Beste Kindertablet van 2024 uit de test

Last update: april 2024

Je komt thuis na een lange dag werken en je kinderen zitten met elkaar te ouwehoeren. Uiteindelijk draait dit uit op ruzie en zit je met de gebakken peren. Heel fijn. Je weet dat het niet de beste oplossing is maar de tv of tablet lonkt naar je. Als je ze ervoor zet weet je dat het rustig is en dat je eindelijk even een momentje voor jezelf hebt. Laat een kindertablet je goedkope oppas zijn op momenten dat je het gewoon echt even nodig hebt. Daarnaast is dit type tablet ideaal als je op vakantie gaat. Waar moet je op letten als je een kindertablet koopt? Uit onderzoek blijkt dat in elk gezin met jonge kinderen een tablet aanwezig is. Het is dus verstandig om hier goed mee om te gaan. En wat zijn de favoriete kindertablets op het moment? Je leest het hier!

Best Geteste Kindertablet

Kindertablet - tablet 10.1 inch - 16 GB

Geef uw spelende kind een extra leermogelijkheid in deze snel veranderende tijden. Deze prachtige kindertablet met gratis kinderhorloge is niet alleen leuk voor uw kind maar ook zeer leerzaam. Van leren tellen, tekenen tot leuke feiten weten, het kan allemaal met deze tablet. Ook Youtube kijken en via google play ook andere apps downloaden !

Op Voorraad!

Conclusie: in 2024 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat kindertablet Veidoo de beste kindertablet is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de kindertablet Veidoo is de VTech Kidicom Max. Kijk onderstaand voor de overige kindertablet testresultaten.

Top Beste Productvergelijking

Kindertablet - tablet 10.1 inch - 16 GB - Scherp beeld

We kunnen er niet meer omheen. We leven in een digitale tijdperk en alles gaat razendsnel. De leukste spellen zijn digitaal maar ook educatie is langzamerhand digitaal aan het worden.

VTech Kidicom Max - Kindertablet - Educatief Speelgoed

Met de KidiCom MAX verstuur en deel je (via wifi) spraak- en tekstberichten, foto's, stickers en tekeningen met familie en vrienden. De KidiCom MAX is een uniek leerplatform waarmee uw kind op ontdekking kan gaan.

Looki KidsTab Pro - Kinder Tablet – 8 Inch – Android 10 

Ben je op zoek naar een veilige, educatieve tablet voor je kindje? Stop dan hier met zoeken, want de Looki Kindertablet heeft alles wat je nodig hebt! Deze snelle kindertablet is voorzien van de nieuwste Android versie en heeft een hoge batterij capaciteit waardoor hij lang mee gaat.

Spoused Kindertablet – 10.1 Inch – Kindertablet vanaf

Zit jouw kleine ook altijd maar op jouw telefoon spelletjes te spelen? Vervelend is dat he! Als je opzoek bent naar een tablet waarmee je kind speels en uitdagend dingen kan leren, dan is de Spoused kindertablet precies wat je zoekt!

Achaté Kindertablet - 100% Kidsproof 

Laat je kinderen leerzame spelletjes spelen of veilig internetten met deze Achaté Kindertablet. Je kunt op deze tablet voor kinderen meerdere accounts aanmaken en als ouders alles beheren via de app van Achaté.

Beste Kindertablet aanraders van 2024

Kindertablet Veidoo

Reviews

3.2

Gemiddelde van 5 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.2

Gemiddelde van 5 reviews

De kindertablet Veidoo bezorgt je kind niet alleen veel plezier maar hij werk ook nog eens educatief. Hij heeft een speelse vormgeving en een leuke kleur. Zo wordt het extra aantrekkelijk voor je kindje om er mee te spelen en leren. Hij is geschikt voor een leeftijd tussen de 2 en 8 jaar. Geef je kind vast de kans om een voorsprong op te doen voor de rest van zijn leven. Technologie is namelijk niet meer weg te denken uit ons bestaan. Hoe eerder je kindje er goed mee om leert gaan hoe beter het is voor later. Bovendien heeft deze kindertablet een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Hij beschikt over een bluetooth verbinding en camera. Super handig dus voor het verbinden met andere apparaten. Het display is erg kleurrijk en kwalitatief. Daarnaast krijg je hem geleverd met een handige beschermhoes. Hij kan dus wel tegen een stootje!

