Beste Kindertablet van 2023 uit de test

beste kindertablets van 2023 uit de test

Je komt thuis na een lange dag werken en je kinderen zitten met elkaar te ouwehoeren. Uiteindelijk draait dit uit op ruzie en zit je met de gebakken peren. Heel fijn. Je weet dat het niet de beste oplossing is maar de tv of tablet lonkt naar je. Als je ze ervoor zet weet je dat het rustig is en dat je eindelijk even een momentje voor jezelf hebt. Laat een kindertablet je goedkope oppas zijn op momenten dat je het gewoon echt even nodig hebt. Daarnaast is dit type tablet ideaal als je op vakantie gaat. Waar moet je op letten als je een kindertablet koopt? Uit onderzoek blijkt dat in elk gezin met jonge kinderen een tablet aanwezig is. Het is dus verstandig om hier goed mee om te gaan. En wat zijn de favoriete kindertablets op het moment? Je leest het hier!

Conclusie: in 2023 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat kindertablet Veidoo de beste kindertablet is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de kindertablet Veidoo is de VTech Kidicom Max. Kijk onderstaand voor de overige kindertablet testresultaten.

Beste Kindertablet aanraders van 2023

Kindertablet Veidoo

De kindertablet Veidoo bezorgt je kind niet alleen veel plezier maar hij werk ook nog eens educatief. Hij heeft een speelse vormgeving en een leuke kleur. Zo wordt het extra aantrekkelijk voor je kindje om er mee te spelen en leren. Hij is geschikt voor een leeftijd tussen de 2 en 8 jaar. Geef je kind vast de kans om een voorsprong op te doen voor de rest van zijn leven. Technologie is namelijk niet meer weg te denken uit ons bestaan. Hoe eerder je kindje er goed mee om leert gaan hoe beter het is voor later. Bovendien heeft deze kindertablet een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Hij beschikt over een bluetooth verbinding en camera. Super handig dus voor het verbinden met andere apparaten. Het display is erg kleurrijk en kwalitatief. Daarnaast krijg je hem geleverd met een handige beschermhoes. Hij kan dus wel tegen een stootje!

Pros
 • Het is een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke tablet. Daarnaast heeft deze tablet een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Cons
 • De front camera beschikt niet over een flitser. Je kunt hem niet draadloos opladen.

VTech Kidicom Max 

De VTech Kidicom Max kindertablet is betaalbaar en een aanwinst voor je kind. Ook erg leuk om cadeau te geven! Spelenderwijs leert je kind op een verantwoorde manier met technologie om te gaan. Tegenwoordig kom je daar niet meer onderuit en het is beter dat je kind het met jouw toezicht leert dan zonder. Het valt gelijk op dat de tablet klein van formaat is. Ongeveer het formaat van een smartphone. Het ouderlijk toezicht is makkelijk in te stellen. Je mist dus nooit wat. Hij heeft een leuk ontwerp en het is een echt hebbeding.

Hij beschikt over leuke spelletjes en educatieve video’s. Het is dus zeker niet alleen maar nadelig dat je kind achter een scherm zit. Hij steekt er zeker wat van op. De tablet beschikt over een ingebouwde camera. Bovendien kies je zelf welke kleur het beste bij jou past!

Pros
 • Heeft het formaat van een smartphone. Je neemt hem dus makkelijk overal mee naartoe. Hij is heel gebruiksvriendelijk.
Cons
 • De batterij is relatief snel leeg. Hij is soms wat traag.

Looki KidsTab Pro 

Wie op zoek is naar een veilige tablet voor zijn zoon of dochter, komt wellicht uit bij deze Looki KidsTab Pro. Het is namelijk een veilige en educatieve tablet voor kinderen. Het is een tablet dat lekker snel werkt en een hoge batterij heeft. Hierdoor gaat ‘ie lang mee. Ook zit er 32 GB op, hierdoor zit de tablet ook niet snel vol. Voor een ouder is het ook prettig om ouderlijk toezicht te hebben op wat kinderen precies doen op een tablet. Dat kan perfect met deze tablet. Hierdoor kun je ook schermtijd instellen. De kleur is roze, maar er is ook een blauwe variant. Niet alle tablets zijn altijd even up-to-date maar dat is deze tablet wel. Je kan namelijk gebruik maken van de nieuwste Android-versie. Ook zit er een camera op die is van de scherpste kwaliteit. Ook de batterij is goed en gaat een flinke tijd mee. Je kan gemakkelijk op deze tablet educatie spelletjes downloaden en natuurlijk video’s en andere apps.  

