Beste krasverwijderaar auto van 2021 uit de test

Verdorie! Dat eerste krasje doet toch altijd het meest zeer. Je wilt niet een fortuin uitgeven om de schade aan je auto te herstellen. Gelukkig is dat met kleine krasjes ook niet nodig. Met een goede krasverwijderaar kom je een heel eind. Wel zo prettig want je auto heeft al genoeg geld gekost. Als je dan ook nog eens naar de spuiterij moet ben je een fortuin kwijt. Zo maar aan de slag gaan met een krasverwijderaar is echter ook niet verstandig. Je wilt het probleem niet erger maken dan het is. Kies dus voor een kwalitatieve krasverwijderaar! Wij zochten uit wat de beste producten van het moment zijn en hoe jij je auto weer kunt laten shinen!

Conclusie: in 2021 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Shine Armor – Scratch repair de beste krasverwijderaar auto is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een uitstekend alternatief voor de Shine Armor – Scratch repair is de WiseGoods – Auto Kras Reparatie. Kijk onderstaand voor meer krasverwijderaar auto testresultaten!

Beste krasverwijderaar aanraders van 2021

Shine Armor – Scratch repair

De een ziet zijn auto als een gebruiksvoorwerp en van de ander is het een echt statussymbool waarbij alles goed in tact moet blijven. In dat laatste geval baal je extra hard als er krasjes op je auto zitten. Met de Shine Armor – Scratch repair is het verleden tijd. Op een subtiele wijze worden krasjes verwijderd. Je auto zal er weer als nieuw uitzien en dat zonder dat het je veel kost. Bij veel krasverwijderaars zal de schade alleen maar erger worden door schadelijke stoffen. Daar heb je met deze krasverwijderaar geen last van. Bovendien heeft hij een heerlijke druivengeur dus daar hoef je je niet aan te storen!

Voordelen
 • Je hebt maar weinig van dit product nodig voor een optimaal resultaat. Je kunt dus lekker lang doen met de fles.
Nadelen
 • Er zijn goedkopere krasverwijderaars op de markt dus je moet er wel het budget voor hebben.

WiseGoods – Auto Kras Reparatie

Het kan altijd door je eigen toedoen of die van een ander gebeuren dat er krasjes op je auto ontstaan. Dit kan al door het in- en uitladen van je boodschappen bijvoorbeeld. De WiseGoods – Auto Kras Reparatie helpt je uit de brand. Het gaat om een handige pen die lekker hanteerbaar is. Je legt hem gewoon in je dashboard kastje en klaar is kees. Je hebt hem altijd bij je. Het gaat om een universele pen die voor iedere auto geschikt is. Het effect is blijvend en permanent. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat het met een regenbuitje afspoelt want het is namelijk een waterproof stof. Kortom, deze kanjer mag niet in je auto ontbreken!

Voordelen
 • De pen is makkelijk te gebruiken en zal geen knoeiboel achterlaten. Je pakt hem er eenvoudig even bij als het nodig is.
Nadelen
 • De inhoud van de pen is niet zo groot waardoor hij nog wel een keer leeg is en je een nieuwe moet kopen.

Autolak Gigant 

Voor het echte werk ben je bij Autolak Gigant aan het goede adres. Wij raden deze uitgebreide 14-delige set dan ook aan voor de bob de bouwers onder ons. Je wilt de kras op je auto beter maken en niet slechter. Deze set biedt alles wat je nodig hebt maar je moet wel weten waar je mee bezig bent. Het is een hele geschikte keuze voor wat diepere krassen. Normaal gesproken zou je hiervoor naar de garage gaan maar als je het budget er even niet voor hebt biedt dit alternatief uitkomst. Voor de kleinere krasjes kun je beter voor een stift of andere verwijderaar kiezen. Als je weet hoe je ermee overweg moet heb je aan deze krasverwijderaar een goeie!

Voordelen
 • Je bespaart een hoop geld door niet naar een spuiterij te hoeven gaan. Daarnaast is hij ook geschikt voor diepere krassen.
Nadelen
 • Het is geen goedkope set. Daarnaast moet je weten wat je doet anders kun je het probleem erger maken.

Renumax Scratch Remover

Als je een krasje op je grijze of zilveren auto hebt biedt de Renumax Scratch Remover uitkomst. Het gebeurt ons allemaal wel eens dat tijdens het gebruik onze auto een lichte kras oploopt. Bijvoorbeeld van het in- en uitladen van boodschappen of koffers. Gelukkig is er geen reden voor paniek. Deze krasverwijderaar helpt je namelijk uit de brand. Je pakt hem er makkelijk even bij en het probleem is opgelost. En belangrijker nog, het wordt niet erger. Als je een kras verwaarloosd loopt het al snel uit op afgebladderde verf en zelfs roest. Leg de Renumax Scratch Remover in je auto en je bent altijd voorbereid.

Voordelen
 • Het goedje zit in een handzame tube die je makkelijk kwijt kunt in je dashboard kastje. Zo ben je altijd goed voorbereid!
Nadelen
 • Deze krasverwijderaar is alleen geschikt voor grijze en zilveren auto’s en voor oppervlakkige krassen.

