Top 10 uit de Test

Beste Smartwatch 2019 uit de test

0

Op zoek naar een goede smartwatch? Wij hebben de beste smartwatches van 2019 voor je op een rij gezet.

Fan van horloges? Dan kan de Smartwatch natuurlijk niet uit de collectie missen. Dit horloge wordt steeds populairder en de ontwikkeling ervan gaat dan ook razendsnel. Een smartwatch werkt het beste als hij is gekoppeld met hetzelfde merk telefoon. Het grote voordeel daarvan is dat je je mobiel niet steeds tevoorschijn hoeft te halen. Maar welke van alle smartphones is nou de beste van dit jaar? Er is ontzettend veel keuze, maar geen zorgen, wij zetten alles voor je op een rijtje.

De top 5 Smartwatches 2019

De Beste Smartwatch 2019 uit de test op basis van klanttevredenheid.

Natuurlijk wil je nu weten wat voor horloge het allerbeste is. Zoals altijd ligt het dicht bij elkaar en zijn de meningen verdeeld. Over smaak valt niet te twisten en in de meeste gevallen komt dat goed uit. De digitale wijzerplaat is meestal variabel en dus aan te passen naar je eigen smaak, ongeacht het merk of de prijs.

Samsung Galaxy Watch

Een van de beste smartwatches van dit moment is de Samsung Galaxy Watch. Samsung maakt veel digitale divices en de smartwatch hoort daar nu ook bij. Je verbind deze smartwatch met je telefoon via bluetooth. Op deze manier ben je minder afhankelijk van je smartphone, maar heb je toch alles snel bij je. Je hebt bijvoorbeeld de agenda app, die via een trilling aangeeft of je een afspraak hebt. Het horloge is waterdicht en gaat tot een paar dagen mee tot de batterij leeg is. Dit is op dit moment onze beste smartwatch.

Apple Watch Series 4

Het merk Apple kan natuurlijk niet uit deze lijst ontbreken. Apple probeert haar producten aan te passen naar gebruiksgemak. Dat is ook zo met deze Apple Watch Series 4. Het scherm is groter zodat er meer vanaf gelezen kan worden. Door de Caller-ID functie, kan je direct zien wie er belt en makkelijk opnemen. De Apple Watch is voornamelijk handig bij het sporten, doordat hij informatie trackt zoals afstanden die je aflegt en hoe hoog je hartslag is. Je kan hem ook omhouden tijdens het zwemmen omdat de watch waterdicht is.

Fitbit Versa

De horloges van fitbit werken al langere tijd met een tracking systeem. Daardoor kon je altijd al alle afstanden of stappen bijhouden die je die dag zette. De Fitbit Versa is de nieuwste uitvoering in de serie. Dit horloge is meer smartwatch dan zijn voorgangers. Je kan er nu ook berichten op lezen en applicaties op plaatsen. Alleen kan je met dit horloge nog niet bellen, daar heb je nog wel echt je telefoon voor nodig.

TicWatch Pro

Het bijzondere aan dit horloge is dat de batterijduur langer is dan alle anderen. Dat komt omdat de makers twee schermen in de TicWatch Pro hebben gezet om zo de duur te verlengen. Je kan er je notificaties mee zien, je kan er mee bellen, je kan er mee sporten en zwemmen, kortom alles wat je wil van een smartwatch. Alleen gaat deze batterij langer mee en kan je door de lcd techniek, altijd gemakkelijk het scherm aflezen, ook bij fel buitenlicht.

Fossil Sport

De makers van de Fossil Sport hebben het voor elkaar gekregen om fashion en fitness goed te combineren in een functioneel en mooi horloge. Daardoor moeten ze op beide punten wel iets inleveren, maar als je zoekt naar een smartwatch die goed bij je outfit past en goed werkt, zit je hier aan het goede adres. De Fossil Sport Gen 4 heeft geen speciale functies, maar werkt goed als simpele smartwatch, waardoor het prijskaartje voor sommigen ook wat aantrekkelijker is.

Budget tips + Goedkope Smartwatch

Een smartwatch is niet per se een goedkoop horloge. Toch zijn er verschillende varianten of bespaartips die het mogelijk maken om een smartwatch om je pols te dragen voor een niet al te hoog bedrag.

Kijk goed rond

Kies niet zo maar de eerste de beste smartwatch uit. Kijk goed om je heen naar wat voor horloges er allemaal zijn. Misschien komt er binnenkort wel een nieuwe versie uit van het horloge dat je op het oog hebt, zodat die misschien weer wat in prijs daalt.

Vergelijk

Ga niet af van de mening van één site of één merk. Lees meerdere reviews over het horloge dat je in gedachte hebt en ga vervolgens opzoek naar meerdere verkooppunten. Het kan heel goed voorkomen dat er een bepaalde site is waarop het horloge voor een lagere prijs wordt aangeboden dat de eerste die je tegenkomt.

Denk internationaal

Net als bij het vergelijken van horloges en verkooppunten kan je dat ook doen met landen. In Europa kan het soms al veel schelen als je je horloge ergens anders besteld. Het omzetten van bijvoorbeeld kronen of ponden naar euro’s kan een stuk goedkoper uitvallen dan wanneer je je alleen op Nederland oriënteert.

