Beste router van 2023 uit de test

getest: beste routers 2023 uit de Test

Tegenwoordig gaat alles via internet. Je bent dan ook haast verplicht om internet aan te schaffen. Het regelen van je bankzaken, online shoppen, communiceren via de mail, online gamen met je vrienden en ga zo maar door. Voor een stabiele internetverbinding op meerdere apparaten heb je een goede router nodig. Denk aan je ene kind dat op de tablet bezig is, de ander zit boven te gamen en eigenlijk moet je zelf ook nog even wat werk af maken. Dan is een router onmisbaar. Het is dan ook aan te raden in een goede router te investeren aangezien je hem dagelijks gebruikt. Hoe je dat doet en wat de beste routers zijn lees je hier!

Conclusie: in 2023 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Netgear XR500 de beste router is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de Netgear XR500 is de TP-Link Archer C6. Kijk onderstaand voor de overige router testresultaten.

Beste routers van 2023

Beste koop: TP-Link Archer C6

Als je voor de TP-Link Archer C6 gaat zit je gebakken. Deze router is door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop. En wel om de volgende redenen. Om te beginnen heeft hij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt een snelle internetverbinding en hij is bovendien erg stabiel. Hij is voorzien van ouderlijk toezicht zodat jij als ouder bepaalt wat je kind wel en niet ziet. Bovendien zet je eenvoudig een gastnetwerk op voor de ultieme veiligheid. Hij is verkrijgbaar in 2 kleuren dus er zit sowieso een geschikt exemplaar voor jou bij!

Kortom, deze router is niet alleen geschikt voor jezelf maar voor het hele gezin. Je hoeft je dus niet meer te storen aan een schreeuwende en klagende puber omdat het internet weer eens traag is. Of je te frustreren omdat je zelf geen goede verbinding hebt.

Pros
 • Heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt waar voor je geld. Hij is makkelijk te installeren.
Cons
 • Zijn bereik is beperkt in een groot huis. Houd daar rekening mee.

Best getest: Netgear XR500

Eerlijk is eerlijk, de Netgear XR500 is geen goedkope aanschaf. Maar dan heb je ook wat. Nooit meer een zeurende tiener die klaagt dat het internet te traag is. Zelf kun je bovendien ook gewoon je gang gaan zonder dat het internet traag wordt. Daarnaast is deze kanjer door de Consumentenbond als best getest. Je hoeft als gamer trouwens niet bang te zijn dat het internet gaat haperen of dat het sloom wordt tijdens je game. Bovendien is hij heel makkelijk te installeren. Een kwestie van inpluggen en klaar is kees.

Deze kanjer heeft een enorme capaciteit en voorkomt dat je je constant stoort aan een langzame verbinding. Je kunt zelfs gewoon je vrienden uit nodigen om te komen gamen. Eindelijk een router die jouw gebruik aan kan. En dat is wel zo prettig!

Pros
 • Heeft een eenvoudige maar stijlvolle vormgeving. Je hoeft je dus niet te storen aan een lelijk apparaat wanneer hij in het zicht staat.
Cons
 • Bevestigen aan de muur is lastig. Hij beschikt helaas niet over ouderlijk toezicht.

ASUS GT-AC5300

De ASUS GT-AC5300 is een favoriet van de Consumentenbond. En dat is niet voor niets. Het gaat namelijk om een krachtige router die ook heel geschikt is voor zware toepassingen zoals gamen. Je hoeft niet meer bang te zijn dat het beeld gaat haperen of dat hij sloom is. Aan deze kanjer zal het in ieder geval niet liggen. De RangeBoost zorgt bovendien voor een optimale dekking. Je kunt dus overal in het huis genieten van een optimaal ontvangst. Zelfs als er meerdere mensen aan het gamen zijn behoudt hij zijn capaciteit.

Pros
 • Het is een echte krachtpatser met veel vermogen. Hierdoor is hij ook heel geschikt wanneer je een game party wilt geven.
Cons
 • Het is een behoorlijk prijzige router dus je moet er het budget voor hebben.

