Trui pluist: Deze trucs helpen je

Trui pluist Deze trucs helpen je

Als je mooie, pluizige trui pluist in de winter, zijn er eenvoudige trucjes om een einde te maken aan deze ergernis. Wij laten je de beste tips zien.

Effectieve trucs tegen pluisjes

Wollen truien die in de winter worden gedragen, hebben vaak de neiging om te pluizen. Dit komt door losse vezels die uit de trui zijn losgekomen en vervolgens over de hele kleding zijn verspreid. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door wrijving tussen de kledingstukken.

  • Om de kleine vezels snel te verwijderen, moet je je wollen trui voorzichtig wassen voordat je hem voor het eerst draagt. Voor voorzichtig wassen moet je de delicate kledingstukken in een extra waszak of binnenstebuiten wassen.
  • Losse vezels kun je snel verwijderen met een pluizenborstel of pluizenroller.
  • Om pluisjes permanent te verwijderen, maak je je trui licht vochtig met water en leg je hem in een plastic zak in de vriezer. Zorg ervoor dat de trui alleen vochtig is, anders kan het kledingstuk bevriezen. Haal de trui na 24 uur uit het vriesvak. De trui is nu permanent pluisvrij als alle losse vezels zijn verwijderd.
  • Je kunt ook een pluizen tondeuse kopen die pluizen en pluisjes verwijderen. Strijk hiervoor de stof van de trui glad en ga voorzichtig met het scheerapparaat over de stof. Je moet oppassen dat je niet meer vezels verwijdert dan je wilt.

Auteur

  • Mijn naam is Frederik, al sinds ik mij kan herinneren heb ik een passie voor schrijven. Tijdens mijn tijd voor Moeders.nu heb ik veel kunnen leren over onder andere koken, wonen, gezondheid en huishouden. En dat kan ik goed gebruiken voor mijn teksten en onderzoek voor bestetester.nl. Ik ben enthousiast om mijn kennis te gebruiken voor bestetester.nl! Naast schrijven ben ik in mijn vrije tijd hobbychef voor mijn vriendin en groot fanaat voor de nieuwste tech snufjes. Neem een kijkje in mijn artikelen voor onpartijdige beoordelingen en waardevolle aanraders.

    Bekijk Berichten https://www.linkedin.com/in/frederik-de-rooij-750391275/
Vorige test

De beste aansprakelijkheidsverzekering 2024

Volgende test

Met de volgende stijltips val jij echt op