Wil je meer weten over dit kindertablet? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Je kunt je kind monitoren vanaf je eigen telefoon 

Cons
 • Geen minpunten genoemd

Spoused Kindertablet 

Kinderen van vandaag de dag weten maar al te goed wat ze allemaal kunnen doen en spelen op een telefoon. Maar als jij altijd je telefoon kwijt bent, wordt het wel vervelend. Daarom is een kindertablet een mooie oplossing. Denk bijvoorbeeld aan deze Spoused Kindertablet. Kinder tablet speciaal ontwikkelt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Doordat je een oudermodus kunt instellen, weet jij precies wat je kind allemaal uitspookt op zijn of haar eigen tablet. En prettig: er zitten ook handige apps op. Denk bijvoorbeeld aan rekenen, taal en tekenen. Deze zitten er standaard op. Hierdoor kun je het apparaat direct gebruiken. En vooral kinderen die niet langer meer kunnen wachten, vinden dat het heel erg fijn! Verder zit er een extra sterke batterij in het apparaat. Hierdoor kun je tot wel 3,5 uur veel plezier hebben met het apparaat. Dit is wanneer je streamt met de hoogste helderheid. Je kunt in de eco-stand wel 6 tot 8 uur plezier hebben.  

Wil je meer weten over dit kindertablet? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Eenvoudig in gebruik

Cons
 • Geen minpunten genoemd

Achaté Kindertablet

Kinderen op internet? Je ontkomt er niet aan in deze hypermoderne tijd. Toch is het wel prettig om zelf te bepalen wat je kind allemaal kan doen. Daarom is de Achaté Kindertablet een mooie apparaat voor jouw kind. Je kan namelijk meerdere accounts aanmaken op dit tablet. En in een applicatie kun je als ouder alles bekijken en in de gaten houden. Hierdoor kun je je kinderen in een veilige omgeving laten spelen op hun tablet. Ook prettig: dit tablet kan tegen een flink stootje. Zo is het ook spatwaterbestendig en zit er een stevige hoes omheen. Zo weet je zeker dat het apparaat nog jaren mee kan gaan! 

Wil je meer weten over dit kindertablet? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Laad snel op en zit een stevige hoes omheen

Cons
 • Als je een film kijkt gaat de batterij snel leeg

Kurio Tab Lite

Met de Kurio Tab Lite leer je je kind omgaan met een tablet. En dat is tegenwoordig meer een vereiste dan een luxe. Op basisscholen starten ze zelfs al met het lesgeven via tablets. Je krijgt hem met een handige en kleurrijke beschermcase. Hij kan dus zeker tegen een stootje en dat is wel zo prettig als je twee- of driejarige besluit er een keer mee te gooien. Je kind kan niet zomaar van alles bekijken want er zit een filter op. Daarnaast beschikt de tablet over een timer. Er is dus geen mogelijkheid dat je kind er langer op zit dan dat jij wilt. Bovendien kan hij niets bekijken wat niet geschikt is voor kinderogen.

Pros
 • Je krijgt er gratis een beschermhoes bij geleverd. Hij kan dus wel tegen een stootje. Je kunt kiezen uit verschillende kleurtjes.
Cons
 • Hij heeft een klein geheugen. Kan wel worden uitgebreid met een SD-kaart.

Alcatel 1T7 Family

De Alcatel 1T7 Family is speciaal ontworpen voor het gebruik door kinderen. Dat wil zeggen dat jij als ouder bepaalt welke apps je kind kan gebruiken. Daarnaast is deze kindertablet zwaar van kwaliteit en licht in zijn gewicht. Bovendien is het erg handig dat hij stof- en spatwaterdicht is. Zeker wanneer je kind de tablet gebruikt is dit meer een must dan een pre. Hij is zowel in het blauw als in het roze verkrijgbaar. De tablet heeft een compact en handzaam formaat. Je neemt hem overal makkelijke mee naartoe. Als kers op de taart is hij erg betaalbaar.

Pros
 • Beschikt over een quad core processor. Je kunt het geheugen desgewenst uitbreiden.
Cons
 • De frontcamera beschikt niet over de beste kwaliteit.

Kurio Tab Advance Telekids

Naast dat je als ouder precies in kunt stellen wat je kind doet op zijn tablet en hoelang, kun je er ook 8 profielen op instellen. Super handig dus! In het profiel wordt de voorkeur van de gebruiker opgeslagen. Met de Kurio Tab Advance Telekids kom je er bovendien eindelijk weer eens aan toe om op je eigen tablet te kunnen. Je kunt je kinderen met een gerust hart op deze tablet laten spelen. Wel zo prettig dus. Je hoeft je niet constant af te vragen of wat ze aan het doen zijn geschikt is. De tablet is in 2 hippe kleurtjes verkrijgbaar.

Pros
 • Al je kinderen kunnen gebruik maken van deze tablet met hun eigen profiel.
Cons
 • De batterijduur is niet heel lang dus je moet hem regelmatig opladen.

Vtech Baby Tablet

Deze tablet is special gemaakt voor de allerkleinsten. Zo heb je allerlei verschillende leerzame opties die handig kunnen zijn voor de ontwikkeling van kleine kinderen. Op de tablet zitten 25 verschillende knoppen. Deze maken het mogelijk om kleine verhaaltjes, kleuren, vormen en dieren af te spelen. De verhaaltjes zijn vaak zo gemaakt dat ze bol staan van leuke leerzame weetjes. Helaas is de Vtech Baby Tablet alleen verkrijgbaar in roze, maar dat maakt voor een kind natuurlijk niet uit. Hij is geproduceerd van duurzaam en stevig materiaal. Hierdoor kan jij er langere tijd mee doen. Daarnaast werkt de leerzame tablet op 3 batterijen. Omdat je graag gelijk wil beginnen en alle opties wil laten horen aan je kind zijn die meegeleverd. 

Mocht je liever een tablet willen die ze op voorhand misschien al herkennen dan kan je kiezen voor de tablet van Woezel en Pip. Deze is van zelfsprekend iets duurder, maar dan heeft hij een bekendere voorgeving. Deze tablet is er om jouw kind kennis te laten maken met de wereld om zich heen. 

Pros
 • Hij is gemaakt met leerzame opties. Hij heeft een stevige behuizing en je kan het volume aanpassen.
Cons
 • Hij is maar in één kleur te koop. Hij is alleen geschikt voor de allerkleinsten.

Waiky Power Tab

Alleen voor de naam zou je deze tablet al kopen. Via Bol.com is hij voor een goede prijs verkrijgbaar en dit is zeker een tablet waarmee jouw kind een hele hoop kan leren. Wij prijzen deze vooral aan omdat hij een geheugen heeft die je kan uitbreiden. Zo kan er tot 8 GB aan data op deze tablet, maar je kan deze uitbreiden tot 32 GB. De prijs is zoals we al aangaven zeer scherp. Zo betaal je nooit te veel voor jouw tablet, maar blijven de prijzen binnen de perken. De schermafmeting is 7 inch. Deze tablet is vooral geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud. 

Door een handige valbescherming gaat deze tablet langere tijd mee. Er zitten op de Waiky Power Tab 30 spelletjes die de behendigheid van jouw kind stimuleren. Maar je kan gewoon via de Google Play store extra spelletjes downloaden. Mocht je kind op internet willen, dan is dit mogelijk de webbrowser is namelijk voorzien van ouderlijk toezicht. 

Pros
 • Hij is compact en klein. Hij heeft uitbreidbaar geheugen. Je kan verschillende hoezen bijkomen.
Cons
 • Het geheugen is behoorlijk snel vol. Je kan niet gebruik maken van een cloud.

Denver TAQ 10382K

Deze tablet voor kinderen heeft niet echt een aantrekkelijke naam, maar verder werkt hij net als andere tablets voor kinderen. Zo is hij voorzien van een handige beschermhoes. Dit is natuurlijk voor wanneer jouw kinderen weleens wat laten vallen. Ook is hij volledige kindvriendelijk en zitten er leuke leerzame spelletjes op. Mocht jij toch liever nieuwe spelletjes willen, dan kan je deze gemakkelijk via de app downloaden. Wat fijn is dat ze bij Denver een speciale veilige kinderomgeving hebben gebouwd. Deze omgeving heet KIDO’Z en hierdoor komen ze nooit onverwachts op rare websites terecht.

Mocht je vinden dat er te weinig opslaggeheugen is op de Denver TAQ 10382K kan je deze met het grootste gemak uitbreiden door een Micro SD kaart toe te voegen. Om ervoor te zorgen dat deze tablet is voor een jongen en een meisje worden de hoezen in roze en blauw geleverd. Helaas zijn er ook een aantal minpunten aan deze tablet. Zo is de batterij snel leeg en is de kwaliteit matig in vergelijking met andere modellen. 

Pros
 • De beschermhoezen zijn gratis. Kindvriendelijk en uitbreid baar geheugen.
Cons
 • Helaas is de batterij snel leeg. De kwaliteit is daarnaast matig.

OEM kinder tablet – Connect telekids

Wij werden gelijk een beetje verliefd op de OEM Connect telekids. Hij wordt namelijk geleverd in een super schattig hoesje waar je kind zeker ook gelijk fan van zal zijn! Daarnaast kan je kind veilig internetten en spelletjes spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij ongeschikte zaken tegenkomt. Bovendien is deze kindertablet zeer betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Zelfs als je als ouder niet zo technisch bent ingesteld zul je je weg vinden met deze tablet. Ook zonder toezicht schakelt de tablet zichzelf uit als je dit wenst.

Kurio Tab Connect Studio 100

Niet voor niets vind je een derde Kurio in onze top 5. Het formaat van deze tablet is aangepast op jouw kindje. Bovendien heb je met 16 GB meer dan voldoende opslag. Via de Kurio app heb je altijd de controle over de tablet, waar je ook bent. De Kurio Tab Connect Studio 100 voorziet je kind in alle gemakken van de huidige tijd zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Je stoomt de toekomstige generatie klaar voor een technisch tijdperk. Je bepaalt overigens zelf op welke manier en hoelang dit ingesteld is.

Shopgids: alles wat je moet weten over de beste kindertablet

Hoe kun je op een kindertablet besparen?

De aanschaf van een kindertablet is een luxe. Zowel voor jezelf als je kind. Je kind zal zich prima vermaken met een kindertablet. Jij zult vooral profiteren omdat je even tijd voor jezelf hebt. Maar wat als je een kleine beurs hebt? Wij hebben een aantal tips voor je zodat je voordelig kunt genieten van een tablet.

Gebruik je eigen tablet
Als je al een tablet in huis hebt liggen is het zonde om er nog een aan te schaffen. Hoewel je juist wilt genieten van je eigen tablet kan het een hoop geld schelen om je kind je eigen tablet in bruikleen te geven. Zorg wel dat hij niet overal heen kan surfen. Meestal is dit wel in te stellen op een tablet of internetbrowser.

Tweedehands
De tweedehands markt is eigenlijk in alles wat je maar kunt bedenken groter geworden door het internet. Zo ook de verkoop van kindertablets. Het is zonde om de hoofdprijs te betalen als je ook tweedehands prima een kindertablet aan kunt schaffen. Check van te voren wel even of hij werkt en compleet is.

Welke soorten tablets zijn er?

Een kindertablet is een tablet waarmee je kind veilig de digitale wereld kan ontdekken. Dit wordt onder andere gerealiseerd door kindervriendelijke apps, een beperkt aanbod aan internetsites en het instellen van een timer op de tablet. Daarnaast heb je als ouder de mogelijkheid om toezicht te houden via je telefoon. Super handig dus. Maar welke soorten tablets zijn er nog meer en wat heb je eraan? Wij hebben een greep gedaan uit de mogelijkheden.

Groot of klein
Om te beginnen zijn tablets in te delen in formaat. Dit kan erg uiteenlopen. Het begint bij 8 inch (klein). De grotere tablets zijn 10 inch of zelfs groter. Een klein formaat heeft als voordeel dat je hem makkelijk meeneemt in je tas voor onderweg of op reis. Kijk je veel series en films op je tablet? Dan is een groter formaat aan te raden.

E-reader
Een e-reader is super handig om veel boeken op kwijt te kunnen. Op je tablet kun je overigens ook prima boeken lezen. Wat is dan het verschil? Een e-reader is niet geschikt om mee op internet te surfen of om spelletjes op te spelen. Met een tablet kan dit wel. Het voordeel dat een e-reader met zich meebrengt is dat het scherm zo is ingesteld dat het rustiger is voor je ogen om te lezen.

Laptop
Ga je voor een tablet of laptop? Dit kan een lastige keuze zijn. Bedenk je daarom van te voren wat je er precies mee wilt doen. Als je veel opdrachten voor je werk of school moet maken heb je een toetsenbord nodig. Hoewel je op een tablet ook wel kunt typen gaat dit op een laptop een stuk makkelijker. Wil je films of series kijken, spelletjes spelen en op internet surfen dan is een tablet weer handig. Ook als je veel onderweg bent is een tablet over het algemeen makkelijker mee te nemen dan een laptop.

