Beste Massageapparaat 2024 uit de Test

Last update: april 2024

We hebben het er maar druk mee en het is niets voor niets dat steeds meer jonge mensen te maken krijgen met de verschijnselen van een burn-out. De hoogste tijd om te ontspannen dus! Nu kan je natuurlijk een dagje wellness plannen, maar er zijn ook een stuk goedkopere opties die je ook nog is tijd te besparen. Zo heb je tegenwoordig massageapparaten waarmee je je thuis het echte spa gevoel kan nabootsen op elke moment van de dag. Wel toe aan wat ontspanning? Bekijk hieronder dan onze favoriete massageapparaten.

Best Geteste Massageapparaat

Beurer MG 147 Shiatsu Massagekussen

Het Beurer MG 147 Shiatsu Massagekussen is vast te zetten, heeft een verwarmingsfunctie en een handschakelaar. Veelzijdig inzetbare ontspanningsmassage voor schouders, nek, rug en benen. Universele kussenvorm. Ontspannend en aangenaam - het massagekussen is veelzijdig inzetbaar en de bediening met de handschakelaar is eenvoudig en ongecompliceerd.

Op Voorraad!

Conclusie: in 2024 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Beurer Massagekusen MG147 het beste massageapparaat is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de Beurer Massagekusen MG147 is de VitalMaxx Shiatsu. Kijk onderstaand voor de overige draadloze massageapparaat testresultaten.

Top Beste Productvergelijking

Beurer MG 147 Shiatsu Massagekussen

Het Beurer MG 147 Shiatsu Massagekussen is vast te zetten, heeft een verwarmingsfunctie en een handschakelaar. Veelzijdig inzetbare ontspanningsmassage voor schouders, nek, rug en benen. Universele kussenvorm

VitalMaxx Shiatsu Massager Nekmassage

Heb je regelmatig last van je nek of schouders? Er is nu een prettige, gemakkelijke en snelle manier om jouw schouder- en nekpijn te verlichten: het Shiatsu Massagekussen.

Massage gun - Draadloos - Spierherstel

Laat je spieren ontspannen en herstel sneller dan ooit met de Massage Gun! Welke sport je ook beoefent het apparaat biedt je professioneel, therapeutische ontspanning voor je spieren zodat jij weer klaar bent om hard te trainen.

Northgun PRIME - Massage Gun - Sport

Met het Northwall massagegun bevorder je het spierherstel na een zware training. Dit apparaat wordt gebruikt door professionele sporters en kinesisten en is dan ook een perfecte aanvulling voor elke atleet, fysiotherapeut of andere fitness en revalidatie gerelateerde professionals.

Auronic Shiatsu Massagekussen - Elektrisch

Ervaar de ontspanning van dit rug-, schouder- of nekmassagekussen met 8 roterende Shiatsu massagekoppen. Kies uit drie verschillende intensiteitsstanden en zet de warmtefunctie aan of uit. Dankzij de handige armlussen hoef je het Auronic nekmassage apparaat nergens aan te bevestigen.

Beste massageapparaat aanraders van 2024

Beurer Massagekusen MG147

Reviews

4.5

Gemiddelde van 34 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.5

Gemiddelde van 35 reviews

Wij zijn helemaal weg van de Beurer MG147. Je kunt dit massagekussen voor het lichaamsdeel gebruiken dat jij wenst. Denk aan je rug, benen of nek. Daarnaast heeft dit massagekussen een heel compact formaat. Zo neem je hem makkelijk mee naar de camping of op vakantie. Hier wil je namelijk ook lekker kunnen genieten van je welverdiende massage! Het kussen beschikt over een verwarmingsfunctie waardoor je je ook met warmte kunt laten masseren. De massageballen draaien in tegenovergestelde richting met elkaar voor het beste resultaat. Wat wil je nog meer na een dag lang werken? De stof is bovendien luchtdoorlatend waardoor het goed doorademt. Wel zo fris dus. Het is ook erg fijn als je rug- of nekklachten ervaart. Het kussen heeft voldoende kracht om je een fatsoenlijke massage te geven zonder dat het pijnlijk is.

