Beste muggenlamp van 2023 uit de test

Last update: september 2023

Niets is zo vervelend als muggen. Je zit ‘s avonds nog lekker even buiten op een zwoele zomeravond en het is weer eens zover: dat irritante gezoem. Het verpest je avond want je wilt de volgende dag niet helemaal onder de muggenbulten zitten. Je kunt twee dingen doen. Je laat je wegjagen en je gaat naar binnen of je zet een muggenlamp neer. In dit tweede geval worden muggen aangetrokken en gedood. Je kunt dus gewoon lekker buiten blijven zitten. Maar wat is de beste muggenlamp? En hoe kies je een goede muggenlamp uit? Wij hebben het allemaal voor je uitgezocht zodat je zorgeloos van je zomer kunt genieten!

Best Geteste Insectenlamp

Insectenlamp - 150 m² (40W)

UV insectenlamp als top insectenvanger Word jij ook zo gek van in de weer zijn met vliegenmeppers of stinkende en milieuonvriendelijke insectensprays? Dan is deze elektrische insectenlamp dé ideale oplossing. De UV-lamp trekt verschillende soorten insecten aan en ze worden geëlektrocuteerd zodra ze tegen het rooster vliegen.

Op Voorraad!

Conclusie: in 2023 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Perel GIK16 insectenlamp de beste muggenlamp is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de Perel GIK16 insectenlamp is de TheBugBulb. Kijk onderstaand voor de overige muggenlamp testresultaten.

Top Beste Productvergelijking

Insectenlamp - 150 m² (40W)

UV insectenlamp als top insectenvanger Word jij ook zo gek van in de weer zijn met vliegenmeppers of stinkende en milieuonvriendelijke insectensprays? Dan is deze elektrische insectenlamp dé ideale oplossing.

TheBugBulb™ anti-muggen lamp met LED

TheBugBulb™ is het laatste innovatieve product van de bedenkers van TheBugWatch™. Ontworpen voor binnen gebruik, het 365nm UV licht trekt muggen en andere vliegende insekten naar de lamp.

Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp

Klaar met de vliegende insecten in je huis, tuin of camping? Dan is deze Insectenlamp dé oplossing! Zet deze insecten verdelger neer of ophangen waar er veel insecten zijn. De paarse UV licht trekt insecten aan en elektrocudeert in de hoog spanningsnet.

MaxxHome GC2-16 Muggenlamp

Met de MaxxHome insectenlamp heeft u geen last meer van vervelende insecten. Deze insectendoder elektrocuteert elke mug, vlieg of ander insect dat tegen de lamp aanvliegt.

Tristar IV-2620 Muggenlamp

Heerlijk genieten van lange zomeravonden op je vakantiebestemming bij de caravan of de tent totdat die vervelende insecten je lastig komen vallen met hun gezoem en gesteek. De Tristar IV-2620 muggenlamp maakt hier een einde aan.

Beste muggenlampen van 2023

Perel GIK16 insectenlamp

Reviews

4.1

Gemiddelde van 11 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.1

Gemiddelde van 11 reviews

Het gemak dat je zult beleven van deze Perel GIK16 insectenlamp is gelijk groot wanneer hij geleverd wordt. De verpakking is namelijk erg praktisch. Deze kanjer van een insectenlamp doet wat hij moet doen. Niets is zo vervelend dat je fijne barbecue of tuinfeestje wordt verpest door muggen. Dat is met deze muggenlamp verleden tijd. Het monteren is zeer eenvoudig. Vervolgens is het een kwestie van inpluggen en gaan met de banaan. Het gaat om een grote lamp waardoor hij veel capaciteit heeft. Wij zijn dan ook een grote fan van de Perel insectenlamp!

Eerlijk is eerlijk, hij is niet goedkoop. Maar dan heb je ook wat. Hij bestrijdt trouwens niet alleen muggen maar ook andere insecten. Ideaal dus wanneer je last hebt van ander ongedierte waar je niet op zit te wachten. Je kunt dus lekker een avondje buiten zitten zonder te worden lastig gevallen.

Pros
 • Het is een zeer effectieve en krachtige lamp die niet alleen muggen maar ook ander ongedierte bestijdt.
Cons
 • Het is een vrij grote lamp dus je moet er de ruimte voor hebben.
 • Daarnaast is hij vrij prijzig.

TheBugBulb™

Reviews

2.7

Gemiddelde van 3 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

2.7

Gemiddelde van 3 reviews

We hebben zelden zo’n effectief apparaatje gezien dat muggen kan tegen gaan. De naam zegt het al. De TheBugBulb draai je gewoon in een lamp in je slaapkamer met een fitting E27. Jij kunt lekker gaan slapen en deze kanjer doet de rest. Hij trekt muggen aan om ze vervolgens een kopje kleiner te maken. Het bereik is ongeveer 40 vierkante meter. Voldoende dus om je hele slaapkamer veilig te maken. Niks is namelijk zo irritant als het gezoem van een mug om je heen wanneer je bijna in slaap valt. Het leuke is dat hij ook nog eens heel betaalbaar is.

Daarnaast is het een mooi klein lampje. Je hoeft dus niet tegen een groot en lelijk ding aan te kijken. Je neemt hem hierdoor ook makkelijk mee als je op vakantie gaat bijvoorbeeld. Want waarom zou je op je vakantiebestemming wel moeten lijden onder gezoem en muggenbulten?

Pros
 • Heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • Daarnaast heeft de lamp een bescheiden formaat.
Cons
 • Je moet hem in een bestaande lamp met fitting E27 draaien.
 • Hij neemt dus een lamp in beslag.

Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp

Reviews

3.3

Gemiddelde van 12 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.3

Gemiddelde van 12 reviews

Niets zo vervelend dan slapen met allemaal vliegende insecten om je heen. Of wat denk je van een gezellig etentje dat niet lukt omdat er te veel beesten om je hoofd heen zoemen? De Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp maakt hier een einde aan. Dit apparaat kun je gemakkelijk ophangen. Vervolgens worden de dieren aangetrokken door het paarse UV-licht. De dieren worden snel en pijnloos gedood door het spanningsnet. Het is dan ook een zeer effectieve insectenlamp die werkt op basis van 20 watt high power UV-lampen. Er zit een 2000 volt spanning op waardoor de dieren niet onnodig hoeven te lijden. En ook handig: je krijgt er een schoonmaakkwastje bij en een ketting zodat je het apparaat veilig en goed kunt ophangen. En als er veel beesten zijn ook kunt schoonmaken. Want hygiëne is natuurlijk wel fijn! Haal dit apparaat in huis en je hoeft nooit meer je te irriteren aan vervelende en vieze vliegen! 

Wil je meer weten over de Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp? Bekijk dit item hier. 

Pros
 • Makkelijk schoon te maken
Cons
 • Licht is erg fel

MaxxHome GC2-16 Muggenlamp

Reviews

3.1

Gemiddelde van 81 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.1

Gemiddelde van 81 reviews

Dit is de MaxxHome GC2-16 Muggenlamp. Een simpele maar doeltreffende muggenlamp. Daarnaast ziet deze muggenlamp er ook esthetisch nog eens goed uit. Waardoor je niet direct een vies en lelijk apparaat in huis hoeft op te hangen. De lamp werkt simpel. De insecten, denk aan vliegen en muggen, worden aangetrokken door het licht. Eenmaal bij het licht worden ze geëlektrocuteerd waardoor ze snel sterven. De beesten vallen vervolgens in de verzamelbak onder in de lamp. Deze kun je gemakkelijk schoonmaken. Je kan de bak namelijk aan de onderkant openmaken. Je kan de lamp zowel ophangen als staand neerleggen. Let erop dat zodra je de lamp buiten gebruikt dat het niet moet regenen. Onder een overkapping of een veranda kun je de lamp wel goed gebruiken. Het is een toestel dat je voor een klein bedrag kunt aanschaffen maar wat heel goed en degelijk werkt! 

Wil je meer weten over de MaxxHome GC2-16 Muggenlamp? Bekijk dit item hier. 

Pros
 • Veilige lamp die doet wat ‘ie moet doen
Cons
 • Nog geen minpunten genoemd

Tristar Insectenlamp

Reviews

3.5

Gemiddelde van 4 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.5

Gemiddelde van 4 reviews

Niemand wil een zomeravond laten verpesten door vieze insecten waardoor je maar binnen moet gaan zitten. De Tristar Insectenlamp is een perfect item voor in de caravan of de camper. Want op vakantie wil je al helemaal niet verplicht binnen moeten zitten. Deze muggenlamp werkt op basis van een 7 watt UV-buis. Hierdoor kun je alle insecten aantrekken die je niet meer wilt zien. De LED-lamp trekt de insecten aan en door het spanningsrooster gaan ze dood. Ook deze insecten vallen in een makkelijk bakje, waardoor je ze niet alsnog overal hebt liggen. En het is ook wel hygiënisch. Je kan dit apparaat gemakkelijk neerzetten, maar ook een handige uitsparring aan de achterkant. Kun je ze ook ophangen. Let er wel op, het is een apparaat dat geschikt is voor een kleine ruimte.  

Wil je meer weten over de Tristar Insectenlamp? Bekijk dit item hier. 

Pros
 • Veilig apparaat voor kleine muggen
Cons
 • Grotere muggen trappen er niet in

Eurom Fly Away 30-2 insectenlamp – 2×15 Watt UV

Reviews

4.0

Gemiddelde van 28 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.0

Gemiddelde van 28 reviews

De Eurom Fly Away 30-2 insectenlamp – 2×15 Watt UV is een eenvoudige maar doeltreffende lamp! Het eeuwige gezoem rond je hoofd is definitief verleden tijd. Je hangt hem heel eenvoudig op en de lamp doet de rest. Ideaal als je van vervelende muggen af wilt. Niet alleen neemt hij muggen onder handen maar ook voor andere insecten draait hij zijn hand niet om. Daarnaast heeft hij een prima prijs-kwaliteitverhouding. De insecten worden opegvangen in de handige opvangbak aan de onderkant. Als je die hebt geleegd kan hij er weer even tegenaan!

Pros
 • Er komen geen vieze dode muggen en vliegen op de grond te liggen dankzij de handige opvangbak.
Cons
 • Het is een vrij grote lamp.
 • Daarnaast heeft hij een kort snoer.

Elektrische UV Muggenlamp XL!

Reviews

1.7

Gemiddelde van 6 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

1.7

Gemiddelde van 6 reviews

Niet alleen is de Elektrische UV Muggenlamp XL! super praktisch en verlost hij je van irritante muggen, hij staat ook nog eens leuk! Hij is ideaal voor in je tuin maar ook wanneer je naar de camping gaat. Het UV licht lokt de muggen en vervolgens worden ze naar binnen gezogen. Je bent er dus binnen een mum van tijd vanaf. Hij komt ook nog eens tegen een zacht prijsje dus je kunt voordelig genieten van je zoemvrije avond. Naast het gezoem ben je ook van muggenbulten af. Je krijgt hem met USB kabel geleverd. Ook ideaal voor in je slaapkamer!

Pros
 • Het is echt een hebbeding.
 • Ook leuk om cadeau te geven dankzij de mooie vormgeving en goede prijs.
Cons
 • Sommige gebruikers twijfelen over de werking van de lamp.

Elektrische Muggenlamp Insectendoder

Reviews

5.0

Gemiddelde van 1 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

5.0

Gemiddelde van 1 reviews

Iedere keer dat je ‘pats’ hoort weet je dat de Elektrische Muggenlamp Insectendoder zijn werk doet. Deze effectieve muggenlamp hang je makkelijk op. Vervolgens kun je genieten van een insectvrije avond. Hij doodt namelijk niet alleen muggen maar ook andere vervelende beestjes waar je niet op zit te wachten. Zet je koude wijntje dus maar vast klaar want je kunt zorgeloos genieten van een mugvrije avond. Plaats hem in je slaapkamer of keuken voor het ultieme woongenot. Kortom, hij mag niet ontbreken op je fijne zomeravond!