Welke kindertablet is de beste budget keuze?

Wil je toch voordelig van een nieuwe kindertablet genieten? Ga dan voor de Waiky Power Tab. Deze tablet doet wat je van een kindertablet mag verwachten. Hij beschikt namelijk over ouderlijk toezicht en er staan standaard 50 spelletjes voor kinderen op. Bovendien kan hij wel tegen een stootje. En dat is wel zo handig aangezien hij in kinderhandjes terecht komt.

Wat zijn de populairste kindertablet merken?

Kurio
Bij Kurio leven ze zich in in de consument. En dat is terug te zien in hun producten. Dat geldt niet alleen voor het moment maar ook voor de toekomst. Je stelt namelijk zelf de leeftijd en het niveau van je kind in. De tablet groeit dus mee met je kind. Je kind kan de digitale wereld op een veilige manier ontdekken met Kurio. Bovendien wordt het voor je kind leuker om dit te doen omdat hij het vertrouwen krijgt dat hij zelf veilig kan surfen of huiswerk maken.

Alcatel
Alcatel is een voorloper op het gebied van technologie. Als je op zoek bent naar een modern design, uitstekende kwaliteit en een betaalbare prijs dan ben je bij Alcatel goed. Ze bieden een breed assortiment waardoor je altijd wel iets vindt. Denk aan smartphones, smartwatches en uiteraard kindertablets. Met een Alcatel ben je verzekerd van een praktisch apparaat waarmee je lange tijd vooruit kan!

Waiky
Als je tablet zegt dan zeg je Waiky. Waiky is niet meer weg te denken op de tabletmarkt en deze plaats hebben ze dubbel en dwars verdiend. Ook voor kindertablets kun je uitstekend bij Waiky terecht. Het maakt niet uit of je een gevorderd gebruiker bent van tablets of juist een techno groentje. Voor ieder niveau heeft Waiky wat in huis. Dit geldt zowel voor ouder als kind. Met de aanschaf van een Waiky kun je dus zeker de mist niet ingaan.
Soorten Tablets

Kindertablet tips voor de beste koop

Je bent eruit dat er een kindertablet moet komen. Je ziet alleen door de bomen het bos niet meer en dat is niet zo vreemd. Er is namelijk een zee aan keuze als het om kindertablets gaat. Wat echt belangrijk is om in acht te nemen bij je keuze hebben wij voor je uitgezocht. Bedenk je in eerste instantie het volgende. Hoe oud is je kind? Waar en wanneer gaat je kind de tablet gebruiken? Wil je dat hij leert internetten of zijn spelletjes voldoende? Wat is je budget? Naar welk besturingssysteem gaat je voorkeur uit? Moet de tablet een educatieve waarde hebben?

 1. Grootte

  Het is erg belangrijk hoe de tablet in de hand ligt. Het spreekt voor zich dat je voor kleinere kinderen voor een kleiner formaat tablet gaat dan wanneer je kind al wat ouder is. Het is namelijk voor een kleintje niet fijn om een log en zwaar apparaat vast te houden. Pas de grootte van het scherm dus aan op de leeftijd van je kind. Daarnaast is het handiger en handzamer om een kleintje mee te nemen als je bijvoorbeeld een dag weggaat of op vakantie.

 2. Opslag

  De opslag bepaalt mede hoe snel de kindertablet is. Je kunt beter voor een grotere opslag gaan zodat de tablet niet traag wordt. Uiteraard heeft dit ook te maken met wat je met de tablet wilt doen en wat je erop wilt zetten. Mocht je kind er veel video’s en foto’s op willen zetten dan is een grote opslagcapaciteit aan te raden. Ook bij een grote hoeveelheid aan spelletjes is dit eerder een must dan een luxe.

 3. Batterij

  Onder andere de zuinigheid van een tablet speelt een rol in hoelang de tablet meegaat. Daarnaast hangt het af van hoe intensief te tablet wordt gebruikt. Als je niet vaak een stopcontact bij de hand hebt is het handig dat een batterij meegaat. Bijvoorbeeld in de auto of vliegtuig op vakantie.

 4. Gebruiksvriendelijkheid

  Je zou verwachten dat een kindertablet sowieso gebruiksvriendelijk is. Onder andere het besturingssysteem heeft te maken met de gebruiksvriendelijkheid van een tablet. Dit is een persoonlijke voorkeur. Daarnaast hangt het af van je eigen vaardigheidsniveau wat tablets betreft. Het is fijn als je kind overweg kan met de tablet die je aanschaft maar dat je er zelf ook mee uit de voeten kunt is net zo belangrijk. Check dus van te voren welk besturingssysteem de tablet heeft.

 5. Extra opties

  Extra opties voor een kindertablet is bijvoorbeeld de beschermhoes die je erbij krijgt. Meestal wordt deze meegeleverd en in sommige gevallen moet je deze er apart bij kopen. Daarnaast is het met sommige tablets mogelijk om hem extra snel op te laden. Voor extra veiligheid beschikken veel tablets bovendien een vingerafdrukscanner. Geen ongewenste gast komt op deze manier in de tablet.

  Bedenk je daarnaast hoeveel waarde je hecht aan de kwaliteit van de camera. Wanneer je deze niet gebruikt hoef je er geen aandacht aan te besteden. Vind jouw kind het erg leuk om selfies te maken dan is een goede camera aan te raden. Sommige tablets beschikken zelfs over een extra goede camera van 6 megapixel of meer.

  Ook is het natuurlijk goed om te kijken naar hoe je de schermtijd van kinderen kunt verminderen. De Universiteit van Calgary geeft aan dat te veel schermtijd niet goed is voor ontwikkeling van kinderen. Vooral motorisch niet, door het vele stil zitten. De WHO waarschuwt hier ook voor.

Laatste Kindertablet Trends van 2023

Een kindertablet is op zich al een trend. Je komt tegenwoordig niet meer onder het digitale tijdperk uit. Zelfs scholen maken veelvuldig gebruik van tablets. Het is dus maar beter om je kind goed voorbereid naar school te laten gaan. Op deze manier heb je er zelf invloed op. Bovendien kun je met een kindertablet zelf bepalen hoe je kind dit leert en kan hij dit op een veilige manier doen. Hij zal niet het idee hebben dat je constant over zijn schouder meekijkt en dat is voor je kind fijn en ook voor jezelf. Veel tablets zijn zo ingesteld dat ze ‘meegroeien’ met je kind. Je hoeft dus niet ieder jaar een nieuwe kindertablet aan te schaffen. Je stelt de tablet aan op het niveau en de leeftijd van je kind. Zo blijft hij er altijd plezier in houden om aan de slag te gaan. Hij zal zelfs een voorsprong hebben!

Wij willen graag nog even doorgaan om de trend bij de kindertablet die het mogelijk maakt om mee te groeien. Zo stel jij de leeftijd van het kind in en hoef je automatisch nooit meer de instellingen te veranderen. Na verloop van tijd weten je kinderen alle hoekjes te vinden en kunnen ze bijvoorbeeld achtergronden wijzigen en nieuwe apps downloaden. Oude apps worden automatisch verwijderd. Let wel op, dit is niet bij alle tablets hetzelfde. 

Ook zien wij in trend in gebruik. Zo zijn er steeds meer tablets die een uitbreid baar geheugen aanbieden. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je wil dat er veel apps op de tablet kunnen. Maar je kan ook kiezen voor een model die misschien is iets minder geheugen heeft maar wel voorzien is van een cloud. Zo kan jij eindeloos nieuwe apps downloaden. 

Conclusie

De meeste tablets komen natuurlijk goed bij elkaar in de buurt. Alleen de modellen die bij ons boven aan de lijst staan hebben vaak wat extra handigheden. Zo groeien bepaalde modellen mee met de kinderen. Dit is superfijn wanneer je verder niet wil omkijken naar de tablet. 

Wat wij ook concludeerden is dat er een groot verschil zit in prijs. Niet alle tablets zijn van dezelfde prijsklasse. Voor sommige tablets kan je bijna een nieuwe dure tablet aanschaffen. Dan is het natuurlijk goed om je keuze te overwegen. Wat zijn de voor- en nadelen van een kindvriendelijke tablet ten opzichte van een normale. 

Als laatste zien wij dat de batterijduur niet altijd even goed is, dit is natuurlijk niet fijn. Maar wat misschien hier wel goed aan is dat jouw kind niet te lang achter de tablet kan. Zo wisselt hij/zij mooi af met andere dagelijkse dingen in plaats van alleen maar schermtijd. 

Vorige test

Wat is de beste creditcard van 2023?

Volgende test

Beste Sporthorloge van 2023 uit de test