Tweedehands

Het is ongelooflijk maar waar. Sommige mensen willen het allernieuwste van het allernieuwste en doen net iets verouderde versies snel weg als er een nieuw high-tech snufje op de markt komt. Als je dat soort aanbiedingen de gaten houdt, kan je hele mooie tweedehands producten op de kop tikken, die nog zo goed als nieuw zijn.

Koop tips: waar moet je opletten voor de beste koop Smartwatch?

Nu je goed geïnformeerd bent en een idee hebt van wat voor soort smartwatch je wil gaan aanschaffen, is het tijd om er eentje uit te zoeken. Waar moet je allemaal op letten bij het aanschaffen van je nieuwe horloge?

Besturingssysteem

Je kan een horloge nog zo mooi vinden, de functie is eigenlijk het belangrijkst. Voor alle smartwatches geldt: ze werken het beste in combinatie met eenzelfde soort telefoon. Dus een iPhone werkt optimaal met een Apple Smartwatch. Hetzelfde geldt voor Android. Let er in ieder geval op dat het horloge dat je koopt gekoppeld kan worden aan het besturingssysteem van je telefoon. Sommige smartwatches kunnen met meerdere systemen worden gesynchroniseerd, andere werken echt alleen met hetzelfde merk smartphone.

Functies

Er kunnen bepaalde functies op het horloge zitten die je helemaal niet nodig hebt. Of juist een feature die er niet opzit, die je wel graag wilt hebben. Kies zorgvuldig voor de opties die jij nodig denkt te hebben en weer strikt. Als je niet van zwemmen houdt, hoeft je horloge dus niet per se waterdicht te zijn. Ben je niet zo’n beller, dan heb je misschien meer aan de functie om e-mails te kunnen versturen.

Dealbreakers

Degenen die de deal uitmaken op dit moment in de wereld van de smartwatches zijn voornamelijk toch de grotere elektronische merken. Samsung en Apple lijken op het eerste gezicht de baas te zijn als het aankomt op functionele accessoires, maar niet alleen zij doen mee.

Samsung

Nieuwe technologie, leuke snufjes, coole features en de allerbeste camera’s op kleine schaal in een device verwerkt. De creatievelingen binnen Samsung zitten niet stil. Hun laatste telefoon met nieuwe vingerafdruktechnologie is een onwijze hit en ook de smartwatches van dit merk zullen nog meerdere en betere versies doorstaan.

Apple

Het lijkt wel de eeuwige battle tussen Apple en Samsung. Ook hier springen deze twee er weer met kop en schouders boven uit. Als je fan bent van Apple en er graag mee werkt, kunnen we de klok er op gelijk zetten dat jij een Apple Watch aanschaft. De twee werken dan ook vlekkeloos samen en dat zorgt voor een nog beter gebruikservaring.

Huawei

Ook deze grote speler heeft natuurlijk een smartwatch op de markt gezet. De Huawei Smartwatch past erg goed in het rijtje. Je kan kiezen uit acht verschillende stijlen en iedere dag een andere aanklikken om het digitale scherm mee te versieren. Hij heeft dezelfde functies als de andere smartwatches, bijvoorbeeld het tracken van de afstanden en het meten van je calorieverbranding en het aantal stappen dat je hebt gezet op die dag. Huawei is echter wel controversieel. Het Chinese bedrijf komt de laatste tijd niet zo positief in het nieuws en het is nog maar de vraag of we de producten van deze makers kunnen blijven kopen in de toekomst.

Fitbit

De enige echte fitnesstracker is en blijft toch echt wel Fitbit. Ze waren een van de eerste op het gebied van activity tracking. De smalle polsbandjes van Fitbit groeiden uit tot een echt fenomeen in de fitness wereld. Je kon er heel accuraat mee zien hoe je trainde, wat voor afstanden je aflegde en natuurlijk hoeveel stappen je op zette. De 10.000 stappen challenge werd ineens leuk. Tot op de dag van vandaag proberen ze hun polsbandjes te verbeteren. Dat lukt al aardig, maar toch is het niet een echte smartwatch. Ondanks dat je je telefoon er inmiddels mee kan verbinden, moet bellen nog steeds met je eigen telefoon.

De laatste smartwatch trends 2019

De functies van de smartwatches worden steeds belangrijker. De eerste Apple Watch had nog lang niet zo veel applicaties zoals nu. In feite vonden we het eerst best gek dat je kon telefoneren met je horloge. Nu we dat gewend zijn, worden de eisen hoger en verwachten we een waterdicht tracksysteem, dat muziek kan afspelen, bellen, notificaties kan tonen, kan terug mailen en contactloos kan betalen. Want waarom zou je ook een gewoon horloge dragen dat alleen de tijd kan vertellen?

Ben je het eens met onze beste smartwatch 2019? Ja, of nee, we horen het graag!

Beste Grasmaaier 2019 uit de Test

Previous article

Beste Frituurpan 2019 uit de Test

Next article

Andere goede producten die we aanbevelen: