Beste multivitamine van 2024 uit de test

Last update: juli 2024

Je voelt je een beetje slapjes en moe. Het weer zit ook al niet echt mee. Tijd voor een boost! Grote kans dat je lichaam gewoon even een oppepper nodig heeft. Bovendien wil je dat je immuumsysteem sterk blijft. Als je niet altijd aan je groente en fruit komt dan is het verstandig om een suplement te nemen. Met multivitamine ben je in 1 keer voorzien van je dagelijkse hoeveelheid! Wel zo handig dus. Zeker als je het druk hebt en als je weerstand net even wat minder is. Wat de beste multivitamine zijn en hoe je de beste keuze maakt hebben wij voor je uitgezocht!

Best Geteste tabletten

Salus Floradix IJzer-tabletten – Bij vermoeidheid

Floradix IJzer-tabletten bevatten een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en bieden ook belangrijke voedingsstoffen, zoals B-vitaminen (waaronder foliumzuur) en plantenextracten. Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De vitamines B1, B2, niacine, B6 en B12 ondersteunen de energiestofwisseling en helpen hierdoor bij vermoeidheid.

Op Voorraad!

Conclusie: in 2024 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Salus Floradix Tabletten de beste multivitaminen zijn die nu verkrijgbaar zijn in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de Salus Floradix Tabletten zijn de Centrum women advanced 50+. Kijk onderstaand voor de overige multivitamine testresultaten.

Top Beste Productvergelijking

Salus Floradix IJzer-tabletten – Bij vermoeidheid

van ijzer en bieden ook belangrijke voedingsstoffen, zoals B-vitaminen (waaronder foliumzuur) en plantenextracten. Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.

Centrum women advanced 50+ - 90 Tabletten

Centrum Women is een complete multivitamine speciaal aangepast op de voedingsbehoeften van 50+ vrouwen.

Body & Fit Smart Multi - Multivitamine

Smart Multi bevat 100% van alle vitamines & mineralen met speciale toevoegingen, o.a. Acai, Green Tea Extract, Green Coffee Extract, Fruit & Greens en L-Carnitine. 1 tablet per dag! Als u doelstellingen voor uw lichaamssamenstelling of een afslankdieet volgt, moet u een uitgebalanceerd dieet volgen.

Pool Plus Multivitaminen - 120 Tabletten - Multivitamine

Elke Pool+ Multivitaminetablet bevat de optimale mix van vitamines, mineralen, fruit, groenten en kruiden. Pool+ Multivitamine met zijn uitstekende anti-oxidanten formule is speciaal ontwikkeld om intensief bij te dragen aan het gezond functioneren van het lichaam in het algemeen.

Flinndal Multi 50+ Tabletten

Flinndal Multi 50+ Vrouw bevat precies de hoeveelheid vitaminen en mineralen die vrouwen van 50 tot 70 jaar nodig hebben om gezond en vitaal te blijven. Daarnaast is het tablet verrijkt met Kuisboom, voor het tegengaan van overgangsverschijnselen en het behoud van soepele gewrichten.

Beste multivitamine van 2024

Salus Floradix Tabletten

Reviews

4.0 

Gemiddelde van 28 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.0

Gemiddelde van 28 reviews

De Salus Floradix Tabletten beschikken over belangrijke voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Je krijgt er 147 in een verpakking dus je kunt er lekker lang mee vooruit. Daarnaast zijn de tabletten erg scherp geprijsd. Houd er rekening mee dat ze alleen geschikt zijn voor volwassenen. Je neemt 3 maal daags een tablet zo’n 30 minuten voor je maaltijd. Dit bevordert de opname van alle stoffen die erin zitten. Met name de vitamine C zorgt ervoor dat ijzeropname beter wordt verwerkt. Daarnaast beschikt een tablet over een breed scala aan andere belangrijke stoffen.

De tabletten zijn letterlijk heel behapbaar. Je hoeft dus geen dikke pil weg te slikken. Ideaal dus wanneer je het niet zo hebt op tabletten. Ook voor mensen die vegetarisch zijn biedt dit type multivitamine uitkomst dankzij de rijke hoeveelheid aan vitamines B.

Pros
 • Betaalbare tabletten waar je merkbaar plezier van zult hebben.
 • Je zult minder moe zijn en meer energie hebben voor leuke dingen.
Cons
 • De tabletten zijn niet geschikt voor kinderen.
 • Je moet er 3 keer per dag aan denken om hem te nemen.

Centrum women advanced 50+

Reviews

4.3 

Gemiddelde van 48 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.3

Gemiddelde van 48 reviews

Als je 50 jaar of ouder bent dan heb je waarschijnlijk de ervaring dat je energieniveau wat afneemt. Bovendien heb je als vrouw zijnde de kans om in de overgang terecht te komen. Je lichaam staat dan volledig op zijn kop en je kunt wel wat extra’s gebruiken. Met de Centrum women advanced 50+ multivitamine geef je je lichaam net even een steuntje in de rug. Het krikt je energieniveau op en je komt weer in balans. En dat is wel zo prettig. De tabletten zijn goed weg te slikken en heel betaalbaar. Kortom, je doet jezelf tekort wanneer je ze niet neemt.

Dankzij het brede scala aan stoffen in de tabletten krijgt je lichaam een oppepper. En als je lijf weer beter voelt ga je zelf ook beter in je vel zitten. Dit staat altijd met elkaar in verbinding. En het is maar een kleine moeite om af en toe even een tabletje te nemen!

Pros
 • Goede keuze voor vrouwen van 50 en daarboven.
 • Ook ideaal wanneer je in de overgang zit en je lichaam wat extra’s kan gebruiken.
Cons
 • Deze tabletten bevatten relatief veel extra onnodige vulstoffen.

Body & Fit Smart Multi

Reviews

4.5 

Gemiddelde van 38 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.5

Gemiddelde van 38 reviews

Met de Body & Fit Smart Multi blijf je ten alle tijden lekker gezond! Je hebt maar 1 tablet per dag nodig en je bent weer voorzien van de nodige vitaminen. Je zult je fitter voelen en merken dat je weerbaarder bent. Het groene thee extract geeft je bovendien net even de boost die je die dag nodig hebt. Deze vitaminen zijn geschikt voor iedereen. Jong of oud, man of vrouw maakt niet uit. Je hele familie kan dus genieten van een goed immuumsysteem en gezondheid. Het geeft je net het beetje extra dat je nodig hebt.

Pros
 • 1 tablet per dag is voldoende dus je hoeft er niet constant aan te denken.
 • Ze zijn voor iedere doelgroep geschikt.
Cons
 • Het kan zijn dat je het smaakje niet lekker vindt.

Pool Plus Multivitaminen

Reviews

4.2 

Gemiddelde van 52 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.2

Gemiddelde van 52 reviews

De Pool Plus Multivitaminen zorgen dat je alles binnen krijgt wat je nodig hebt en meer. Deze unieke mix geeft je lichaam een gezonde boost. Daarnaast helpt het je gezond en fit te houden. Je krijgt 120 pillen in 1 pot dus daar kun je wel even mee vooruit. Je hoeft er maar 1 per dag in te nemen. Van spirulina tot gember, deze wonderpil bevat het allemaal. Super handig dus want er is een grote kans dat je niet altijd binnen krijgt wat je dagelijks nodig hebt. En dat is niet zo gek met een druk leven. Des te meer reden om gezond te willen blijven!

Pros
 • Je krijgt lekker veel tabletten in een keer, namelijk 120.
 • Dus je kunt er even mee vooruit.
 • Bevat hoofdzakelijk natuurlijke stoffen.
Cons
 • De tabletten zijn niet geschikt voor veganisten.

Flinndal Multi 50+ Tabletten – Multivitamine Voor Behoud van Vitaliteit

Reviews

4.9 

Gemiddelde van 31 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.9

Gemiddelde van 31 reviews

Ben jij op zoek naar een multivitamine waar je alles in vindt dat je nodig hebt als man of vrouw boven de 50 jaar? Dan is het goed om eens naar deze Flinndal Multi 50+ Tabletten – Multivitamine Voor Behoud van Vitaliteit te kijken. Deze is namelijk geschikt voor – vooral – vrouwen van tussen de 50 en de 70 jaar oud. Het is vooral bedoelt om het lichaam goed te houden en de vitaliteit de bevorderen. Vitamines en mineralen die je als persoon nodig hebt wanneer je boven een bepaalde leeftijd bent. Zo zit er Kuisboom in, wat geschikt is voor vrouwen die in de overgang zitten. En het zorgt ervoor dat je soepele gewrichten blijft houden. Wat ook prettig is: er zitten veel ingrediënten in die daarnaast jou helpen met het perfect opnemen van deze vitamines. Denk bijvoorbeeld aan vitamine D3 en vitamine D2. 

