Beste combimagnetron 2023 uit de Test

beste combimagnetrons uit de test van 2023

Nu Kerst voorbij is, is het tijd voor ultieme ontspanning. Onder die ultieme ontspanning valt zeker niet gestrest in de keuken staan met fazant in de oven. We gaan in deze tijd liever voor de gemakkelijke maaltijden. Denk aan eten bestellen, maar vergeet ook zeker niet de goedkopere variant: de magnetronmaaltijden.  En nee, die zijn tegenwoordig lang niet meer zo slecht als je denkt. 

Magnetrons heb je tegenwoordig in allemaal verschillende varianten.  Zo heb je de solomagnetron, naast eten opwarmen, kan je echter nog veel meer met dit apparaat. De solo-magnetron heeft een ontdooifunctie, maar kan bijvoorbeeld ook je water koken voor een kopje thee. Daarnaast is dit apparaat handig voor het opwarmen van je borden. Naast de solomagnetron is er ook de combimagnetron. De combimagnetron is het uitgebreidere broertje van de combimagnetron. De combimagnetron, ook wel magnetron met ovenfunctie of oven met magnetronfunctie genoemd, kan naast de gebruikelijke functies van een magnetron ook bakken stomen, grillen en crispen. De combimagnetron kan dus de oven vervangen en bespaard een hoop een ruimte in je keuken! 

De twee apparaten lijken erg op elkaar, toch zijn er verschillen waar je rekening mee moet houden tijdens de aanschaf van een combi oven of magnetron. Bij de combi oven ligt toch echt nadruk op de ovenfuncties en bij een combimagnetron ligt de nadruk weer op de magnetronfuncties. Bij een combi oven is er bijvoorbeeld geen draaiplateau aanwezig. 

De combimagnetron is zowel vrijstaand als ingebouwd verkrijgbaar. De combi oven is meestal alleen ingebouwd te verkrijgen. Het voordeel van een vrijstaand apparaat is dat hij verplaatsbaar is en je dus zelf kan kiezen waar je hem neerzet. Wel is een vrijstaand model vaak wat kleiner en kan wat onhandiger in gebruik zijn. 

Het grote voordeel van een combimagnetron is dat hij kleiner is, dus hij neemt minder ruimte in wanneer je een kleinere keuken hebt. Ook zijn deze apparaten vaak budgetproof. Een nadeel is wel dat het kleine formaat er ook voor zorgt dat je minder kwijt kan in de magnetron. Wanneer je van bakken houdt, is de combimagnetron wellicht niet de beste keuzes. Hij heeft namelijk maar één verwarmingselement.  

De combi oven heeft als voordeel dat hij wat groter is, maar is dan ook gelijk wel aan de wat duurdere kant.

Conclusie: in 2023 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Miele H7140 BM de beste combimagnetron is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de Miele H7140 BM is Samsung MC28H5015CK. Kijk onderstaand voor de overige combimagnetron testresultaten.

Beste combimagnetron aanraders van 2023

Beste getest: Miele H7140BM 

Wie op zoek is naar een zeer zuinige combimagnetron komt waarschijnlijk uit bij de Miele H7140BM. En dat is ook niet gek, want dit model is ook nog eens uitgeroepen tot best getest. Reden genoeg om even beter gaan kijken naar deze magnetron. Want waarom is deze magnetron geliefd? Het eerste dat we direct konden zien, is het feit dat het dus om een +A apparaat gaat. En dat is in deze tijden natuurlijk meer dan welkom! Wat ook prettig is, is het gegeven dat deze magnetron een inhoud van 43 liter heeft. Waardoor je meer dan genoeg ruimte hebt voor alles wat jij in deze combimagnetron wilt bereiden of ontdooien. Ook is deze magnetron voorzien van CleanSteel, wat betekent dat het geheel makkelijk schoon te maken is en te houden blijft. Er zitten 14 verschillende verwarmingssoorten op. Waaronder hetelucht en boven- en onderwarmte.

Wil jij meer weten over de Miele H7140BM? Bekijk dit item hier!  

Pros
 • Mooi design
Cons
 • Kan soms een brommend geluid geven

Beste koop: Samsung MC28H5015CK 

Samsung MC28H5015CK productfoto

Wil je een uitstekende combimagnetron met handige en kwalitatieve functies, maar wil je hier eigenlijk zo min mogelijk voor betalen? De Consumentenbond roept daarvoor regelmatig een combimagnetron uit tot de Beste Koop. In november 2020 was dat de Samsung MC28H5015CK.

Deze combimagnetron scoort over het algemeen goed op allerlei functies. Zo kan hij goed gelijkmatig opwarmen, bevroren producten ontdooien en cakejes bakken. De heteluchtfunctie krijgt een 7,9 en het resultaat van de combistand een 8,2. Het bakken van een diepvriespizza scoort met een 6,4 niet erg goed, maar de grillfunctie krijgt daarentegen een 8,9. Kortom, je kunt er echt alle kanten mee op. En de relatief lage score voor het bakken van een diepvriespizza is misschien alleen maar goed voor de lijn.Het gebruiksgemak is iets waar deze combimagnetron er in uit springt, wat bij deze apparaten niet altijd het geval is. Het heeft een prettige handleiding en bediening, begrijpelijk bedieningspaneel en een aangenaam geluid. Aan een magnetron is het natuurlijk het fijnst als je er weinig op hoeft in te stellen en hij snel doet wat jij wilt. Daarvoor heeft de Samsung MC28H5015CK hele fijne automatische programma’s en is hij makkelijk schoon te maken. Het opwarmen daarentegen gaat wel erg langzaam.

Pros
 • Kan goed grillen en een prettige handleiding.
Cons
 • Langzaam, niet zo groot en relatief klein draaioppervlak in de oven.

Beste uit de Test: Samsung MC28M6055CS

Samsung MC28M6055CS

Naast het predicaat Beste Koop, roept de Consumentenbond ook regelmatig een combimagnetron uit als Beste uit de Test. Meestal is dat er maar één, maar in november 2020 kregen vier combimagnetrons hetzelfde rapportcijfer. Eén van deze is de Samsung MC28M6055CS.  

Met deze combimagnetron kan je echt alle kanten op. Het heeft een heteluchtfunctie, een combistand, een stand om mee te grillen en natuurlijk enkel een magnetronstand. Daardoor kan je er meerdere gerechten perfect in bereiden. De combistand steekt met kop en schouders boven de andere functies uit, met een oordeel van een 10 voor het resultaat! Ook voor het ontdooien van bevroren producten is dit keukenapparaat erg geschikt. Hij scoort daar een 9,1 voor. De andere standen voor het grillen, het bakken van een diepvriespizza en de heteluchtfunctie scoren ook enorm goed.Over het algemeen is een combimagnetron lastiger in gebruik, doordat het meer functies heeft dan een losse magnetron of oven. Deze magnetron scoort goed op het gebruiksgemak. Vooral de bediening en de begrijpelijkheid van de bedieningselementen zijn erg goed. Echter, je kunt slecht de ruit van de combimagnetron heen kijken, waardoor het eten niet goed zichtbaar is. Je kunt dus niet controleren of jouw gebakken koekjes of taart een goudbruin laagje krijgen en of jouw pizza niet aanbrandt. Ook is hij relatief klein met een bruikbare inhoud van 18,9 liter.

Pros
 • Is goed in gelijkmatig opwarmen, goede heteluchtfunctie en combistand. Bakt prima diepvriespizza en prettige bediening.
Cons
 • Slechte zichtbaarheid door de ruit en relatief klein.