Pros
 • Het is een veilige lamp.
 • Ook als je huisdieren of kinderen hebt.
 • Beschikt over een afneembare opvangbak.
Cons
 • Hij heeft een behoorlijk formaat en je moet hem stevig ophangen.

Anti Muggenlamp LED Camping Lamp

Reviews

3.4

Gemiddelde van 7 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.4

Gemiddelde van 7 reviews

Om te beginnen ziet de Anti Muggenlamp LED Camping Lamp er enig uit. Je kunt kiezen uit 3 hippe kleurtjes. Het model heeft nog het meest weg van een gezellig lantaarntje. Je kunt deze kanjer op 2 manieren opladen. Namelijk via de USB aansluiting of via het zonnepaneeltje waarover hij beschikt. Deze muggenlamp is ideaal voor op de camping. Ben je hem vergeten terwijl er een flinke bui langs is gekomen? Geen zorgen. Hij is namelijk waterdicht. Daarnaast is hij weersbestendig dus hij kan wel tegen een stootje. Wel zo prettig.

LED Campinglamp & zaklamp in 1

Reviews

5.0

Gemiddelde van 4 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

5.0

Gemiddelde van 4 reviews

De LED Campinglamp & zaklamp in 1 is een echte alleskunner! Het is namelijk een muggenlamp, zaklamp en powerbank in 1. Hij is dan ook ideaal voor op de camping. Dit zijn namelijk 3 apparaten die je sowieso nodig hebt. Je hoeft echter geen 3 losse apparaten van elkaar meer aan te schaffen. Deze handige tool heeft het allemaal. Je hangt hem op door middel van magneten. Super praktisch dus. Dit maakt hem ook geschikt om te gebruiken als je autopech krijgt. Je plaatst hem eenvoudig onder de motorkap. Dit hulpje wilt je niet meer missen!

Shopgids: alles wat je moet weten voordat je een muggenlamp aanschaft

Hoe kun je op een muggenlamp besparen?

De prijzen van muggenlampen lopen behoorlijk uiteen. Maar is een duurdere per se beter? Het antwoord is nee. Een goedkoop exemplaar is ook niet bepaald goed. Ga voor een middenweg. Let op de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Als je het niet zo breed hebt doe dan je voordeel met de volgende tips om voordelig van een muggenlamp te genieten.

Een muggenlamp is een seizoensproduct. Er zullen maar weinig mensen in de winter op zoek zijn naar een muggenlamp. In het najaar willen winkels van hun muggenlampen af. Doe er je voordeel mee en wacht een leuke aanbieding af. Scheelt toch weer!

Daarnaast kun je voor een muggenlamp op zonne energie kiezen. Dit is een duurzame keuze en met name heel geschikt voor op de camping. Je hebt alleen kosten voor de aanschaf van de lamp maar hij zal je geen kosten opleveren aan het opladen.

Welke manieren zijn er om muggen tegen te gaan?

Een muggenlamp is een lamp waarmee muggen worden aangetrokken en vervolgens worden gedood. Dit gebeurt door middel van een laag elektromagnetisch veld. Zodra de mug de lamp raakt hoor je een ‘pats’ en is de mug dood. Heel effectief dus. Maar welke manieren zijn er eigenlijk nog meer om muggen tegen te gaan of te voorkomen dat je muggenbulten krijgt? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Om te beginnen is er Deet. Deet is een vies ruikend muggenspul dat je op je hele lichaam smeert. Het wordt veel gebruikt in tropische gebieden tegen muggenbeten. Deet is verkrijgbaar in verschillende percentages. Hoe hoger het percentage, hoe effectiever. Deet is een heel doeltreffend middel om te voorkomen dat muggen je bijten. Het nadeel ervan is dat het behoorlijk stinkt en dat je werkelijk ieder klein plekje op je lichaam in moet smeren. Daarnaast werkt het goed voor 1 of hooguit 2 nachten en daarna raken muggen eraan gewend.