Waxximo Brilliant Polish

Niet alleen is de Waxximo Brilliant Polish ideaal voor je auto maar hij biedt ook uitkomst voor krassen op je boot of motor. Even wrijven en klaar is kees! Bij aanschaf van meerdere flessen krijg je korting. Super handig als je familie of vrienden kent die ook al van plan waren om krasverwijderaar aan te schaffen of als je het zelf prettig vindt meerdere flessen op meerdere plekken te hebben. Je krijgt een lekker grote fles van 500 ml waar je wel even mee vooruit kunt. Het zit ’em vaak in de kleine ongelukjes zoals je hond die uit de auto stapt en een krasje met zijn nagels achterlaat of het inpakken van bagage.

Voordelen
 • Het gaat om een lekker grote fles die bijna niet leeg raakt. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.
Nadelen
 • Het doseren van het goedje is nogal lastig. Hierdoor kan er een kliederboel ontstaan.

Shopgids: alles wat je moet weten over de beste krasverwijderaar

Hoe kun je op krasverwijderaar besparen?

Met een krasverwijderaar bespaar je al geld. Je hoeft namelijk niet naar een dure autospuiterij. Vaak is het zo dat een compleet onderdeel van een auto moet worden overgespoten om een kras weg te halen. En dat kost veel geld. Investeer altijd in een goede krasverwijderaar en ook een waarmee je overweg kunt. Je wilt de kras doen verdwijnen en niet erger maken. Mocht je krap bij kas zitten wacht dan tot je een leuke aanbieding ziet en sla je slag. Ook wanneer er geen kras in je auto zit kun je het dan prima aanschaffen aangezien de houdbaarheid lang is. Mocht je het dan wel een keer nodig hebben dan ben je in ieder geval goed voorbereid en hoef je niet de hoofdprijs te betalen! Als je de krasverwijderaar eenmalig nodig hebt overweeg dan om het van iemand te lenen. Dit bespaart je de aanschaf van de verwijderaar!
Als laatste tip geven we mee een grote fles aan te schaffen omdat je in de meeste gevallen goedkoper uit bent dan met een klein flesje. Zeker wanneer je je krasverwijderaar regelmatig gebruikt loont zich dit!

Welke soorten krasverwijderaars zijn er?

Een krasverwijderaar is een bepaald spul dat ervoor zorgt dat een kras op je auto niet meer zichtbaar is of helemaal verdwijnt. Het biedt een goed alternatief voor een dure spuiterij. Het is over het algemeen niet bedoeld voor hele diepe krassen. Dit vergt specialisme. Voor oppervlakkige krassen kun je prima krasverwijderaar gebruiken. Leg het in je dashboard kastje zodat je het er op ieder moment even makkelijk bij kunt pakken. Hele oppervlakkige krassen kunnen vaak worden verwijderd door te poetsen en polijsten. Hier zijn speciale doekjes en apparaatjes voor. Als de kras al wat dieper is dan is dit geen optie en zal het zichtbaar blijven. In dat geval zijn er speciale verwijderaars die de kras opvullen met een speciaal middeltje. Hierdoor wordt het hoogteverschil effen gemaakt en zie je de kras niet meer. Er is onderscheid te maken tussen universele types die voor iedere kleur lak te gebruiken zijn en types die alleen geschikt zijn voor een bepaalde kleur auto. Ook een combinatie van technieken wordt soms toegepast.
Voor de meer ervaren klussers onder ons kan er gebruik worden gemaakt van het letterlijk opnieuw lakken van de auto. Eerst wordt een stukje weggeschuurd en ontvet om er vervolgens een nieuw stukje lak op te doen. Dit vergt wel een vaste hand. Je moet bovendien weten wat je doet want anders wordt de plek alleen erger in plaats van beter en dat wil je natuurlijk voorkomen! Verdiep je als beginner dus eerst goed in deze techniek. Daarnaast helpt het om een compleet setje te kopen zodat alle benodigde materialen voorhanden zijn.

Welke krasverwijderaar is de beste budget keuze?

Heb je krasverwijderaar nodig maar wil je niet de hoofdprijs betalen? De Valma- Remover biedt uitkomst. Deze budget kanjer zorgt ervoor dat oppervlakkige krassen in een mum van tijd worden verwijderd. Het goedje bevat geen siliconen. Daarnaast is het geheel veilig om te gebruiken. Voor iedere is hij geschikt, ongeacht de kleur of het type lak. Je kunt er dus de mist niet mee ingaan. En het meest fijne is nog wel dat hij een lekker zacht prijsje heeft. Een kras in je auto komt nooit goed uit maar al helemaal niet als je even krap bij kas zit. Met deze Valma is het zo voor elkaar en heb je zelf nergens mee omkijken naar!

Wat zijn de beste krasverwijderaar merken?