Beste uit de Test: Sharp R-971STW 

Samsung MC28M6055CS productfoto

De volgende combimagnetron die samen met de Samsung MC28M6055CS wordt beoordeeld als Beste uit de Test is de Sharp R-971STW. De andere twee zijn de Sharp R-971INW en R-971WW, wat in principe dezelfde apparaten zijn. Het verschil zit hem in de kleur van de combimagnetron. Daarom behandelen we deze drie magnetrons hierin één keer. 

Ben je gek op gegrild eten en doe je dat graag eenvoudig in een combimagnetron? Dan is de Sharp R-971STW voor jou echt een aanrader. Hij scoort namelijk waanzinnig goed op deze functie. Ook het gelijkmatig opwarmen en de heteluchtfunctie scoren goed. De combistand krijgt een gemiddelde beoordeling, waar het bakken van diepvriespizza wel wat slechter wordt beoordeeld met een 6,1. Maar als je op de lijn wilt letten of überhaupt niet vaak diepvriespizza eet, hoeft dat geen probleem te zijn. Belangrijker zijn nog wel het gebruiksgemak en het energieverbruik. Het apparaat is immers bedoeld om meer gemak toe te voegen bij de bereiding van het eten. Op het energiegebruik scoort de combimagnetron goed en ook over het gebruiksgemak valt niet te klagen. Vooral de handleiding, de zichtbaarheid door het ruitje, de begrijpelijkheid van de bedieningselementen en het geluid worden erg goed beoordeeld. Ideaal!

Pros
 • Kan heel goed grillen en heeft een prettige handleiding.
Cons
 • Neemt veel ruimte in op het aanrecht.

ETNA CM751ZT

ETNA CM751ZT product foto

Met de ETNA CM751ZT kun je de mist niet ingaan. Deze kanjer past perfect in jouw keuken. Hij is een lust voor het oog en past zowel in een modern als klassiek interieur. Deze Etna is heel geschikt voor onderbouw. Meet uiteraard wel even of hij past. Daarnaast verwarmt hij je maaltje niet met een draaiplateau. Dit brengt als voordeel met zich mee dat je er meer in kwijt kunt omdat hij niet ronddraait. Je krijgt er een bakplaat en stoomaccessoires bij. Je kunt dus direct aan de slag! Het opwarmen of klaarmaken van een maaltijd was nog nooit zo effectief.

Als je thuis komt na een lange dag werken heb je vaak geen zin meer in allerlei ingewikkelde gerechten. Met deze combimagnetron warm je moeiteloos een maaltje op. Of je maakt er een simpele en gezonde ovenschotel mee klaar. Ideaal!

Pros
 • Hij heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je zult lang plezier hebben van deze combimagnetron en hij doet wat hij moet doen. Beste koop Consumentenbond.
Cons
 • Bediening met de tiptoetsen kan als vervelend worden ervaren.
ETNA CM751ZT video review

Samsung MC28H5015AW – Combi-magnetron – Wit

Betaalbaar en uitgebreid? Dat is abosluut de Samsung MC28H5015AW – Combi-magnetron – Wit. Deze combimagnetron is geschikt voor iedereen die meer wilt dan alleen een magnetron. Je kan ermee grillen, er zit een heteluchtoven op en natuurlijk kun je er ook vanalles in klaarmaken of opwarmen door gebruik te maken van de magnetron. Deze magnetron heeft daarnaast een inhoud van 28 liter en is daarmee ruim zat. Ook prettig: het draaiplateau heeft een diameter van 34 cm. Hierdoor heb je meer dan genoeg ruimte. En heb je geen zin om te koken? Laat dan dit apparaat het voor je doen! Dat doe je door te kiezen uit één van de maar liefst 30 kookprogramma’s. Zo kan je zelf deeg maken, maar zit er natuurlijk ook een warmhoudfunctie op deze combimagnetron. Dat gezegd hebbende: het is een ideaal apparaat voor iedereen die ook graag gemakkelijk warme, verse en gezonde maaltijden wilt maken. 