TP-Link Archer AX6000

Met de TP-Link Archer AX6000 kom je nooit meer voor vervelende verrassingen te staan. Dat wil zeggen: je internet zal niet opeens meer sloom zijn. Deze TP-Link heeft namelijk voldoende capaciteit om 4K mee te streamen. Ook als je met meerdere mensen gebruik maakt van bijvoorbeeld streamen of online gamen draait hij hier zijn hand niet voor om. Zowel downloaden als uploaden gaat bovendien razendsnel. Als je je kinderen niet aan alles bloot wilt stellen dan beschikt hij over ouderlijk toezicht. En dat is wel zo prettig want zo bepaal jij wat je kind wel en niet ziet.

Pros
 • Iedereen in huis kan genieten van snel internet. Wifi is met een tijdschema aan te passen.
Cons
 • Bevestigen aan de muur gaat niet vlekkeloos. Relatief hoog energieverbruik.

Netgear Nighthawk R7000 AC1900

Als je op zoek bent naar een degelijke router zonder poespas ben je bij de Netgear Nighthawk R7000 AC1900 aan het goede adres. Je zult nooit meer irritante haperingen ervaren. Daarnaast heeft hij voldoende capaciteit om de soepele werking van meerdere apparaten te garanderen. Zelfs voor online games draait hij zijn hand niet om. Bovendien sluit je hem heel eenvoudig aan. Een kwestie van aansluiten en gaan met de banaan. Hij beschikt over een groot bereik. Op iedere plek in je huis ben je voorzien van uitstekend internet! Je pubers zullen nooit meer zeuren over traag internet.

Pros
 • Het is een gebruiksvriendelijke router zonder poespas. Daarnaast gaat ook het aansluiten voorspoedig.
Cons
 • Hij is relatief groot voor een router. Het bereik is wat beperkt in een groot huis.

TP-Link Deco XE75

We willen natuurlijk allemaal snel internet. En de TP-Link Deco XE75 kan je hiermee helpen. Deze wifi router heeft namelijk een 6 GHz-band. Waardoor je kunt rekenen op stabiel en snel internet. Je kan rekenen op een ontzettend sterke kracht met daarbij veel capaciteit. Het prettig is ook. Je kan deze wifi-routers met elkaar verbinden, waardoor je in elke hoek van het huis stabiel internet hebt. Je kan in dit pakket tot wel 3 kopen, tegelijkertijd. En met een speciale app kun je de verbonden apparaten ook bekijken en eventueel een gastnetwerk instellen. Eventueel kun je ‘m ook nog verbinden met Alex. Hierdoor kan je makkelijke spraakopdrachten geven via het internet. Het bereik is tot wel 510 vierkante meter en alles is al-gestuurde mesh. Wat betekent dat je maar één naam en netwerk hebt voor alle routers. 

Wil je meer weten over de TP-Link Deco XE75? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Wifi 6 zorgt voor goede dekking en snelheid
Cons
 • Apparaten kunnen onpraktisch groot zijn

ASUS RT-AX86U – Gaming Router 

Van dit merk weten we dat het altijd goede routers maakt. En zo ook de ASUS RT-AX86U – Gaming Router. Door de krachtige en snelle gaming router te installeren zorg je ervoor dat je heel makkelijk en goed hiermee kan werken. Daarnaast levert dit apparaat snelheden op tot wel 4800 mbps per seconde. Dat is perfect wanneer je veel games speelt. Maar is ook ideaal voor iedereen met een groot gezin of die bijvoorbeeld thuiswerkt. Deze router is ook zeer geschikt voor grote ruimtes en wanneer je dus 4K gaat streamen. Het werkt snel en je kunt rekenen op levenslang AirProtenction Pro. Met deze router reken je op extreme dekking en een ingebouwde bescherming, waardoor alles wat je op het internet doet ook nog eens beschermd blijft. Wat wil je nog meer?

Wil je meer weten over de ASUS RT-AX86U – Gaming Router? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Je kan ‘m ook via de app bedienen op afstand
Cons
 • Je kan het apparaat niet aan de muur bevestigen

Google Nest WiFi – Multiroom Wifi Punt

Dit is de Google Nest-uitbreiding. Dat betekent dat je door gebruik te maken van de Google Nest WiFi – Multiroom Wifi Punt, alles makkelijk te koppelen is met wifi. Zo kan je vragen stellen aan je Google Assistant. Heb je er nog geen eentje? Dan kan je ook kiezen voor een router Wifi 5 of een Wifi 6E. Dit slimme apparaten doet updates automatisch waardoor je netwerk altijd veilig en betrouwbaar is. En je kan alles met deze wifi router of wifi punt. Denk aan muziek afspelen, vragen naar het weer of andere belangrijke vragen stellen die je graag op dat moment wilt weten. Het signaal is sterk en het is mooie toevoeging op je Nest Wifi Router of een ander Google Wifi Systeem. Je kan met één apparaat wel 90 vierkante meter voorzien van sterk internet. 