Pros
 • Het is een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke tablet.
 • Daarnaast heeft deze tablet een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Cons
 • De front camera beschikt niet over een flitser.
 • Je kunt hem niet draadloos opladen.

VTech Kidicom Max

Reviews

3.4

Gemiddelde van 9 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.4

Gemiddelde van 9 reviews

De VTech Kidicom Max kindertablet is betaalbaar en een aanwinst voor je kind. Ook erg leuk om cadeau te geven! Spelenderwijs leert je kind op een verantwoorde manier met technologie om te gaan. Tegenwoordig kom je daar niet meer onderuit en het is beter dat je kind het met jouw toezicht leert dan zonder. Het valt gelijk op dat de tablet klein van formaat is. Ongeveer het formaat van een smartphone. Het ouderlijk toezicht is makkelijk in te stellen. Je mist dus nooit wat. Hij heeft een leuk ontwerp en het is een echt hebbeding.

Hij beschikt over leuke spelletjes en educatieve video’s. Het is dus zeker niet alleen maar nadelig dat je kind achter een scherm zit. Hij steekt er zeker wat van op. De tablet beschikt over een ingebouwde camera. Bovendien kies je zelf welke kleur het beste bij jou past!

Pros
 • Heeft het formaat van een smartphone.
 • Je neemt hem dus makkelijk overal mee naartoe.
 • Hij is heel gebruiksvriendelijk.
Cons
 • De batterij is relatief snel leeg.
 • Hij is soms wat traag.

Looki KidsTab Pro

Reviews

4.8

Gemiddelde van 30 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.8

Gemiddelde van 30 reviews

Wie op zoek is naar een veilige tablet voor zijn zoon of dochter, komt wellicht uit bij deze Looki KidsTab Pro. Het is namelijk een veilige en educatieve tablet voor kinderen. Het is een tablet dat lekker snel werkt en een hoge batterij heeft. Hierdoor gaat ‘ie lang mee. Ook zit er 32 GB op, hierdoor zit de tablet ook niet snel vol. Voor een ouder is het ook prettig om ouderlijk toezicht te hebben op wat kinderen precies doen op een tablet. Dat kan perfect met deze tablet. Hierdoor kun je ook schermtijd instellen. De kleur is roze, maar er is ook een blauwe variant. Niet alle tablets zijn altijd even up-to-date maar dat is deze tablet wel. Je kan namelijk gebruik maken van de nieuwste Android-versie. Ook zit er een camera op die is van de scherpste kwaliteit. Ook de batterij is goed en gaat een flinke tijd mee. Je kan gemakkelijk op deze tablet educatie spelletjes downloaden en natuurlijk video’s en andere apps.  

Wil je meer weten over dit kindertablet? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Je kunt je kind monitoren vanaf je eigen telefoon
Cons
 • Geen minpunten genoemd

Spoused Kindertablet

Reviews

4.7

Gemiddelde van 50 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.7

Gemiddelde van 50 reviews

Kinderen van vandaag de dag weten maar al te goed wat ze allemaal kunnen doen en spelen op een telefoon. Maar als jij altijd je telefoon kwijt bent, wordt het wel vervelend. Daarom is een kindertablet een mooie oplossing. Denk bijvoorbeeld aan deze Spoused Kindertablet. Kinder tablet speciaal ontwikkelt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Doordat je een oudermodus kunt instellen, weet jij precies wat je kind allemaal uitspookt op zijn of haar eigen tablet. En prettig: er zitten ook handige apps op. Denk bijvoorbeeld aan rekenen, taal en tekenen. Deze zitten er standaard op. Hierdoor kun je het apparaat direct gebruiken. En vooral kinderen die niet langer meer kunnen wachten, vinden dat het heel erg fijn! Verder zit er een extra sterke batterij in het apparaat. Hierdoor kun je tot wel 3,5 uur veel plezier hebben met het apparaat. Dit is wanneer je streamt met de hoogste helderheid. Je kunt in de eco-stand wel 6 tot 8 uur plezier hebben.  

