Wel of niet in crypto investeren in 2024?

Last update: juni 2024

Wel of niet in crypto investeren in 2024?

De afgelopen jaren gaat het tijdens borrels en bij de koffietafel bijna nergens anders meer over. Bijna iedereen was ineens een crypto-expert en kon je alles vertellen over deze digitale munt. Maar zoals op iedere markt heb je zo nu en dan dipjes. Nu stortte ook de cryptomarkt in en hoor je ineens niemand meer over crypto’s. Maar betekent dit dat je beter niet kan investeren, of juist wel? Wij zochten het voor je uit en geven 5 veel belovende crypto’s voor 2024 waaronder algo crypto en Decentraland.

2023 wel of niet investeren in crypto? 

De grote vraag is en blijft natuurlijk wat gaat de markt doen? Wij hebben gekeken naar veranderingen in de markt en dit vergeleken met het verleden. Zo zie je duidelijk dat bepaalde patronen zich herhalen. Er moet ergens vertrouwen ontstaan voor de consument om opnieuw in te stappen in crypto. Vaak wordt er ingeschat of we op de bodem van de pu zijn. Wanneer dit bereikt is zal je zien dat er ineens veel geïnvesteerd wordt en hierdoor een stijgende lijn ontstaat. Wij verwachten dat dit in de eerste maanden van 2024 weer gaat gebeuren.

5 Cryptomunten om in te investeren in 2024 

Wij zullen in dit artikel alleen maar speculeren en hopen net zo graag als jij dat deze munten het helemaal gaan worden in 2024. Meer informatie over crypto munten vind je hier. 

Algorand (ALGO)

Deze munt is ontstaan in juli 2019. Momenteel laat hij een positieve lijn zien ten opzichte van andere munten. De laatste maanden zit er veel stijging in Algorand. Computerwetenschapper Silvio Micali maakte Algorand. Dit deed hij omdat er drie vitale aspecten verbeterd moesten worden. Veiligheid, decentralisatie en snelheid. Hier focussen ze zich dus vooral op bij Algorand. 

Ethereum (ETH) 

Deze munt zal overgaan op het proof-of-stake model. Dit betekent dat er verwacht wordt dat deze munt vanaf september een flinke verandering gaat doormaken. Zo’n grote munt die ineens veranderd van strategie. Dit kan ontzettend goed uitpakken, en wanneer dit zo is zullen veel gelinkte munten ook een stijging doormaken. 

Ripple (XRP) 

Steeds meer wordt Ripple een munt die zijn dienst doet als betrouwbaar. Zo zijn er grote banken zoals de Western Union die testen uitvoeren met Ripple als dienst. Misschien wordt Ripple wel de eerste die mainstream wordt en definitief gaat samenwerken met banken. Dat zou een grote prijsstijging betekenen. 

Solana (Sol) 

Solana is in de laatste jaren flink in waarde gegroeid. Dit is één van de hooggewaardeerde altcoins van dit moment. Door een interessant POH model is het goud waard geweest voor app ontwikkelaars. Deze munt steeg van 25 dollar naar 258. Zal hij dit jaar hetzelfde gaan doen? 

Decentraland (Mana) 

Mark Zuckerberg heeft een tijd geleden een metaverse uitgebracht. Deze werd wereldwijd belachelijk gemaakt. Dit komt vooral door de slechte grafics, maar het is wachten op iemand die het beter kan. Deze munt is een bestuurstoken voor de wereld van metaverse. Daarmee zetten ze in op virtual reality ervaringen en gaming. Het kan dus goed dat deze munt in de komende jaren uitgroeit tot wereldwijd bekend! 

Auteur

  • Mijn naam is Rik Kamerik en als huisvader schrijf ik sinds een jaar artikelen voor bestetester.nl met veel plezier. Ik schrijf voornamelijk artikelen over wonen, koken en gezondheid. Ik vind het leuk om onderwerpen onder de loep te nemen.

    Bekijk Berichten https://www.linkedin.com/in/rik-kamerik-b725a81ba/
Vorige test

7 voordelen voor het gebruiken van VPN 

Volgende test

Klant betaald de factuur niet: wat moet je doen?