Hoe maak je een fietsrit prettiger?

Last update: juni 2024

Hoe maak je een fietsrit prettiger?

Ben je iemand die graag vaker de fiets wil pakken maar houden een aantal dingen je tegen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fiets zonder fietstassen. Je gaat niet gauw naar de supermarkt met een fiets zonder fietstassen. Want hoe moet je anders je boodschappen meenemen? Tassen aan het stuur is namelijk niet veilig. Als je de bocht doorgaat en er hangt een zware tas boodschappen aan. Dan is vallen zo gebeurt helaas. Daarom is het altijd aan te raden om fietstassen of een fietsmand op je fiets te hebben. Zo kun je altijd langs de winkel fietsen mocht dit nodig zijn. Hiermee voorkomen we een hoop onnodige ongelukken! Bij de webshop www.pimpjefiets.nl heb je een groot assortiment aan fietstassen, fietsmanden en noem zo maar op. Je zult hier dus zeker slagen als het gaat om je fiets pimpen! Wil je niet alleen in de warmere maanden maar ook in de koude en regenachtige maanden de fiets op? Dan zijn er zelfs poncho’s en handwarmers te krijgen. Hierdoor word je niet tegengehouden door het koude en natte weer!


Table of Contents

Pimp je fiets met accessoires

Wil je graag een beetje leuk voor de dag komen met een gepimpte fiets? De meeste fietsen zijn wel praktisch maar niet heel mooi. Het is natuurlijk wel leuk om je fiets een eigen look te geven. Je zult merken dat je veel vaker de fiets op stapt omdat deze zo leuk gepimpt is. Alleen waar begin je met het pimpen van je fiets? Want welke producten kun je hier allemaal voor gebruiken? Hieronder vind je een kleine opsomming van de opties:

· Bloemenslinger: ben je iemand die houdt van bloemen? Dan is een bloemenslinger echt iets waar je jouw fiets mee kunt opfleuren. Bloemenslingers kun je bijvoorbeeld om je stuur en bagagedrager heen wikkelen.

· Fietsstickers: wil je jouw fiets echt een compleet unieke look geven? Dan zijn fietsstickers echt iets wat je daarvoor nodig hebt! Je kunt je fiets precies zo maken als dat je dat zelf wil.

· Fietsbel: dit product is niet alleen heel praktisch om op de fiets te hebben. Het geeft je fiets ook nog eens een eigen look. Tegenwoordig hoeven fietsbellen niet meer saai te zijn want je hebt nu hele leuke fietsbellen. Het handige aan een fietsbel is ook dat je bij de wat uniekere bellen je fiets snel herkend. Hierdoor hoef je niet meer eindeloos naar je fiets te zoeken.

· Spaakverlichting: nog niet heel erg bekend maar wel ontzettend leuk om te hebben is spaakverlichting. Als je fiets lichten de lampjes op. Dit geeft een heel tof effect in het donker.

· Spaakkralen: dit product is wel heel erg bekend en gaat al vele jaren mee. Spaakkralen zien er niet alleen heel leuk uit. Ze geven ook nog een leuk geluidje als je aan het fietsen bent. Spaakkralen zijn in veel soorten en maten te krijgen omdat het zo een populair product is.

Auteur

  • Ik ben Jan Willem Beumer en schrijf artikelen met jarenlange ervaring in de elektronicasector. Daarnaast ben ik een liefhebber van koken voor mijn gezin en alles wat te maken heeft met wonen. Als auteur bij https://bestetester.nl deel ik mijn ervaring en passie met veel enthousiasme.

    Bekijk Berichten
Vorige test

De onmisbare rol van hebbedingetjes in ons dagelijks leven

Volgende test

Hoe helpen zonnepanelen om energie efficiënter te gebruiken?