Wil je meer weten over dit kindertablet? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Eenvoudig in gebruik
Cons
 • Geen minpunten genoemd

Achaté Kindertablet

Reviews

4.2

Gemiddelde van 145 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.2

Gemiddelde van 145 reviews

Kinderen op internet? Je ontkomt er niet aan in deze hypermoderne tijd. Toch is het wel prettig om zelf te bepalen wat je kind allemaal kan doen. Daarom is de Achaté Kindertablet een mooie apparaat voor jouw kind. Je kan namelijk meerdere accounts aanmaken op dit tablet. En in een applicatie kun je als ouder alles bekijken en in de gaten houden. Hierdoor kun je je kinderen in een veilige omgeving laten spelen op hun tablet. Ook prettig: dit tablet kan tegen een flink stootje. Zo is het ook spatwaterbestendig en zit er een stevige hoes omheen. Zo weet je zeker dat het apparaat nog jaren mee kan gaan! 

Wil je meer weten over dit kindertablet? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Laad snel op en zit een stevige hoes omheen
Cons
 • Als je een film kijkt gaat de batterij snel leeg

Kurio Tab Lite

Reviews

4.1

Gemiddelde van 148 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.1

Gemiddelde van 148 reviews

Met de Kurio Tab Lite leer je je kind omgaan met een tablet. En dat is tegenwoordig meer een vereiste dan een luxe. Op basisscholen starten ze zelfs al met het lesgeven via tablets. Je krijgt hem met een handige en kleurrijke beschermcase. Hij kan dus zeker tegen een stootje en dat is wel zo prettig als je twee- of driejarige besluit er een keer mee te gooien. Je kind kan niet zomaar van alles bekijken want er zit een filter op. Daarnaast beschikt de tablet over een timer. Er is dus geen mogelijkheid dat je kind er langer op zit dan dat jij wilt. Bovendien kan hij niets bekijken wat niet geschikt is voor kinderogen.

Pros
 • Je krijgt er gratis een beschermhoes bij geleverd.
 • Hij kan dus wel tegen een stootje.
 • Je kunt kiezen uit verschillende kleurtjes.
Cons
 • Hij heeft een klein geheugen.
 • Kan wel worden uitgebreid met een SD-kaart.

Alcatel 1T7 Family

Reviews

3.7

Gemiddelde van 125 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.7

Gemiddelde van 125 reviews

De Alcatel 1T7 Family is speciaal ontworpen voor het gebruik door kinderen. Dat wil zeggen dat jij als ouder bepaalt welke apps je kind kan gebruiken. Daarnaast is deze kindertablet zwaar van kwaliteit en licht in zijn gewicht. Bovendien is het erg handig dat hij stof- en spatwaterdicht is. Zeker wanneer je kind de tablet gebruikt is dit meer een must dan een pre. Hij is zowel in het blauw als in het roze verkrijgbaar. De tablet heeft een compact en handzaam formaat. Je neemt hem overal makkelijke mee naartoe. Als kers op de taart is hij erg betaalbaar.

Pros
 • Beschikt over een quad core processor.
 • Je kunt het geheugen desgewenst uitbreiden.
Cons
 • De frontcamera beschikt niet over de beste kwaliteit.

Kurio Tab Advance Telekids

Reviews

4.3

Gemiddelde van 235 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.3

Gemiddelde van 235 reviews

Naast dat je als ouder precies in kunt stellen wat je kind doet op zijn tablet en hoelang, kun je er ook 8 profielen op instellen. Super handig dus! In het profiel wordt de voorkeur van de gebruiker opgeslagen. Met de Kurio Tab Advance Telekids kom je er bovendien eindelijk weer eens aan toe om op je eigen tablet te kunnen. Je kunt je kinderen met een gerust hart op deze tablet laten spelen. Wel zo prettig dus. Je hoeft je niet constant af te vragen of wat ze aan het doen zijn geschikt is. De tablet is in 2 hippe kleurtjes verkrijgbaar.

Pros
 • Al je kinderen kunnen gebruik maken van deze tablet met hun eigen profiel.
Cons
 • De batterijduur is niet heel lang dus je moet hem regelmatig opladen.

Vtech Baby Tablet

Reviews

4.8

Gemiddelde van 53 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.8

Gemiddelde van 53 reviews