Wat is de beste creditcard van 2024?

Last update: april 2024

Wat is de beste creditcard van 2024?

Nederland heeft veel creditcards, waarvan de meeste creditcards aanbiedingen hebben die u zonder spijt kunt gebruiken en waarvan u zult profiteren. Als u op zoek bent naar de beste creditcard, hangt uw keuze af van uw behoeften, kredietwaardigheid en doel. Soms is het ook handig om kredietgeschiedenis en kredietscores te overwegen. Houd er rekening mee dat u, wanneer u meer dan één credit score heeft, dit in meer gratis tickets en vele aanbiedingen, zoals gratis dineren en hotelreserveringen zal resulteren.

Beste creditcard aanraders van 2024

Waarom een creditcard aanvragen?

Als u in Nederland woont en werkt, kan het handig zijn om een creditcard aan te vragen, vooral als u vaker moet reizen. Een creditcard is vrijwel altijd essentieel voor internationale hotel- en autoverhuurboekingen. Bovendien biedt betalen voor vluchten en online aankopen met een creditcard u meer consumentenbescherming dan andere betaalmethoden en veel meer beloningen bij veel gratis aankopen. Wanneer u op reis gaat is de creditcard dus absoluut uw beste vriend.

Hoe maakt u een keuze?

Er is een breed scala aan opties. Om te bepalen welke kaarten het meeste geld terug in uw zak steken, moet u de meest populaire kaarten in Nederland evalueren, de populairste reiscreditcards die worden aangeboden door grote banken in Europa en de rest van de wereld en grote en stabiele financiële bedrijven en krediet vakbonden waar iedereen lid van kan worden. Bovendien moet u elke kaart vergelijken met een reeks functies, waaronder reisbeloningen, jaarlijkse kosten, welkomstbonus, inleidende en eenmalige voordelen, jaarlijkse voordelen, inwisselingspercentages die ze bieden, evenals factoren, zoals vereist krediet en klantrecensies op bepaalde creditcard. Als u uw keuze heeft weten te maken, kunt u vervolgens makkelijk een creditcard aanvragen.

Deze creditcards staan aan de top

Hier bespreken we welke creditcards u het beste kunt gebruiken in 2024, voor privé- en zakelijke creditcards van Visa tot MasterCard tot American Express. Deze worden beschouwd als de meest up-to-date en uitgebreide creditcards. Consumentenuitgavenonderzoeken van het Bureau of Labor Statistics in Europa tonen aan dat deze kaarten het chip en pin-systeem gebruiken voor betalingen in winkels – je moet een pin invoeren in plaats van alleen een verkoopbon ondertekenen. Veel kaarten worden geleverd met een contactloze betalingsoptie voor transacties onder de 20 euro.

De beste creditcard van 2024

De meest populaire en beste creditcard in Nederland is MasterCard en is vergelijkbaar met Visa World. De Non-euro for-ex-kosten zijn 2% voor de standaardkaart en 1,5% voor de Gold- en Platinum-kaarten. De Visa World Card, de standaardkaart (gratis eerste jaar), heeft een kredietlimiet van € 2.500. Het zijn algemeen geaccepteerde creditcards in de Nederlandse winkelruimte; American Express wordt meestal alleen geaccepteerd door grote retailers met een internationaal klantenbestand. U zult geen breed scala aan creditcards van het type rewards op de Nederlandse markt zult vinden, behalve American Express Flying Blue en Membership Rewards-kaarten. Andere kaarten zijn onder andere de American Express Gold Card. Dit is een premium rewards-kaart met hoge rewards in populaire categorieën. Verdien 4X Membership Rewards-punten bij restaurants wereldwijd en supermarkten en 3X-punten op vluchten die rechtstreeks bij luchtvaartmaatschappijen zijn geboekt. Daarnaast zijn er ING-kredietkaarten met eigen merkkaarten. Er zijn drie kaarten beschikbaar met ING bankpakketten – Creditcard, Platinum Card en Student Creditcard.

Auteur

  • Mijn naam is Rik Kamerik en als huisvader schrijf ik sinds een jaar artikelen voor bestetester.nl met veel plezier. Ik schrijf voornamelijk artikelen over wonen, koken en gezondheid. Ik vind het leuk om onderwerpen onder de loep te nemen.

Vorige test

Beste Beveiligingscamera 2024 uit de Test

Volgende test

Beste Kindertablet van 2024 uit de test