Bij Shine Armor weten ze van wanten. Zeker als het om je auto gaat. Je wilt er zo zuinig mogelijk op zijn en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dan altijd handig om zelf wat te kunnen doen. Denk aan het weghalen van kleine krassen. Bij Shine Armor zijn ze van alle markten thuis. Zo kun je er niet alleen terecht om krassen te verwijderen maar ook om je auto een prachtige glans te geven. Heel fijn voor jezelf maar ook als je je auto wilt verkopen!

Bij Waxximo kun je terecht voor alles wat te maken heeft met het reinigen van je auto. Denk hierbij aan insectenverwijderaar. Niets is zo vervelend als troep op je voorruit of op je lak. Daar weten ze bij Waxximo alles van. Ook voor het reinigen van je velgen of het verwijderen van lichte krassen kun je uitstekend bij hen terecht. Als je klaar bent met de producten van Waxximo ziet je auto er weer als nieuw uit. En dat allemaal op een veilige manier zonder dat je je auto beschadigd!

De naam zegt het al. Bij Autolak Gigant ben je aan het goede adres voor alles dat met de lak van je auto te maken heeft. Ze maken het mogelijk dat je zelf op een goede manier de krassen op je auto aan kunt pakken. Een voorbeeld daarvan is hun krasverwijderaar set. Je hoeft niet allerlei producten los van elkaar aan te schaffen. Dit bespaart je geld en ruimte. Bij Autolak Gigant hebben ze precies samengesteld wat je nodig hebt.

Krasverwijderaar tips voor de beste koop

Je wilt een goede krasverwijderaar aanschaffen maar je weet niet waar je moet beginnen. De keuze is reuze. Wat voor je buurman de perfecte keuze is kan voor jou een miskoop zijn. Dat hangt helemaal af van je persoonlijke situatie en wensen. Breng om te beginnen je persoonlijke situatie in kaart. Welke kleur lak heeft je auto? Wat wil je ervoor uitgeven? Hoe diep en groot is de kras?

 1. Dosering

  Je kunt natuurlijk voor een lekker grote fles verwijderaar gaan. Dan kun je er zeker een tijdje tegenaan. Het praktische gebruik laat echter vaak te wensen over. Met een grote fles is het vaak lastig doseren en deze past niet in je dashboard kastje. Als je de krasverwijderaar thuis gebruikt is dit niet zo van belang. Wil je altijd goed voorbereid zijn kies dan bij voorkeur een pen die lekker hanteerbaar is en die zelf doseert.

 2. Type krasverwijderaar

  We stipten het eerder al even aan. Niet iedere krasverwijderaar is goed voor iedere kras. Oppervlakkige krassen kunnen prima worden verwijderd met een goede poets- en polijstbeurt. Met wat diepere krassen wordt dit al een stuk moeilijker en wil je voor een type gaan die de kras opvult. Onder diepe krassen wordt verstaan dat je er al wit doorheen ziet. Informeer bij twijfel altijd bij een expert en ga niet zelf aan de slag als je niet weet waar je mee bezig bent want wie weet maak je het dan alleen erger! Een stift of kraspen maakt soms al veel verschil en is met name geschikt voor ondiepe en oppervlakkige krassen.

 3. Kleur

  Oops, je hebt een witte auto en plotseling blijkt je verwijderaar alleen geschikt voor rode auto’s! Dat kan heel lullig uitpakken. Check dus voor je aankoop altijd dubbel voor welke kleur auto hij geschikt is. Mocht je het zeker willen weten en hem voor meerdere kleuren willen gebruiken kies dan een neutraal of universeel type. Daarmee zit je namelijk altijd goed en veilig!

 4. Inhoud

  Ga je heel netjes met je auto om en heb je maar af en toe een krasverwijderaar nodig? Dan voldoet een kleine tube of fles. Komt het echter regelmatig voor dat je even wat krassen moet wegpoetsen kies dan beter voor een fles met grotere inhoud. Soms lijkt een krasverwijderaar heel goedkoop totdat je ziet in wat voor kleine tube hij komt. Zeker als je online shopt en hem niet in je handen hebt kan het nogal eens misleidend zijn. Check dus altijd de exacte inhoud. Ook als je prijzen wilt vergelijken is dit de manier om dat te doen.

Laatste krasverwijderaar trends van 2021

Waar je vroeger naar de spuiterij ging om je auto een boost te geven kun je dat tegenwoordig gewoon zelf. Krasverwijderaar bestaat al heel lang maar de ontwikkeling ervan heeft niet stil gestaan. Zo zijn er tegenwoordig speciale stiften te koop waarmee je in een handomdraai oppervlakkige krassen verwijdert. Super handig dus want het bespaart je de tijd om naar een spuiterij te gaan en bovendien de kosten die daarmee gepaard gaan. voor hele kleine krasjes hoef je niet eens een krasverwijderaar te gebruiken en voldoet een polijstmachine vaak al. Ook voor amateurs zijn er tegenwoordig uitstekende polijstmachines op de markt. Krassen worden verwijderd en je auto zal weer helemaal glimmen. Ideaal als je er zelf de blits mee wilt maken maar ook als je je auto wilt verkopen geeft het net even een boost!

Vorige test

Beste gaming laptop uit de test

Volgende test

Beste krulborstel van 2021 uit de test