VitalMaxx Shiatsu

Reviews

4.0

Gemiddelde van 12 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.0

Gemiddelde van 12 reviews

De VitalMaxx Shiatsu is speciaal gericht op schouders, nek en rug. Met de handige handvatten bepaal je zelf welk deel je wilt masseren. Het apparaat zelf wordt warm en masseert je spieren ook warm. Dit zorgt voor optimale ontspanning. Erg fijn dus na een dag lang werken. Hij is zeer geschikt voor mensen met schouder-, nek- of rugklachten. Eindelijk zul je wat verlichting krijgen. Je kunt hem instellen op 4 verschillende standen, net welke jij fijn vindt. Er moet worden bij gezegd dat je hem ook voor je benen en billen zou kunnen gebruiken maar dat dit over het algemeen als minder prettig wordt ervaren. Kortom, een ideaal massage apparaat voor het masseren van je schouders, nek en rug. Gun jezelf dit cadeautje en zorg goed voor je lichaam met deze VitalMaxx. Hij is natuurlijk ook prima om cadeau te geven.

Extreme Power Massage

Reviews

4.0

Gemiddelde van 173 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.0

Gemiddelde van 173 reviews

De Extreme Power Massage doet zijn naam eer aan. Het is namelijk een krachtpatser en geschikt voor het echte werk. Daarmee bedoelen we niet alleen ontspanning van de spieren maar ook het herstel ervan. Dit kan nadat je intensief gesport hebt. Daarnaast is hij ideaal voor atleten die sneller willen herstellen. Je kunt hem instellen op 6 diverse sterktes. Daarnaast krijg je er 4 opzetstukken bij. Net wat je zelf prettig vindt dus. Je stelt hem in via het handige schermpje dat erop zit. Hier kun je tevens zien hoe vol de batterij nog is. Hij wordt geleverd in een speciale koffer. Zo kun je hem makkelijk opbergen of ergens mee naartoe nemen. Het gebruik van deze massage gun is niet voor mietjes. Eigenlijk heb je altijd je persoonlijke therapeut bij de hand. Ook als je een topsporter bent die regelmatig reist dan is dit massage apparaat ideaal!

Best getest: WMF Durado koekenpan

Reviews

4.4 

Gemiddelde van 287 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.4

Gemiddelde van 287 reviews

Dit is een soort van hamer, pistool of boormachine. Hoe jij het maar wil noemen. Eén ding is zeker, wanneer jij last hebt van knopen en last hebt van bepaalde spierpijn en hardnekkige plekken is dit een geweldig apparaatje. Met een enorme kracht schiet die vibraties tegen jouw huid. Hierdoor ontspant de spier. Vooral na zware trainingen is dit een geweldig apparaatje om in huis te hebben. Hij wordt veel gebruikt door professionele sporters en masseurs. Maar je kan hem super goed gebruiken wanneer jij thuis last hebt van pijntjes. Hoe het werkt? De Northwall massage Gun heeft verschillende opzetstukjes waarmee jij bepaalde type spieren fijner kan masseren. Je drukt op de knop en hij begint te vibreren. 

Dit massage pistool kan je op zes verschillende standen zetten. De batterij gaat van wel twee tot vier uur mee. Het nadeel van een massageapparaat is dat je echt moet weten wat je doet. Er zijn veel verschillende massageapparaten verkrijgbaar op de markt, maar zolang jij geen kennis over deze pistolen hebt, kan je behoorlijk veel schade aanrichten.

Pros
 • Handzaam en klein apparaat. Gemakkelijk te bedienen.
Cons
 • Je moet er goed mee om kunnen gaan om geen letstelschade aan te richten.

LifeGoods elektrische Shiatsu massagekussen

Reviews

4.4

Gemiddelde van 601 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.4

Gemiddelde van 601 reviews

Dit is een super massageapparaat wanneer jij niet te veel inspanning wil leveren om van jouw knopen en pijntjes af te komen. Je draagt dit massageapparaat om je nek, en zo ontspant hij je van je nek tot aan je buik. Hij is voorzien van 8 roterende massagekoppen. Door drie verschillende standen kan jij altijd kiezen wat jij het lekkerste vindt. Je kan bevoordeeld kiezen voor een harde stand, dat zorgt ervoor dat jij flink onderhanden wordt genomen. Maar wanneer jij wil gaan voor een subtielere aanpak kies je voor natuurlijk voor de lichte stand. 

Om het allemaal nog even beter te maken heeft de LifeGoods elektrische Shiatsu massagekussen een ingebouwde warmtefunctie. Je kan deze natuurlijk aan het uitzetten wanneer jij dit lekker en prettig vindt. Normaal moet je op een stoel zitten waar je hem aan kan bevestigen. Het nadeel is dat hij na 15 minuten automatisch uit gaat waardoor je hem steeds opnieuw moet aanzetten. 

