus niet uit of je naar je werk gaat of gewoon een blokje om, hij staat voor je klaar!

Ecruiser Miku Max

De Ecruiser Miku Max is verkrijgbaar in 5 hippe kleurtjes. Zo kom je dus altijd goed voor de dag! Wat model betreft heeft hij nog het meest weg van een vervoersmiddel uit de ruimte. Je lijkt erop te zweven. Hij brengt je overal vliegensvlug naartoe met een snelheid van 45 tot 50 km per uur. Niemand die je deze cruise kanjer nog afneemt want hij is voorzien van een stuurslot en anti-diefstal systeem. Daarnaast beschik je over opbergruimte waarin je je tas, picknickmandje of jas kwijt kunt. Als de accu leeg is kun je na 5 uur opladen weer op weg!

Shopgids: alles wat je moet weten over de beste Elektrische Scooter

Je wilt graag een elektrische scooter aanschaffen. De voordelen zijn dan ook meer dan duidelijk. Hoewel de elektrische scooter zijn opmars maakt en erg populair is, moet je je er eerst in verdiepen welke het beste bij jou past. Wat voor de 1 namelijk de perfecte scooter is kan voor de ander een miskoop zijn. We hebben daarom de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet en uitgezocht wat de antwoorden zijn op de vragen waar je ongetwijfeld mee zit.

Hoeveel kost een gemiddelde elektrische scooter?

Nou, laten we eerlijk zijn. Een elektrische scooter is in aanschaf niet goedkoop. Maar dan heb je ook wat. Bovendien is een elektrische scooter goedkoop in gebruik, afhankelijk van welk type en model je kiest. De goedkoopste modellen starten met een prijs rond de 1300 euro en dit loopt uiteen tot zo’n 6000 euro of zelfs meer. Het is uiteraard afhankelijk van wat je belangrijk vindt en wat je wensen zijn. Dit heeft namelijk invloed op de prijs.

Welke soorten scooters zijn er?

Een elektrische scooter wordt ook wel een e-scooter genoemd. Zoals de naam al aangeeft werkt hij op elektriciteit. Je hoeft dus nooit meer te tanken! Super praktisch als je het ons vraagt. Maar welke soorten scooters zijn er eigenlijk nog meer?

Om te beginnen is er de snorscooter, ook wel snorbrommer genoemd. Dit type scooter is ideaal voor het afleggen van kortere afstanden, bijvoorbeeld in de stad. Je kunt er maximaal zo’n 25 km per uur mee rijden. Hij is voorzien van een blauw kentekenplaat wat inhoudt dat je er zonder helm mee mag rijden. Heerlijk dus! Zeker als het mooi weer is kan dit een groot voordeel zijn. Je moet beschikken over een bromfietsrijbewijs of autorijbewijs als je met de snorscooter wilt rijden.

Een bromscooter is hetzelfde als een snorscooter. Er is 1 verschil. Namelijk dat hij harder gaat. Namelijk 45 km per uur. Hierdoor beschikt hij over een gele kentekenplaat. Je bent verplicht om een helm te dragen op een bromscooter. Hij is geschikt voor het afleggen van langere afstanden.

Tenslotte is er de motorscooter. Een motorscooter wordt zo genoemd wanneer de benzinemotor over meer dan 50 cc beschikt. Met elektrische scooters is het zo dat wanneer hij meer dan 4 kW heeft dan spreken we over een motorscooter. Ook wanneer een elektrische scooter harder rijdt dan 45 km per uur wordt het een motorscooter genoemd.

Welke elektrische scooter is de beste budget keuze?

De aanschaf van een elektrische scooter kan flink in de papieren lopen. Je moet er waarschijnlijk geld voor sparen. Maar wat als je een kleine beurs hebt en je wilt van de gemakken van een elektrische scooter genieten? Het helpt om je eerst te bedenken of een elektrische scooter bij je past. Om dit uit te testen kun je eerst een scooter huren. Daarnaast is er de optie om een scooter te leasen om het zo betaalbaar te maken.

Daarnaast kun je overwegen om samen met je buren of vrienden een elektrische scooter aan te schaffen en hem te delen. Grote kans dat je hem niet tegelijkertijd wilt gebruiken. Je kunt de kosten op deze manier delen.

Weet je zeker dat een elektrische scooter helemaal wat voor jou is? Investeer dan in een goed model. Je kunt voor het allergoedkoopste exemplaar gaan maar vaak kom je bedrogen uit. Dat betekent overigens niet dat de duurste per se de beste is. Wij hebben voor je uitgezocht met welke elektrische scooter je waar voor je geld krijgt. De IVA E-GO S4 komt als beste uit de bus. Het gaat om een eenvoudige scooter met een elegante uitstraling. Hij is voorzien van een sterke motor van Bosch.

Wat zijn de populairste elektrische scooter merken?

De scooters van IVA staan bekend om hun prachtige design. Ze brengen veiligheid, elegantie en praktisch gebruik samen. Daarnaast zorgt IVA ervoor dat je mobiel bent. Zo kom je nog eens ergens! Bovendien beschikken de scooters over een krachtige motor van Bosch. Twee kwalitatieve merken worden samengebracht en werken als een yin en yang. Kortom, je maakt de blits met een scooter van IVA en daarnaast ga je als speedy gonzales van A naar B.

Daarnaast moeten we Bohlt genoemd hebben. Modern, uniek en duurzaam zijn hun kernwaarden. En dat zie je terug in hun producten. Of het nu om elektrische steppen, vouwfietsen of elektrische scooters gaat, voor iedereen hebben ze wel wat in hun assortiment. Dit bedrijf van Nederlandse bodem maakt steeds verder zijn opmars. Bovendien hebben ze een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staan. Zo wordt het gebruik van een elektrische scooter voor iedereen toegankelijk!

