Top 10 uit de Test

Beste laptops in 2019 – Nieuwste laptops uit de test

0
Beste laptops

Je kunt tegenwoordig niet meer zonder goede laptop. Maar het vinden van een goede laptop is er niet makkelijker op geworden. Het aanbod is namelijk gigantisch. Op zich heel erg mooi, maar het gebeurt daardoor helaas ook nog wel eens dat je een verkeerde aankoop doet. Het lastige aan laptops is dat, ondanks dat het oog ook wat wil, de prijs- en kwaliteitsverschillen hem vooral in de binnenkant zitten. Het ligt er daarom nogal aan waarvoor je de laptop gaat gebruiken. Toch is er wel een indeling te maken van de beste laptops die geschikt zijn voor de meeste situaties. Die hebben we hieronder voor je verzameld!

1. De HP 15-db0930nd

Deze laptop van HP is een 15,6 inch laptop die vooral geschikt is voor het versturen van e-mails, het maken van presentaties en het werken aan verslagen. De HP 15-db0930nd is een laptop die beschikt over een hele krachtige batterij. Dat is ideaal, want je kunt er gemakkelijk een hele werkdag mee aan de slag zonder dat hij aan de lader moet. Moet hij wel worden opgeladen, dan maak je gebruik van de HP Fast Charge. Dankzij die functie is hij ook binnen anderhalf uur weer volledig opgeladen!

2. Apple MacBook Air 13,3″ (2017) MQD32N/A

Het merk Apple hoeven we niet bepaald meer opnieuw te introduceren. Deze Apple MacBook Air 13,3″ (2017) MQD32N/A is een dunne variant van 1,7 centimeter dun die slechts 1,35 kilo weegt. Een laptop die je dus zeer gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Handig voor als je voor je werk of studie regelmatig onderweg bent. Ook hoef je pas na twaalf uur gebruik weer op te laden. Je kunt met deze laptop gemakkelijk verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren dankzij de 1,8 GHz Intel i5 processor.

3. De Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK00HWMH

Lenovo is een merk dat voor een zeer scherpe prijs laptops maakt van goede kwaliteit. De Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK00HWMH is een bijzondere laptop van Lenovo, want het is tegelijkertijd een tablet. Hij heeft een scherm van 14 inch die 360 graden te draaien is. Zo kun je dankzij het touchscreen tekenen en schetsen alsof je op papier werkt. Wanneer je tekst wilt verwerken kun je hem in de laptop stand zetten en gewoon gebruik maken van het volwaardige toetsenbord.

4. De Acer Aspire 1 A114-32-C6U9

Ben je op zoek naar een laptop voor de belangrijkste basistaken en wil je er eentje die dat perfect aankan? Dan zit je goed met de Acer Aspire 1 A114-32-C6U9. Denk bij basistaken aan werkzaamheden als het beantwoorden van e-mails, tekstverwerken of het bijhouden van de boekhouding. De laptop is hier voor geoptimaliseerd. Hij draait op Windows 10 S, een lichte versie van Windows 10. Hierdoor draaien er geen onnodige processen op de laptop waardoor hij snel en lichtvoetig blijft.

5. De HP 15-da0956nd

Wederom een laptop van HP. De HP 15-da0956nd is een behoorlijk krachtige laptop. Je kunt er in Full HD foto’s mee bewerken in Photoshop zonder dat hij tegensputtert. Meer een filmliefhebber? Geen probleem, je draait er gemakkelijk al je favoriete films en series mee via Netflix. De laptop maakt gebruik van een achtste generatie Intel Core i5 processor waardoor je zonder moeite meerdere programma’s tegelijkertijd draait. Deze processor is krachtiger én zuiniger dan zijn voorgangers. Oh en als je haast hebt: de laptop start binnen 15 seconden op dankzij de 128 GB SSD.

6. De HP 14-ck0950nd

De HP 14-ck0950nd is een laptop die je heel makkelijk meeneemt naar afspraken, studie of werk. Vanwege het feit dat het een 14 inch laptop is past hij gemakkelijk in vrijwel alle rugzakken. De laptop is ondanks zijn formaat krachtig genoeg om foto’s te bewerken in programma’s als Photoshop en je kunt er ook films en series mee kijken. Ook deze laptop van HP beschikt over HP Fast Charge waardoor je hem in anderhalf uur weer helemaal oplaadt. Daarnaast gaat hij ook langer dan een hele werkdag mee op één volle accu.

7. De Acer Aspire 1 A114-32-C6U9

Wederom op zoek naar een laptop die je vooral voor de basistaken gebruikt? Met de Acer Aspire 1 A114-32-C6U9 heb je dan een laptop van goede kwaliteit voor niet teveel geld. Ook deze laptop houdt zichzelf snel en lichtvoetig door gebruik te maken van de lichtere variant van Windows 10: Windows 10S. Een mooie bijkomstigheid van deze variant van Windows 10 is dat hij ook energiezuiniger is waardoor je laptop langer mee gaat voordat je hem moet opladen.

8. De Acer Chromebook R13 CB5-312T-K7SP

Als je echt van snelheid en gemak houdt is een Chromebook een perfecte keuze. De Acer Chromebook R13 CB5-312T-K7SP is ook nog eens niet alleen een laptop, maar tegelijkertijd een tablet. De naam zegt het al: hij maakt gebruik van het Chrome OS besturingssysteem. Dit systeem zorgt er voor dat hij uiterst snel volledig opgestart is. Je logt in op je Google account en slaat al je bestanden niet op de laptop op, maar in de cloud. Handig omdat je er overal bij kunt, maar zo blijft je laptop ook super snel.

9. De Acer Aspire 3 A315-21-68G4

Maak je vooral gebruik van internet en wil je graag snel surfen? De Acer Aspire 3 A315-21-68G4 helpt je daar graag bij. Hij start super snel op dankzij 128GB SSD, maar daarnaast kun je er ook zonder problemen tegelijkertijd op internet mee surfen, naar Spotify luisteren en meerdere tabs open zetten op internet. Mocht je een slechte draadloze verbinding hebben thuis, dan kun je in deze laptop ook een kabel aansluiten zodat je razendsnel internet hebt.

10. De HP 14-ck0910nd

Zoals meerdere laptops van HP heeft ook de HP 14-ck0910nd een beeldscherm die een goede kleurweergave heeft vanuit elke hoek dankzij het IPS paneel. Dat betekent dat je er in de avond niet kaarsrecht voor hoeft te gaan zitten om toch nog wat van je film te kunnen zien. Ideaal! Verder is hij gemakkelijk mee te nemen, laadt hij binnen anderhalf uur op, gaat de accu meer dan een volle werkdag mee en presteert hij voor alle basistaken uitstekend.

Als je op zoek bent naar een goede laptop dan is één van bovenstaande laptops altijd een goede keuze!

De beste combimagnetrons 2019: laat het werk voor je doen!

Previous article

Beste compact camera’s 2019

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *