De beste crypto wallets voor beginners

Last update: juli 2024

De beste crypto wallets voor beginners

Crypto wallets bieden gebruikers de mogelijkheid om cryptocurrencies op te slaan en te beheren. Door gebruik te maken van een crypto wallet kun je cryptocurrencies verhandelen. Als beginner kan een crypto wallet nogal omslachtig zijn. Daarom hebben wij de beste crypto wallets voor beginners op een rijtje gezet. Zo kan iedereen aan de slag met het verhandelen van cryptocurrencies.

Wat is een cryptowallet?

Een crypto wallet is te vergelijken met een portemonnee. Het enige verschil is dat je in deze ‘portemonnee’ cryptocurrencies bewaard.

Een cryptocurrencie wallet is beveiligd met twee sleutels, een public key en een private key. De public key wordt ook wel je ontvangstadres genoemd en wordt verstuurd naar mensen om cryptocurrencies te ontvangen. Een private key zorgt ervoor dat je volledige rechten en toegang krijgt tot je wallet. Alleen jij moet toegang hebben tot deze private key. Deze key is te vergelijken met jouw wachtwoord.

Cryptowallets voor beginners

Het verhandelen in crypto kan in het begin nog best ingewikkeld zijn. Daarom zijn er crypto wallets ontwikkeld die eenvoudig in gebruik zijn. Zo kun jij als beginner eenvoudig cryptocurrencies aankopen en verhandelen.

EToro

Als jij wil beginnen met crypto, dan is eToro één van de beste opties van dit moment. Bij deze crypto broker kun je veilig jouw cryptocurrencies kopen en verhandelen. Als beginnend belegger in crypto kun je eenvoudig de cryptomarkt betreden. Deze broker biedt een standaard portfolio waar je de keuze hebt uit verschillende cryptocurrencies. De aangekochte cryptocurrencies komen in je wallet terecht.

Binance

Een van de grootste spelers in de wereld van crypto is Binance. Met de keuze uit meer dan 100 cryptocurrencies kun je je als handelaar uitleven op Binance. Binance heeft een eigen blockchain. Dus als jij op zoek bent naar de beste crypto wallet, dan zit je goed bij Binance. Naast de gebruiksvriendelijke versie van Binance hebben zij in de app ook nog een Binance pro versie. Hier heb je nog meer verschillende opties. Deze zijn voor een beginner echter nog te gecompliceerd. Mocht jij een crypto expert worden, dan kun je altijd eenvoudig overschakelen naar de Binance pro versie.


Coinbase

Coinbase is na Binance een van de grootste crypto exchanges. Vandaag de dag hebben zij meer dan 70 miljoen gebruikers met een crypto wallet. Coinbase is er voor de beginnend belegger. Zo richten zij zich in eerste instantie voornamelijk op de beginnende beleggers. Het platform is namelijk makkelijk te gebruiken en het aanmaken van een crypto wallet is ook erg eenvoudig. Zo wordt het beginners makkelijk gemaakt om te gaan beleggen in verschillende cryptocurrencies.

BLOX

BLOX is een Nederlandse crypto exchange, die erg makkelijk in gebruik is. Door crypto en Bitcoin zo eenvoudig mogelijk te houden willen zij zoveel mogelijk gebruikers trekken. BLOX weet cryptocurrencies zo begrijpelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Hierdoor trekken zij een groot publiek.

Daarnaast heeft BLOX een aantal handige features om cryptocurrencies te verhandelen. Zo zijn in de app onder andere koersen van de cryptomarkt te zien. Heb je een ‘kluis’ waar jij jouw cryptocurrencies kunt terugvinden en heeft de BLOX app verschillende instellingen om jouw cryptocurrencies veilig te kunnen bewaren.

Trezor

Trezor is een van de meest gebruiksvriendelijke crypto wallets. Ideaal dus voor de beginnende beleggers. De Trezor model T is de perfecte wallet voor beginners die crypto willen aankopen. Deze wallet is eenvoudig in te stellen. Binnen 10 minuten maak je al een wallet aan bij Trezor.

Bitcoin 360 AI

Bitcoin 360 AI is momenteel een van de meest gebruikte cryptocurrency platformen. Het platform biedt de mogelijkheid om Bitcoin te leren kennen en te verhandelen met behulp van onbeperkte middelen. Deze middelen geven jou de mogelijkheid om cryptocurrencies te verhandelen als beginner.

Deze crypto wallet is zo ontworpen dat iedereen een goede ervaring heeft op het platform. Het platform is daarom ideaal om op een laagdrempelige manier cryptocurrencies te kunnen verhandelen.

Bitvavo

Bitvavo is er niet alleen voor de ervaren crypto handelaren, maar ook voor de beginners. De app is op een gebruiksvriendelijke manier te gebruiken waardoor deze app een groot publiek trekt. Een ander bijkomend voordeel is dat Bitvavo de goedkoopste broker op de Nederlandse markt is. Mocht je dus willen beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies, dan is dit een mooie mogelijkheid. Daarnaast zijn de mogelijkheden van Bitvavo uitgebreider. Zo kun je maar liefst 52 verschillende cryptocurrencies verhandelen.

Auteur

  • Mijn naam is Frederik, al sinds ik mij kan herinneren heb ik een passie voor schrijven. Tijdens mijn tijd voor Moeders.nu heb ik veel kunnen leren over onder andere koken, wonen, gezondheid en huishouden. En dat kan ik goed gebruiken voor mijn teksten en onderzoek voor bestetester.nl. Ik ben enthousiast om mijn kennis te gebruiken voor bestetester.nl! Naast schrijven ben ik in mijn vrije tijd hobbychef voor mijn vriendin en groot fanaat voor de nieuwste tech snufjes. Neem een kijkje in mijn artikelen voor onpartijdige beoordelingen en waardevolle aanraders.

    Bekijk Berichten https://www.linkedin.com/in/frederik-de-rooij-750391275/
Vorige test

Ben ik al toe aan een gehoorspecialist? 

Volgende test

Toe aan ontspanning? Probeer eens een Sauna of een nieuwe hobby