Wil je meer weten over de Google Nest WiFi – Multiroom Wifi Punt? Bekijk dit item hier. 

Pros
 • Mooi design en goede kwaliteit 
Cons
 • Het apparaat is niet altijd even snel

TP-LINK Archer C7

De TP-LINK Archer C7 is een ontzettend veelzijdige router. Je sluit zelfs je printer makkelijk aan op het netwerk om bestanden te delen. Je hoeft niet veel ervaring te hebben met het gebruik van routers. Het aansluiten en de werking wijzen zich vanzelf. Hij heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je hoeft je dus niet scheel te betalen aan een dure router. Zelfs voor streamen en online games is deze router heel geschikt. Je bent voorzien van super snel internet en een stabiele verbinding. Daarnaast heeft hij een elegant en neutraal design. Hij past dus in ieder interieur thuis!

Netgear Orbi RBK50 – Multiroom Wifi Systeem

De Netgear Orbi RBK50 – Multiroom Wifi Systeem is ideaal als je een goede wifi verbinding in je hele huis wilt. Hij is een lust voor het oog dus helemaal niet erg om in het zicht neer te zetten. Daarnaast verbindt je hem met een app op je smartphone of tablet. Hiermee kun je de router eenvoudig instellen. Je bepaalt bijvoorbeeld welk apparaat wel of geen wifi kan ontvangen en je kunt een timer instellen. Ideaal voor je kind die in bed nog even wil internetten maar geen maat weet te houden. Bovenden zorgt hij voor een uitstekende verbinding in je hele huis, niet alleen op de benedenverdieping.

TP-Link Archer C50 – Router – 1200 Mbps

De TP-Link Archer C50 – Router – 1200 Mbps is een, wat we noemen, dual-band wifi router. Dit houdt in dat je binnen een paar minuten stabiel internet kunt hebben. Er worden met dit apparaat draadloze snelheden bereikt tot wel 1200 mbps. Dat is snel genoeg om flink te gamen, maar ook voor het streamen van bijvoorbeeld films in HD kwaliteit is dat meer dan genoeg. Ook kun je jouw apparten die internet nodig hebben verdelen over de verschillende wifi-banden, hierdoor kun je bepaalde netwerktaken op sneller internet laten gaan. Namelijk tot wel 5 GHz-wifiband. Woon jij in een appartement of heb je een woning met maar één verdieping? Dan is dit een mooie router voor bij jou thuis. Met meer verdiepingen zal je meer routers nodig hebben, of kies dan voor een router die sterker is. Het is daarnaast altijd slim om een router centraal in de woning te hangen. Kies niet voor de meterkast want die kan het signaal blokkeren en dat wil je natuurlijk niet. Daarnaast kun je deze router heel snel installeren doordat er gebruik wordt gemaakt van webinterface. De meest ideale manier om binnen een paar minuten jouw draadloze netwerk in te stellen. 

Bekijk hier de TP-Link Archer C50

Pros
 • Stabiel en snel internet
Cons
 • Voor kleine studio’s of appartementen met maar 1 verdieping