Dan zijn er de welbekende citroenkaarsen en geurverspreiders. Er wordt beweert dat citroen muggen wegjaagt. Het staat natuurlijk erg gezellig en het ruikt ook zalig maar er is nooit wetenschappelijk bewezen dat deze middelen werken.

Je hebt vast wel eens gehoord van apparaatjes die je in het stopcontact drukt en die vervolgens ultrasone trillingen uitstralen. Dit zou muggen wegjagen. Ook moeten we bij dit apparaatje helaas mededelen dat de werking nooit bewezen is.

Je bent vaak wanhopig om van die irritante kleine beestje af te komen. Maar trap er niet in. Zorg dat je niet te veel geld uitgeeft aan onnodige middelen die toch niet werken. Wij zeggen: een muggenlamp en Deet en je komt al een heel eind!

Welke muggenlamp is de beste budget keuze?

Je ligt lekker in bed en je valt bijna in slaap. Opeens hoor je in de verte gezoem en je weet dat je er niet aan ontkomt. Je gaat je bed uit voor een lange jacht op dat irritante beestje. Dat is wel het laatste waar je zin in hebt! Gelukkig is er een voordelige oplossing. Namelijk de Bellson Anti muggenlamp – E27 Fitting – 3 Watt. Je draait hem in je gewone lamp en deze kanjer doet de rest. Ook andere insecten worden aangetrokken tot de lamp en een kopje kleiner gemaakt. Hij is met name ideaal voor in je slaapkamer maar ook in je woonkamer of een andere ruimte doet hij prima zijn werk. Je krijgt er een handig borsteltje bij waarmee je de lamp schoon kunt maken.

Wat zijn de populairste muggenlamp merken?

Of het nu gaat om een hogedrukreiniger, airco voor je caravan of muggenlamp, Euromac staat voor je klaar. Hun doel is om je leven een stukje makkelijker en leuker te maken. En dat lukt aardig. Daarnaast zijn hun producten stuk voor stuk praktisch in gebruik. Geen gedoe of poespas dus. Daarnaast heeft alles in hun assortiment een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit maakt dat Eurom voor iedereen toegankelijk is. Omdat ze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan kun je lang genieten van je nieuwe Euromac!

Wil je je kind eens verrassen met iets anders? Safi Line heeft genoeg keuze. Een elektrische scooter, auto of kinderquad behoort tot de mogelijkheden. Dit is een kinderdroom die uit zal komen. Daarnaast heeft Safi Line toilettrainers in hun assortiment. Het wordt voor je kindje leuk om te oefenen op het toilet. Je zou het in eerste instantie niet verwachten na deze producten maar ook voor een muggenlamp kun je uitstekend terecht bij Safi Line. Ze zijn van alle markten thuis. De veelzijdigheid van Safi Line is dan ook wat het merk zo aantrekkelijk maakt.

King Mungo zorgt voor een frisse wind. Dit bedrijf van Nederlandse bodem streeft altijd naar innovatie en ontwikkeling. Ze hebben daarnaast een brede keuze in hun assortiment. Denk aan LED lampen, stickersets, gadgets en cadeaus. Daarnaast zijn ze expert op het gebied van muggenlampen. Je bent er dus van verzekerd dat je nooit meer wakker ligt door een ongewenste bezoeker in je kamer. Ze hebben bij het ontwerp van hun producten het grootste oog voor praktisch gebruik, kwaliteit en design. Kortom, King Mungo is een perfecte mix!

Muggenlamp tips voor de beste koop

De voordelen van een muggenlamp zijn wel duidelijk geworden. Een muggenlamp is onmisbaar als je lekker rustig wilt dineren of slapen. Met name ‘s nachts zijn muggen een grote ergernis. Gelukkig is er de muggenlamp. Nu moet je er alleen nog een uitzoeken. Hoe je dat doet lees je hier. Breng om te beginnen je persoonlijke situatie in kaart. Waar wil je de muggenlamp neerzetten of hangen? Wat is je budget? Hoe groot mag de lamp zijn? Hoe belangrijk vind je het design? Hoe wil je de lamp van stroom voorzien?

 1. Model en design

  Niet iedereen zal het model en design van een muggenlamp belangrijk vinden. De een vind het allang best zolang de muggenlamp zijn werk maar doet terwijl de ander als eis stelt dat de lamp er goed uitziet. Het ligt er uiteraard ook aan waar je hem wilt gebruiken. Wil je hem binnen gebruiken dan kun je hem makkelijk ergens ophangen. Voor buiten is een staand model juist weer handig. Het is dan wel zo leuk dat je muggenlamp er een beetje leuk uitziet. Maar vergeet niet dat de werking het belangrijkste is.

 2. Energievoorziening

  Een muggenlamp kan verschillende soorten energievoorzieningen hebben. De meest reguliere is het inpluggen in een stopcontact. Je bent altijd van stroom voorzien. Super handig dus! Zeker wanneer je je lamp binnen wilt gebruiken is dit ideaal. Mocht je hem buiten of op de camping willen gebruiken dan heb je niet altijd een stopcontact in de buurt. Ga in dat geval voor een muggenlamp die je kunt opladen met USB. Daarnaast is er de mogelijkheid voor zonne-energie. Je laadt de muggenlamp overdag op via een zonnepaneeltje zodat je er ‘s avonds plezier van hebt.

 3. Formaat

  Bedenk je goed waar je de lamp wilt gebruiken. Als je hem veel meeneemt, bijvoorbeeld tijdens het kamperen is het niet altijd even handig om een grote en logge lamp mee te nemen. Kies voor een bescheiden model zodat je ruimte overhoudt voor andere dingen. Als je je lamp thuis ophangt is het formaat minder van belang.

 4. Binnen of buiten

  Dan is het nog de vraag of je de muggenlamp binnen of buiten wilt gebruiken. Buiten trekt de lamp muggen aan. Dit is fijn als de mug zich vlakbij je bevindt. Als dit niet het geval is kan het zijn dat je ongewenst nog meer muggen aantrekt dan je lief is. Overweeg dus goed waar je de lamp wilt gebruiken. Voor in je caravan, slaapkamer, woonkamer of keuken is een muggenlamp ideaal.

Laatste muggenlamp trends van 2023

Een muggenlamp is iets van alle tijden. Muggen bestaan dan ook al heel lang en bezorgen ons altijd al overlast. Gelukkig biedt de muggenlamp uitkomst. Tegenwoordig zijn er hele hippe muggenlampen op de markt. Je hoeft dus niet in te leveren op hipheid. Op de camping maak je de blits met een gave muggenlamp. Daarnaast zijn ook de functionaliteiten verbeterd. Sommige muggenlampen beschikken over een zonnepaneel waarmee ze worden opgeladen. Lekker duurzaam dus en ideaal als je ergens in de natuur zit zonder stopcontact in de buurt. Bovendien beschikken sommige muggenlampen over een zaklamp of powerbank. Met name als je gaat kamperen is dit heel praktisch. Normaal gesproken zou je 3 aparte apparaten mee moeten nemen maar nu kun je genieten van alle gemakken in 1. Dit scheelt een hoop ruimte. Bovendien is dit altijd handig om bij je te hebben, waar je ook bent!

Auteur

 • Mijn naam is Frederik, al sinds ik mij kan herinneren heb ik een passie voor schrijven. Tijdens mijn tijd voor Moeders.nu heb ik veel kunnen leren over onder andere koken, wonen, gezondheid en huishouden. En dat kan ik goed gebruiken voor mijn teksten en onderzoek voor bestetester.nl. Ik ben enthousiast om mijn kennis te gebruiken voor bestetester.nl! Naast schrijven ben ik in mijn vrije tijd hobbychef voor mijn vriendin en groot fanaat voor de nieuwste tech snufjes. Neem een kijkje in mijn artikelen voor onpartijdige beoordelingen en waardevolle aanraders.

Vorige test

Beste wekkerradio van 2023 uit de test

Volgende test

Beste antivirus: 5 gratis versies en 5 betaalde uit de test