Wil je meer weten over de Flinndal Multi 50+ Tabletten – Multivitamine Voor Behoud van Vitaliteit? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Enkel en alleen ingrediënten die het lichaam dienen
Cons
 • Nog geen minpunten genoemd

Kala Health Natuurlijke Dagelijkse Multivitamine 60 capsules

Reviews

4.6 

Gemiddelde van 28 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.6

Gemiddelde van 28 reviews

Ook willen we je graag even de Kala Health Natuurlijke Dagelijkse Multivitamine 60 capsules laten zien. Deze capsules zijn namelijk gevuld met allemaal goede ingredienten die jij graag dagelijks tot je wilt nemen. Er zit precies genoeg in zonder dat je daarmee de dagelijkse hoeveelheden overschrijdt. Dit is ook zonde, want het meeste zal je gewoon weer uitplassen. Daarom is het goed om te kijken naar wat je precies nodig hebt. En daar heeft de ontwikkelaar van deze multivitaminen goed naar gekeken. Daarnaast is natuurlijk ook elk lichaam uniek en iedereen reageert weer anders op een multivitaminen. Het is dus vooral een dagelijkse multivitaminen met meer dan 75 mineralen en spoorelementen. Die je allemaal nodig hebt om je lichaam sterk en gezond te houden. 

Wil je meer weten over de Kala Health Natuurlijke Dagelijkse Multivitamine 60 capsules? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Complete multivitaminen met naast vitamines ook mineralen en aminozuren
Cons
 • Nog geen minpunten genoemd

Healthspan Multivitamine 50 Plus

Reviews

3.9 

Gemiddelde van 29 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.9

Gemiddelde van 29 reviews

Ook willen we graag even deze Healthspan Multivitamine 50 Plus aan je laten zien. Deze versterkende multivitaminen is zeer geschikt voor mensen boven de 50 plus. Zij hebben baat bij extra ondersteuning als we het hebben over je immuun gezondheid. Zo zit er ook Ginkgo Biloba en citrusbioflavonoïden. Dit draagt allemaal bij aan een gezond en sterk immuunsysteem. Je hebt aan één tablet per dag genoeg. Dus geen complete pillendoos, maar slechts een pil per dag en je kunt er weer volop tegenaan! Ook een fijn idee: het is een vegetarische pil. Dus ook als je geen dierlijke producten wilt eten, kun je deze perfect tot je nemen! Er zitten tot wel 13 vitaminen en 12 mineralen in deze multivitaminen. Die goed zijn voor je hersenen, maar ook je hart en je zenuwstelsel. Uiteraard ook goed voor je spieren, botten en tanden. En op een dieper niveau om je energieniveau te bewaken. 

Wil je meer weten over de Healthspan Multivitamine 50 Plus? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Geschikt voor vegetariërs
Cons
 • Nog geen minpunten genoemd

Yummygums

Reviews

3.7 

Gemiddelde van 33 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.7

Gemiddelde van 33 reviews

De Yummygums multivitamine zijn geschikt voor jong en oud. En je hoeft geen dikke pil meer door te slikken. Daar zul je je kinderen ongetwijfeld ook erg blij mee maken. Deze multivitamine komt namelijk als gummy snoepje. Het is dus iedere dag een feest om hem te nemen en je zult het minder snel vergeten. Bovendien zijn deze gezonde snoepjes geschikt voor vegans. Wel zo prettig dus want je kunt op een verantwoorde manier gezond blijven. Voor vegans zit er genoeg vitamine B12 in, zorg dus dat je geen tekort oploopt.

Pros
 • Geschikt voor veganisten.
 • De tabletten zijn geheel dierproduct vrij.
 • Daarnaast bevatten ze voldoende vitamine B12.
Cons
 • Het kan zijn dat je de smaak niet lekker vindt al kunnen we ons dat niet voorstellen.

Davitamon Mama Compleet Zwanger

Reviews

4.3 

Gemiddelde van 47 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.3

Gemiddelde van 47 reviews