Huawei Mesh WiFi WS5800

De Huawei Mesh WiFi WS5800 biedt de perfecte manier om drie stabiele wifipunten in jouw woning te creeren. Daarnaast biedt deze Huawei ook nog eens heel stabiel internet. Iets dat je natuurlijk eist van jouw nieuwe internetrouter. De drie punten van deze router werken ook nog eens per elkaar, waardoor je overal in huis perfect internet kunt hebben. Je wordt namelijk altijd automatisch met het sterkste signaal verbonden. Waardoor je constant profiteert van de samenwerking van de routers. Dit noemen we multiroom technologie. Er wordt een verbinding van maar liefst 2200 mbps gewaarborgd. Mega snel internet voor als je wilt gamen, films wilt streamen of wilt videobellen met collega’s. Download daarnaast supersnel de Huawei Ai Life App, hiermee kun je gemakkelijk alles bedienen. Huawei Share is ook perfect, door namelijk je telefoon tegen de router aan te houden kun je het wachtwoord delen. Dit werkt alleen met Android-toestellen met NFC, maar gaaf is het natuurlijk wel. Door de 1,4 Ghz quadcore kun je met gemak meerdere apparaten koppelen aan deze sterke processer. Hierdoor, en door de 6 signaalversterkers, wordt er maar liefst 120 vierkante meter gedekt. Genoeg voor een gemiddeld huishouden dus! 

Bekijk hier de Huawei Mesh WiFi WS5800

Pros
 • Goede dekking voor 3 wifi-punten
Cons
 • Heeft geen toegang tot de nieuwe wifi 6

ASUS RT-AX82U

Hier hebben we voor jou de ASUS RT-AX82U. Een router die geschikt is voor de toekomst, namelijk doordat je ook met wifi 6 erop kan. Wifi 6 is een sterke wifi-verbinding die vooral wordt gewaardeerd door gamers. Niemand wil natuurlijk in een belangrijke battle vast komen te zitten in een internetloop. Deze router kan wel snelheden halen tot maar liefst 5400 Mbps. En dat is echt razendsnel. Door deze extreme snelheid en het grote bereik is deze router ook interessant voor grote huishoudens of voor op de werkvloer. De ASUS RT-AX82U zorgt dus daarnaast ook voor stabiel internet, zodat je altijd en overal kunt gamen in huis zonder bang hoeft te zijn dat het spel vastloopt. En een ander leuk detail aan deze router is dat je verlichtingseffecten kunt uitzoeken, er zijn wel honderden kleuren waaruit je kan kiezen. En doordat je ook nog kan kiezen uit effecten wordt de router is een luchtpunt in jouw kamer. Het is een slim apparaat voor de groot internetgebruikers.

Pros
 • Perfecte router voor gamers die stabiel internet willen hebben
Cons
 • Niet iedereen is even enthousiast over de “feestverlichting”

Shopgids: alles wat je moet weten voordat je een router aanschaft

Hoe kun je op een router besparen?

De aanschaf van een router kan best prijzig zijn. We raden je niet aan om voor de goedkoopste router te gaan. Goedkoop is vaak duurkoop. Daarmee willen we zeker niet zeggen dat de duurste router per se de beste is. Let goed op de prijs-kwaliteitverhouding. Als je krap bij kas zit maar toch een router nodig hebt doe dan je voordeel met de volgende tips.

Overweeg ten eerste om een tweedehands router aan te schaffen. Dit kan je een hoop geld schelen en er wordt tegenwoordig genoeg aangeboden. Je loopt wel een risico dat als de router niet naar behoren werkt je geen garantie hebt. Je bent dus goedkoop uit als hij goed werkt maar anders ben je wellicht nog meer kosten kwijt dan wanneer je een nieuwe had aangeschaft. Weeg dus voor jezelf af of je dit wilt.

Waarom zou je de hoofdprijs betalen als dit niet nodig is? Wacht tot er een leuke aanbieding voorbij komt en sla je slag. Met name de oudere routers worden vaak voor een leuke prijs aangeboden. Dat houdt echter niet in dat ze minder goed werken dan een nieuwe router.

Welke soorten routers zijn er?

Een router is simpel gezegd een apparaatje dat ervoor zorgt dat meerdere apparaten een internetverbinding hebben. Zeker als je een huishouden met meerdere personen hebt is een router dus onmisbaar. Denk aan je puber die wil gamen, je andere puber die op zijn tablet bezig is en je wilt zelf ook nog van het internet gebruik kunnen maken. Een router communiceert met diverse apparten zodat er een netwerk ontstaat. Maar welke soorten routers zijn er en wat heb je eraan?

