Voordelen van bedrukte draagtassen als marketingtool

Last update: juni 2024

Voordelen van bedrukte draagtassen als marketingtool

Bedrukte tassen zijn de relatiegeschenken die je het meest in het straatbeeld terugziet. Dit heeft natuurlijk zijn reden. Naast het feit dat ze trendy en kleurrijk zijn, hebben tassen als marketingtool nog andere voordelen waar niet veel mensen direct aan zouden denken. In dit artikel hebben we een overzicht gemaakt van de voordelen van gepersonaliseerde tassen als relatiegeschenk. Als je als marketeer dus twijfelt over wat voor relatiegeschenk je moet geven, bedrukte tassen zijn absoluut een veilige keuze. Hieronder lees je waarom.

Bedrukte draagtassen uit stof zijn milieuvriendelijk

De bedrukte draagtassen die je tegenwoordig het meeste ziet zijn gemaakt uit stof. Ze zijn ontworpen voor langdurig gebruik, zijn draagtassen recyclebaar en komen niet snel op de vuilnisbelt terecht. Deze trendy tassen kunnen gemakkelijk worden hergebruikt en geüpcycled en zijn dus een perfecte keuze voor een duurzame levensstijl, naast het feit dat ze ook nog modieus en multifunctioneel zijn. Draagtassen bedrukt met je merk, logo of boodschap helpen je om je bedrijf te promoten op een milieuvriendelijke manier. Ze zijn praktisch, trendy, draagbaar, veelzijdig en niemand vindt het erg om ze te dragen in publieke ruimtes.

Bedrukte draagtassen zijn betaalbaar

Stoffen draagtassen zijn betaalbaar en zijn meestal van een zeer goede kwaliteit. Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk met toegevoegde waarde binnen budget, zijn draagtassen een perfecte keuze. De lage kosten maken het de perfecte keuze voor non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen om geld in te zamelen voor goede doelen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk de aandacht vestigen op de boodschap om meer geld in te zamelen en het goede doel te steunen.

Bedrukte draagtassen zijn gemakkelijk te personaliseren

Bedrukte draagtassen zijn te krijgen in een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren. Ze vormen dus een perfecte creatieve achtergrond voor je merk en boodschap. Het maakt niet uit of je een logo, een afbeelding of een slogan toevoegt, gepersonaliseerde draagtassen voldoen aan de wensen van elke marketeer.

Bedrukte draagtassen zijn een modieus accessoire

Met een bedrukte draagtas kun je een fashion statement maken. Of je je tas nu versiert met sleutelhangers of met strikken en kralen, een draagtas krijgt meteen een modieus karakter. Een felgekleurde oversized tas kan zowel bij casual als formele outfits.

Bedrukte draagtassen zijn een ideale marketingtool

De ontvangers zullen je beste vertegenwoordigers van je merk worden telkens als ze deze draagtassen dragen. Marketeers kunnen draagtassen in bulk kopen en deze aanpassen om er het verhaal van hun bedrijf mee te vertellen. Naast het promoten van je merk, kun je als marketeer van een bedrukte draagtas een echt kunstwerk maken dat mensen met plezier willen dragen en dus zo je merk gratis gaan promoten.

Bedrukte draagtassen stimuleren mond-tot-mond reclame

Fel gekleurde draagtassen zijn moeilijk om te negeren! Iedereen die ze ziet, is enthousiast over het merk dat deze geweldige tassen heeft geschonken. Elke keer dat je ontvangers over je merk of bedrijf praten, doen ze eigenlijk aan mond-tot-mond reclame voor jouw bedrijf.

Auteur

  • Mijn naam is Frederik, al sinds ik mij kan herinneren heb ik een passie voor schrijven. Tijdens mijn tijd voor Moeders.nu heb ik veel kunnen leren over onder andere koken, wonen, gezondheid en huishouden. En dat kan ik goed gebruiken voor mijn teksten en onderzoek voor bestetester.nl. Ik ben enthousiast om mijn kennis te gebruiken voor bestetester.nl! Naast schrijven ben ik in mijn vrije tijd hobbychef voor mijn vriendin en groot fanaat voor de nieuwste tech snufjes. Neem een kijkje in mijn artikelen voor onpartijdige beoordelingen en waardevolle aanraders.

    Bekijk Berichten https://www.linkedin.com/in/frederik-de-rooij-750391275/
Vorige test

Zo kies je het beste toilet uit

Volgende test

Geef je welzijn een boost met CBD-olie!