6 manieren om vanuit huis geld te verdienen 

Last update: juli 2024

6 manieren om vanuit huis geld te verdienen 

Waar we vroeger allemaal naar kantoor moesten om geld te verdienen is dat inmiddels al lang niet meer nodig. Er zijn veel manieren om vanuit huis goed geld te verdienen. Wij zetten een paar tips om een rij. 

Of je nu een ondernemer bent of niet, je kan tegenwoordig altijd geld vanuit huis verdienen. Zo zijn er steeds meer werkgevers die hun werknemers thuis laten werken. Je werkt dat bijvoorbeeld één of twee keer in de week op kantoor en de rest van de tijd werk je buitenshuis. Maar er zijn ook een paar slimme manieren om vanuit huis geld te verdienen. Van een pakketdienst aan huis tot werken voor www.clubsense.nl het kan allemaal gewoon vanuit je eigen huis.  

1. Pakketdienst aan huis 

Wist je dat het mogelijk is om pakketjes te ontvangen bij je thuis voor buurtbewoners? Zo zijn er een aantal pakketdiensten in Nederland die werken met een servicepoint aan huis. Dit betekent dat jij het aanspreekpunt bent voor de hele buurt. Je kan nu dus gewoon thuisblijven en je noteert het aantal pakketjes dat je binnen krijgt. Per pakketje krijg je een bepaald bedrag van de pakketdienst. 

2. Werken als webcam model 

Het is misschien geen thuis beroep dat voor iedereen is weggelegd, maar een goed webcam model kan tegenwoordig veel geld verdienen. Jij bepaalt zelf de tijden die je werkt, maar ook hoe ver jij gaat voor de webcam. Zo hoef je natuurlijk niets te doen waar je geen behoefte aan hebt. Ook blijf je makkelijk anoniem doordat je geen gegevens van je huisadres hoeft te geven. 

3. Oude kleren verkopen 

Er zijn steeds meer apps via waar jij kleding kan verkopen. Dit is bijvoorbeeld kleding dat je in de kledingkast nog hebt hangen maar nooit aan hebt. Maar er zit ook handel in als je iets verder wil gaan. Zo kan je proberen de pareltjes te vinden in de kringloop of op de markt. Vervolgens verkoop jij deze met winst online. 

4. Online leraar 

Een steeds meer voorkomend beroep is het online lesgeven. Vooral voor kinderen en studenten die behoefte hebben aan meer bijles is het makkelijk om dit online te doen. Zo hoef je niet helemaal naar de student zelf toe, maar onderhoud je contact via een zoommeting. 

5. Start een eigen blog 

Heb jij een eigen website? Nog niet? Dan is het tijd om er één te starten! Want met een eigen website kan je maandelijks veel geld verdienen. Ga bijvoorbeeld schrijven over duurzaamheid of over een onderwerp waar nog niet veel over geschreven is. Wanneer je veel bezoekers op je website kan krijgen, begin dan gelijk met adverteren. Daarmee verdien je nog eens extra geld per klik. 

6. Online gokken/ crypto beleggen 

We zetten deze twee bij elkaar, omdat crypto soms net werkt als gokken. Je kan namelijk niet één op één zeggen wat de koers gaat doen. Dan zouden we allemaal rijk zijn. Wil je liever niet je geld in crypto zetten? Misschien is pokerspelen of een ander gokspel dan wel iets voor jou. 

Auteur

  • Ik ben Jan Willem Beumer en schrijf artikelen met jarenlange ervaring in de elektronicasector. Daarnaast ben ik een liefhebber van koken voor mijn gezin en alles wat te maken heeft met wonen. Als auteur bij https://bestetester.nl deel ik mijn ervaring en passie met veel enthousiasme.

    Bekijk Berichten
Vorige test

Luisterboeken voor kinderen: zo pak je het aan 

Volgende test

Wat geef jij dit jaar als kerstcadeau?