Een router wordt vaak verward met een modem. Een modem is wel degelijk essentieel voor een internetverbinding maar het is wel wat anders dan een router. Een modem kun je zien als een vertaler. Hij pikt namelijk het internetsignaal van je provider op en zet het vervolgens om naar een signaal dat kan worden gelezen door jouw smartphone, tablet of pc. Je hebt de mogelijkheid voor ADSL, glasvezel of via de kabel. Het signaal wordt via een van deze wegen doorgegeven. Andersom vindt dit ook plaats. Je bent op deze manier voorzien van een goede internetverbinding.

Voor een internetverbinding heb je dus sowieso een modem nodig. En voor het gebruik van internet op meerdere apparaten een router. Nu zie ik je al denken hoe het kan dat je maar 1 kastje in huis hebt staan en toch verbinding op meerdere apparaten. Dat is mogelijk met een 2-in-1 router. Dit is een modem met router in 1. Super handig dus want je hebt geen gedoe meer met aparte kastjes. Daarnaast scheelt het je ook nog ruimte. Helaas heeft een 2-in-1 exemplaar ook nadelen. Hij moet namelijk dichtbij het aansluitpunt staan. In de meeste gevallen is dit je meterkast. En je meterkast is niet bepaald het meest centrale punt van je huis.

Welke router is de beste budget keuze?

Voor een zachte prijs kun je genieten van een uitstekende router. De AVM FRITZ!Box 4040 is door PC Magazine uitgeroepen tot beste budget modem. En wij begrijpen wel waarom. Het is niet de allergoedkoopste router maar wel absoluut de beste in zijn prijsklasse. Wel zo prettig want je wilt ook nog een beetje kwaliteit in huis halen waar je op langere termijn iets aan hebt. Deze veelzijdige router is heel makkelijk aan te sluiten. Daarnaast zul je genieten van snel en stabiel internet. Of je nu wilt streamen of gewoon een mailtje sturen, het is allemaal mogelijk. Bovendien heeft deze router een gave en unieke uitstraling. Het is dus niet nodig om hem in een hoekje weg te moffelen. Wij willen in ieder geval niet meer zonder!

Wat zijn de populairste router merken?


De Fritzbox is afkomstig van het merk AVM. Dit Duitse merk is sinds jaar en dag al veelbelovend en uitgegroeid tot een grote speler op de Europese internetmarkt. Hun producten zorgen ervoor dat je thuis over een stabiele en goede internetverbinding beschikt. Toen AVM in 1986 werd opgericht hebben ze veel investeringen gedaan voor de innovatie en ontwikkeling van hun producten. En dat zie je terug. Je bent verzekerd van Duitse degelijkheid en kwaliteit. Naast routers kun je bij AVM ook terecht voor wifi-adapters en DECT telefoons.

Netgear is een wereldmarktspeler op het gebied van netwerktechnologie. Het is niet voor niets dat er 3 Netgears in onze top 5 te vinden zijn. Ze staan bekend om hun kwalitatieve producten en uitstekende service. Niet alleen leveren ze producten om jouw thuisnetwerk te optimaliseren, ook voor bedrijven hebben ze een ruime keuze. Daarbij wordt rekening gehouden met energieverbruik. Daarnaast is er bij Netgear oog voor detail en gebruiksgemak. Bovendien wordt een verantwoorde productie niet uit het oog verloren.

TP-Link mag uiteraard niet in dit rijtje ontbreken. TP-Link is expert op alles wat met netwerken en internetverbinding te maken heeft. Ze hebben alles in huis om een goed werkend wifi netwerk bij jou thuis op te zetten. Van de basis zoals de router tot producten die het signaal overal kunnen versterken. Denk aan je tuin of bovenverdieping. Niet alleen zet TP-Link zich in voor de beste netwerkproducten, ook voor powerbanks, camera’s en slimme stopcontacten kun je bij hen terecht. Er is dus voor ieder wat wils!

Router tips voor de beste koop

Je wilt graag een router aanschaffen. Maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Dat begrijpen we wel wat de keuze is reuze. Met de volgende aandachtspunten kun je de mist bijna niet ingaan. Breng om te beginnen je persoonlijke situatie in kaart. Waar komt de router te staan? Wie maakt er gebruik van? Game je veel of stuur je alleen af en toe een mail? Wat is je budget? Voor hoe veel apparaten moet de router geschikt zijn?