Pros
 • Hij werkt ook zonder stoelbevestiging.
 • Hij heeft 8 heerlijke massagekoppen.
 • Hij is voorzien van verschillende standen
Cons
 • Hij gaat automatisch uit om de 15 minuten.

Qumax massagekussen

Reviews

4.6

Gemiddelde van 198 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.6

Gemiddelde van 198 reviews

Dit massageapparaat vermindert de spierpijn aanzienlijk. Wanneer jij een stressvolle dag hebt gehad is het natuurlijk geweldig om thuis helemaal te kunnen ontspannen. Dit massagekussen kan daar geweldig voor zorgen. Door de adapter en de elastische band kan je hem ook in de auto gebruiken. Hij werkt dan gewoon op 12 volt. Op deze manier kan jij gaan voor een heerlijk ontspannen ritje. Na een lange kantoordag blijf jij dus nog even in de auto zitten voordat je naar huis gaat. 

Je kan dit Qumax massagekussen op allerlei verschillende manieren instellen. Hij heeft verschillende standen waardoor je zelf de keuze hebt hoe hard je hem zet. Hij is voorzien van 4 verschillende rotterende massagekoppen. Zelfs de warmte is in te stellen. Naast dat hij duurzaam is door het gebruik van hoogwaardige materialen is dit massageapparaat ook praktisch en compact. Met het grootste gemak berg jij hem op en pak je hem zo weer tevoorschijn. Het enige nadeel is dat hij alleen zittend of liggend werkt. Dus wanneer jij staat kan je hem niet gebruiken.

Pros
 • Ook in de auto te gebruiken door een 12v aansluiting.
 • Heeft veel verschillende instellingen
Cons
 • Hij werkt alleen zittend of staand.

Tunturi Massage Gun

Reviews

4.5

Gemiddelde van 53 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.5

Gemiddelde van 53 reviews

Als je op zoek bent naar een apparaat dat jou op meerdere manieren kan masseren. Dan is dit een heel mooi apparaat voor jou. Deze massage gun is niet alleen draadloos, hij beschikt ook over meerdere soorten massage types. Je kan het apparaat gebruiken om je spieren warm te masseren voordat je gaat sporten. Of juist om erna de pijn te verlichten. Stress is iets dat je ten alle tijden wilt voorkomen. En een massage kan je helpen om stress te verminderen. Er zitten tot maar liefst 20 verschillende snelheden op. Door de 4 verschillende kopstukken kan je van massage-vorm wisselen en het aanpassen op de spiergroepen of de lichaamsdelen. Er zitten ook drie programma’s op die je kan volgen. Je kan tot wel 11 uur met de accu van de massage gun doen. En door het handige koffiertje kan je ‘m overal mee naar toe nemen! 

Benieuwd naar de Tunturi Massage Gun? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Eén apparaat, meerdere massage.
 • er zit geen afstandsbediening bij
Cons
 • Er zit geen afstandsbediening bij

Medisana MG 150 Massage Gun Mini

Reviews

4.8

Gemiddelde van 5 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.8

Gemiddelde van 5 reviews

Dit is de Medisana MG 150 Massage Gun Mini. Als je weleens last hebt van een stijve nek of juist pijn in je rug dan kan het prettig zijn om een massage te krijgen. Dat is niet voor iedereen weggelegd en juist daarom is zo’n apparaat fijn. Deze Massage mini gun is de perfecte oplossing. Het helpt namelijk om de diepere weefsels aan te pakken die juist helpen bij spierherstel. Het is een klein en licht ontwerp waardoor je ‘m gemakkelijk kan gebruiken. Schouders, borstspieren, rugspieren en bilspieren. Alles kan je aanpakken met deze massage gun! Ook zitten er maar liefst 6 verschillende opzetstukken bij waardoor je altijd een massage kan nemen die past bij jouw wensen!  Opladen gaat gemakkelijk met de USB-C poort en na gebruik kun je alles weer opruimen in de handige tas met ritssluiting. 

Benieuwd naar de Medisana MG 150 Massage Gun Mini? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Apparaat met 6 verschillende opzetstukjes 
Cons
 • Accu gaat in verhouding minder lang mee 

Medisana NM 868 nekmassagekussen met vibratie

Reviews

3.3

Gemiddelde van 3 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.3

Gemiddelde van 3 reviews