Top 5 matrassen in 2024

Last update: juni 2024

Top 5 matrassen in 2024

Ben jij opzoek naar het beste matras van 2024? Wij hebben de best beoordeelde matrassen van dit moment voor je op een rij gezet.

1.     Morningstar Sleeps Stellar matras 

Voordelen

Het grootste voordeel van dit matras vinden wij dat je altijd een: ‘’niet goed geld terug’’ garantie hebt. Daarnaast wordt Morningstar sleeps vooral geroemd om het goede en fijne contact. Er zijn geen slechte reviews online te vinden. Mensen zijn dol op het slaapcomfort en dit is de reden voor het best beoordeelde matras via Trustpilot. 

Nadelen 

Er zijn bijna alleen voordelen te vinden, maar een nadeel van dit matras kan zijn dat hij als te hard ervaren wordt. Het matras is relatief stevig met een hardheid van medium tot medium/hard.

2.     Tempur Sensation Elite matras 

Voordelen 

Het slaapcomfort bij dit matras is zeer goed te noemen. Je kan de volledige hoes afritsen en hij kan zelfs op 60 graden in de wasmachine. Daarnaast heb je een lange garantieperiode. Online matras kopen kan onder andere bij Tempur. Dat is toch wel voordelig, want daardoor hoef je hem niet achter in je auto te passen. 

Nadelen 

Het matras wordt al uitgerold geleverd. Je kan hem hierdoor minder goed verplaatsen dan in rol geleverde matrassen. Hij heeft daarnaast geen makkelijke draaghendels en ook de hoeveelheid plastic bij de bezorging is wat minder. De prijs is hoog en het matras is zeker niet gemaakt voor mensen boven de 95 kilo. 

3.     M Line Green Motion Modular matras

Voordelen 

Het voordeel van dit matras is dat je hem gratis krijgt thuisbezorgd. Daarnaast kan je de hoes eraf halen en in de was doen. Voor rug- en buikslapers geeft hij voldoende ondersteuning. Ook is de garantie bij M line goed te noemen. 

Nadelen

Je kan dit matras niet omkeren en ook de hoge milieubelasting van dit matras is een groot nadeel. Daarnaast is hij niet geschikt voor mensen die snel transpireren in bed. Hij heeft een matig ligcomfort en is vrij duur te noemen. Wil je beter slapen, klik dan op de link voor een beter matras. 

4.     Emma Q2 matras

Voordelen 

Dit matras biedt het juiste comfort voor rugslapers. Daarnaast letten ze bij Emma goed op de milieubelasting bij het produceren van hun matrassen. Deze is namelijk erg laag in vergelijking met andere matrassen. 

Nadelen

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan dit matras. Zo kan je hem niet omkeren. Hij heeft dus echt maar één boven- en onderkant. Daarnaast is de drukverdeling niet die je wens van een duur matras. 

5.     Matt Sleeps matras 

Voordelen 

Als laatste hebben wij een Matt sleeps matras. Deze worden overwegend goed beoordeeld. Zo laten ze hem gratis bij je thuisbezorgen. Maar ook de garantie is goed te noemen. De retourvoorwaarden als hij je niet bevalt zijn ook goed bij dit matras. 

Nadelen

Het nadeel blijft toch wel dat je hem niet kan omkeren. Een matras die je af en toe kan omkeren zorgt er namelijk voor dat je hem langere tijd kan gebruiken doordat je zo nu en dan de druk weer wat kan verlagen. 

Auteur

  • Mijn naam is Rik Kamerik en als huisvader schrijf ik sinds een jaar artikelen voor bestetester.nl met veel plezier. Ik schrijf voornamelijk artikelen over wonen, koken en gezondheid. Ik vind het leuk om onderwerpen onder de loep te nemen.

    Bekijk Berichten https://www.linkedin.com/in/rik-kamerik-b725a81ba/
Vorige test

De 4 beste tips bij het afsluiten van een mobiel abonnement

Volgende test

Altijd al willen berekenen hoeveel jij kan leasen?