 1. Gebruiksdoel

  Het gebruiksdoel is erg belangrijk om een goede keuze voor een router te maken. Je kunt je voorstellen dat als je veel films en series streamt of gamet, je een andere capaciteit nodig hebt dan wanneer je een mail stuurt. Zorg dus dat je voor een speciale game router gaat als je veel gamet. Niets is namelijk zo irritant als het vastlopen van je internet terwijl je net in een belangrijk deel van je game zit.

 2. Bereik

  Daarnaast is het bereik van groot belang. Het hangt af van hoe je woont welke router voor jou geschikt is. Zijn je muren dik? Het signaal zal er minder snel doorheen komen. Daarnaast speelt het een rol hoe groot je huis is en hoe veel verdiepingen je hebt. Als je verzekerd wilt zijn van een goede verbinding in je hele huis ga dan voor een multiroom router. Je krijgt meerdere kastjes die je op verschillende plekken zet. Zo ben je altijd voorzien van een goede en stabiele verbinding!

 3. Aantal apparaten

  Hoe veel apparaten je wilt gebruiken via 1 router is van groot belang. Hoe meer apparaten, hoe meer capaciteit de router moet hebben. Zeker wanneer er een aantal apparaten zijn waarmee wordt gegamet of gestreamd. Mocht je maar 2 apparaten op wifi gebruiken en een keer een mail sturen dan kun je prima uit de voeten met een basisrouter. Hier hoef je tenminste ook niet de hoofdprijs voor te betalen!

  Kortom, kies een router die bij jouw situatie past. Breng eerst in kaart wat je situatie precies is en stem daar je keuze op af om een miskoop te voorkomen.

Laatste router trends van 2023

De ontwikkeling van het internet is razendsnel gegaan. 20 jaar geleden konden we ons nog niet voorstellen dat iedereen nu is voorzien van een smartphone, tablet en laptop met super snel internet. Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder. Je wordt min of meer verplicht om internet aan te schaffen. Voor je bankzaken, je werk of online shoppen. Een goede router gaat hand in hand met een stabiele internetverbinding. Gamen wordt steeds populairder. Online gamen met je vrienden is nog leuker dan alleen. Gelukkig zijn de laatste en meest moderne routers geschikt om mee te gamen. Ze hebben genoeg capaciteit om in jouw wensen te voorzien. Bovendien beschikken andere mensen in het huishouden ook nog steeds over een snelle verbinding. Voor optimale controle kun je zelfs voor een router kiezen die verbinding maakt via een app op je smartphone. Daarnaast stel je zelf in wanneer het internet werkt en op welke apparaten. Ideaal wanneer je puber weer eens te lang op z’n telefoon zit.

Een router is dus steeds meer een belangrijk onderdeel van jouw woning. En dat is niet gek als je je bedenkt dat alles gaat of staat met internet. Zeker nu thuiswerken steeds belangrijk wordt, is het belang van goed internet gegroeid. Je gaat het niet meer alleen redden met internet van je telefoon of met een slechte router. Een goede router is de basis van het huishouden geworden. Je kan ook steeds meer met je router doordat ze steeds slimmer worden. Goed internet, makkelijker in gebruik, geen ingewikkelde codes meer maar gewoon een handige applicatie. Op deze manier kan iedereen de router installeren dus. 

Conclusie 

Een goede router is belangrijk omdat je graag wilt dat je overal in huis het perfecte internet hebt. Maar dat niet alleen, internet is ook steeds belangrijker geworden. We worden steeds meer afhankelijk van internet, denk bijvoorbeeld aan een vooraf ingestelde thermometer of een internetassistent die jou overal mee helpt. Zodra het internet stopt, moet je dit allemaal weer opnieuw instellen. Stabiel en goed internet is dus belangrijk en een router zorgt voor stabiel internet. 

Vroeger kreeg je vaak een router bij het internetabonnement dat je afsloot, wie zien dat deze trend wat achterhaalt is. Mede doordat er gewoon veel betere routers worden verkocht vandaag de dag. Beter dan de router die je krijgt of die je leent van de internetprovider. In deze lijst van Bestetester hebben wij dan ook een prachtige verzameling goede routers voor jou verzameld. Zodat jij de beste keus kan maken. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Vorige test

Beste activity tracker van 2023 uit de test

Volgende test

Beste pistonmachine van 2023 uit de test