Beste Elektrische Scooter koop tips

Met de volgende tips weet je zeker dat je geen miskoop begaat!

 1. Actieradius

  Om te beginnen is de actieradius van een elektrische scooter belangrijk om rekening mee te houden. De actieradius wil zeggen: hoe lang de scooter meegaat op een volle accu. Dit wordt uitgedrukt in het aantal kilometers dat hij meegaat. Als je korte ritjes in de stad maakt is het minder belangrijk hoelang de accu meegaat dan wanneer je er grotere afstanden mee aflegt. Ook zo lullig als je halverwege ergens komt te staan. Daarnaast is het handig om voor een hoge actieradius te gaan als je geen zin hebt de accu constant op te laden. De gemiddelde afstand die een elektrische scooter aflegt ligt tussen de 30 en 70 kilometer.

 2. Vermogen

  Het vermogen van een elektrische scooter wordt uitgedrukt in kW, oftwel kilowatt. Hoe hoger het aantal kW is, hoe meer kracht de scooter heeft. Het aantal kW is van invloed op hoe snel je met de scooter rijdt. Daarnaast zegt het iets over hoe lang de scooter op kracht kan blijven als je hem langere tijd in 1 stuk gebruikt.

 3. Doel

  Vraag je af wat het doel is van de aanschaf van je elektrische scooter. Als je hem voor praktisch gebruik aanschaft, bijvoorbeeld om naar je werk te gaan dan houd je met andere dingen rekening dan wanneer je er recreatieve ritjes mee wil maken in het weekend. Als je hem voor meerdere doelen wilt gebruiken vraag jezelf dan af of de scooter hier geschikt voor is. Houd onze koop tips bij de hand en je zult niet snel een miskoop begaan!

 4. Oplaadtijd

  Misschien heb je er geen zin in, misschien heb je er geen tijd voor. Wat het ook is, we begrijpen goed dat je geen zin hebt om lang te wachten tot de accu een keer opgeladen is. Ga daarom voor een scooter met een accu waarvan de oplaadtijd niet te lang is. Daarnaast kun je kiezen voor een extra accu. Je kunt de lege opladen terwijl je de andere gebruikt. Zo hoef je nooit meer lang te wachten! De oplaadtijd van de accu kan uiteenlopen van 30 minuten tot wel 12 uur.

 5. Kentekenplaat

  We hebben het eerder al even aangestipt. Het type kentekenplaat op je scooter. Nog even in het kort: een blauwe kentekenplaat is voor scooters tot 25 km per uur en je hoeft geen helm te dragen. Blauwe platen mogen 45 km per uur en een helm is verplicht. Voor ritjes in de stad is een blauwe kentekenplaat ideaal. Je komt razendsnel aan op je bestemming. Leg je langere afstanden af? Dan schiet 25 km per uur niet op. Ga dus voor een gele kentekenplaat.

Laatste Elektrische Scooter Trends van 2023

Een elektrische scooter is op zich al heel hip. De elektrische fiets is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld en met de scooter gaat het dezelfde kant op. Je hebt maar een kleine parkeerplaats nodig en je bent waarschijnlijk nog sneller dan met de auto. Veel voordelen dus! Bovendien gebruik je elektriciteit dus is het een stuk schoner voor het milieu. Zo draag je je steentje bij. Daarnaast kun je werkelijk van de schoonheid en rust van de natuur genieten als je op pad gaat. Je hebt namelijk geen last van een ronkende motor. Bovendien is er niet alleen rekening gehouden met het praktische gebruik van de elektrische scooter. Tegenwoordig kun je er namelijk heel hip mee voor de dag komen. In allerlei designs zijn ze verkrijgbaar. Van modern naar retro, er is voor ieder wat wils!

Het is natuurlijk alleen al een trend om rond te rijden op een elektrische scooter. Je hoeft niet meer te trappen en je bent ook nog eens goed bezig door geen brandstof te gebruiken. Maar we hebben toch ook wat leuke andere trends gevonden. 

Zo kan je genieten van een echt motor geluid wanneer jij aan het rijden bent. Misschien vind jij het wel vervelend dat hij dus helemaal geen geluid maakt. Hiervoor heb je namaak geluid die ervoor zorgen dat het toch lijkt alsof jij op een echte motor zit. 

Ook zijn er nu elektrische scooters die heel veel weg hebben van een motor. Zo zijn er van die Amerikaanse choppers alleen dan in een elektrische vorm. Hiermee maak jij natuurlijk helemaal de blits als je door de straat heen rijdt. 

Conclusie

Wij zien dat het grootste verschil hem zit in de actieradius. Hierop kan jij dan ook grote winst boeken of juist flink op achteruit gaan. Wil je ervoor zorgen dat je lange afstanden kan afleggen zonder te hoeven bijladen zal je hiervoor natuurlijk automatisch meer betalen. De accu zal groter worden en het vermogen wordt misschien wel wat teruggedraaid. 

Wij concludeerden ook dat het draaggewicht zeker niet hetzelfde is bij ieder motor. Zo heb je voertuigen die een flink draaggewicht hebben maar bij enkele zijn ze alleen gemaakt voor lichte personen met misschien een rugzak. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Goed dus om hier als consument op te letten. 

Waar je ook op mag letten bij de aanschaf van de scooter is de prijs- kwaliteitverhouding. Wij hebben daarom deze lijst voor jou gemaakt. Scooters die boven aan de lijst staan hoeven niet per direct de duurste modellen te zijn. Het kan ook zijn dat ze gewoon weg beter zijn dan duurdere modellen. 

Vorige test

Beste DECT Telefoon van 2023 uit de test

Volgende test

Beste Elektrische Barbecue van 2023 uit de test