Wil je meer weten over Samsung MC28H5015AW – Combi-magnetron – Wit? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Zeer voordelige koop voor wat je krijgt
Cons
 • Niet iedereen vindt de magnetron gemakkelijk te bedienen

Whirlpool MWO 611 SL – Combi-magnetron

Laten we ook nog even kijken naar de Whirlpool MWO 611 SL – Combi-magnetron. Deze combimagnetron is namelijk zeer uitgebreid zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Reden genoeg om even verder te kijken, toch? Deze combimagnetron heeft alle functies die je mag verwachten voor zo’n apparaat. Denk aan verschillende vermogens, verschillende manieren om eten klaar te maken en natuurlijk de optie om snel te kunnen ontdooien. Het is dus een magnetron en een grill in één. En door de 1100 watt kun je daarnaast rekenen op flink wat power. Lang wachten? Niet met dit apparaat! Er zit daarnaast een handig plateau bij, maar ook een extra rooster om bijvoorbeeld broodjes af te bakken in de grill. 

Wil je meer weten over de Whirlpool MWO 611 SL – Combi-magnetron? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Je kan snel ontdooien door gebruik te maken van de jet-defrost-functie
Cons
 • Sommige mensen vinden de magnetron lastig te gebruiken

Miele H7140 BM

Miele H7140 BM product foto

Het gemak dient de mens. Dat is een ding wat zeker is met de Miele H7140 BM. Je bedient hem namelijk gewoon via je smartphone. Of het nu gaat om een gerecht voor jezelf, voor 2 personen of voor een hele familie, deze Miele draait zijn hand er niet voor om. Dankzij zijn royale inhoud past er namelijk zelfs een hele kip in. De speciale inverter technologie zorgt ervoor dat je eten gelijkmatig wordt opgewarmd, ook aan de onderkant. Hij is ideaal voor het bereiden van ovengerechten maar ook voor het opwarmen van je maaltje kun je bij deze combimagnetron terecht.

Als kers op de taart ziet hij er ook nog eens prachtig en stijlvol uit. Het zal eerder een blikvanger zijn in je keuken dan dat je hem weg wilt moffelen. Klaar met bereiden? Hij is super makkelijk schoon te maken. Wel zo prettig dus. Een kwestie van een doekje erdoor en klaar is kees.

Pros
 • Best getest Consumentenbond. Daarnaast is hij netjes afgewerkt en dankzij de PerfectClean coating makkelijk te reinigen.
Cons
 • Deurtje gaat horizontaal open. De bediening kan even wennen zijn.

Samsung MC28H5015AW

De Samsung combimagnetron heeft naast een mooi design, ook genoeg handige functies. Naast de magnetronfunctie, heb je ook een heteluchtoven en grill in huis met dit apparaat. Deze slimme magnetron beschikt over vijf ontdooiprogramma’s, dertig kookprogramma’s waaronder een yoghurt en deegprogramma en een voorverwarm- en warmhoudfunctie. Verder heeft de magnetron handige sensoren die bijvoorbeeld aangeven wanneer de magnetron te warm wordt. De magnetron heeft een inhoud van 28 liter en de draaiplaat kan stilgezet worden voor extra ruimte. Handig voor grote gezinnen of gezelschappen. Dit apparaat is daarnaast bekroond met de ‘beste koop’ van de Consumentenbond. De combimagnetron wordt beoordeeld met 4.5 sterren door de Bol.com gebruikers. De goede prijs wordt als het grootste pluspunt genoemd door dezelfde gebruikers. Wel is ook dit apparaat in het begin wat lastig in gebruik.

Samsung MC28M6055CK

De Samsung MC28M6055CK maakt je leven een stuk makkelijker. Voor de Consumentenbond was het begin 2020 duidelijk: hij kwam toen als beste uit de test! Zelfs als je geen keukenprinces of prins bent, zet je de lekkerste maaltijden op tafel. Hier hoef je maar weinig moeite voor te doen. Je maakt er ovenschotels tot 4 personen mee klaar. Daarnaast beschikt deze Samsung over een handige HotBlast functie. Deze zorgt ervoor dat het eten nog sneller op tafel staat. Ideaal als je het een dag heel druk hebt en geen tijd om te koken. Naast diepvriespizza’s maak je er met gemak culinaire hoogstandjes mee klaar. Bovendien kun je precies in de gaten houden wat er gaande is dankzij het handige kijkraampje.

Samsung MC455TERCSR

Ook deze Samsung combimagnetron is geen doorn in het oog. De magnetron beschikt over een strak design en heeft een inhoud van maar liefs 45 liter (!). Het apparaat is vrijstaand en kan naast gerechten opwarmen, ook grillen en beschikt hij ook over een heteluchtmodus. Daarnaast is er nog een ‘autocook’ functie die ervoor zorgt dat simpele gerechten gemakkelijk bereid worden. De magnetron wordt geleverd met een uitneembaar rond ovenrekje en uitschuifbare bakplaat. De ovenstand gaat tot 200 graden. De Bol.com gebruikers geven deze magnetron 4.4 sterren van de 5. De goede prijs is het grootste pluspunt volgens deze gebruikers. Het mooie design, de extra bakplaat en het feit dat de magnetron snel opwarmt worden ook benoemd als voordelen door de gebruikers van Bol.com. 

Sharp R843INW

De Sharp combimagnetron is van alle markten thuis. Je kan met dit apparaat grillen, verwarmen en ontdooien. De combimagnetron is gemakkelijk in gebruik dankzij de 10 automatische programma’s zoals een pizzastand (wat ons betreft een groot voordeel). De ontdooistand ontdooi al jouw soorten vlees snel en eenvoudig op gewicht. De combimagnetron heeft een inhoud van 25 liter en heeft dus ruimte voor al jouw gerechten. 

De Bol.com gebruikers geven deze combimagnetron 4.6 sterren van de 5. De prijs wordt als een groot voordeel benoemd, daarnaast wordt deze magnetron ook geprezen om zijn goede kwaliteit. Wel wordt aangegeven dat de het apparaat wat lastig in gebruik is. Dit komt voornamelijk door de vele knoppen op apparaat. Dit kost enige tijd om onder de knie te krijgen. 

Inventum MN325CS

De combimagnetron van Inventum kan naast gerechten opwarmen en ontdooien, ook op een draaispit een hele kip of rollade grillen. De functies, grillen en hete lucht, zijn apart te gebruiken zoals bij een normale magnetron, maar ook te combineren. Hierdoor heb je geen aparte oven meer nodig, wel zo handig. Op combimagnetron zit een kookwekker en klokfunctie. Het draaispit en ovenrooster wordt meegeleverd. De Bol.com gebruikers geven deze magnetron 4.5 sterren van de 5. Het grootste pluspunt volgens deze gebruikers is de prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is de magnetron niet te groot en past dus makkelijk in je keuken.  Een nadeel is dat de magnetron wat lastig in gebruik kan zijn.

MEDION MD18043

De Medion combimagnetron is erg vriendelijk wat betreft de prijs. Deze combimagnetron heeft net als zijn voorgangers een grillfunctie, hete luchtfunctie en opwarmfunctie. Door de ruime binnenmaten kun je er makkelijk pizza’s in bereiden of bak je meerdere afbakbroodjes tegelijk. Door de grote duidelijke draaiknop, waarmee de acht programma’s mee te bedienen zijn, is het apparaat gemakkelijk in gebruik. De combimagnetron beschikt over een timer. Het draaiplateau is gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken. Dit geldt ook voor het meegeleverde grillrooster.  De magnetron krijgt 4 sterren en zijn grootste voordeel, volgens de Bol.com gebruikers, is goede prijs. Een nadeel volgens dezelfde gebruikers is de matige kwaliteit van het apparaat.

Shopgids: alles wat je moet weten over de beste magnetron

Hoeveel kost een gemiddelde magnetron?

Magnetrons zijn in veel prijsklassen te vinden, maar zijn meestal tussen de 150 en 300 euro.

Welke soorten magnetrons zijn er?

Een combimagnetron brengt veel voordelen met zich mee. Het is namelijk een 2-in-1 apparaat. Je hebt zowel een oven als een magnetron. Dit scheelt een hoop geld maar ook een hoop ruimte in je keuken. Maar welke soorten combimagnetrons zijn er eigenlijk?  Je leest het hier.

Inbouw Combimagnetron
Een inbouw combimagnetron is niet voor iedereen weggelegd. Je bent namelijk gebonden aan bepaalde maten en die bepalen welke combi-magnetrons je uit kunt zoeken. Het voordeel is dat je hem weg kunt werken op een manier dat hij niet in de weg staat. Bovendien ziet een ingebouwd exemplaar er vaak net even wat mooier uit. Het nadeel is echter dat je hem niet of niet makkelijk mee kunt nemen als je gaat verhuizen.

Gewone oven of magnetron
Is het dan echt zo simpel dat je een oven en magnetron in 1 hebt? Ja, is het antwoord. Maar je levert wel wat in. Eerlijk is eerlijk. Voor het warm maken van pizza of simpele cakes en brood voldoet een combimagnetron prima. Wil je echter meer geavanceerde oven technieken toepassen dan is meestal een gewone oven beter. Denk aan zowel boven- als onderverwarming voor een taart. Met andere woorden, het ligt aan de producten en het doel welk type het meest voor jou geschikt is. Voor een magnetron maakt het andersom niet zoveel uit of er een oven functie op zit. Het gaat niet ten koste van het gebruik ervan.

Welke magnetron is de beste budget keuze?

Met een beoordeling van 4,8 van de 5 sterren op Bol.com en een prijs van 110 euro, is de Sharp R-742(IN)W combimagnetron daarom een Ultieme Budget Keuze. Deze combimagnetron is makkelijk in gebruik door de zes automatische kookprogramma’s, maar je kunt ook zelf het gewicht en de tijd instellen. Het vermogen wordt hier automatisch op aangepast. Het vermogen van de magnetronfunctie is 800 Watt en die van de grillfunctie 1000 Watt. Het apparaat heeft een Lcd-display, waarop een klok met de resterende tijd te zien is. Het heeft een glazen draaiplaat en is voorzien van een kinderbeveiliging.

Wat zijn de populairste magnetron merken?

Samsung: Het merk met een breed assortiment aan (combi)magnetrons, sommige voorzien van de HotBlast technologie voor knapperige en sappige gerechten in een korte tijd.

Inventum: Ook een merk met een groot assortiment aan huishoudelijke producten, van een goede kwaliteit en op een duurzame manier gemaakt.

Sharp: Het 100 jaar oude merk dat in hun grote aanbod aan huishoudelijke apparatuur, steeds op zoek is naar vernieuwing.

Combimagnetron tips voor de beste koop

Bij de aanschaf van een combimagnetron zijn er een aantal punten waar je op moet letten.

 1. Inbouw

  Allereerst is het belangrijk om te kijken naar een vrijstaand of een inbouw-apparaat. Het hangt van de keuken af wat hierin de beste keuze is.

 2. Inhoud

  Kijk vervolgens naar de inhoud. Denk daarbij aan of de oven zo groot moet zijn dat je er meerdere pizza’s in moet kunnen bereiden. Of volstaat een kleinere combimagnetron ook wel?

 3. Vermogen

  Het vermogen is ook een belangrijke eigenschap. Dit zegt iets over hoe warm de combimagnetron kan worden en dus over hoe snel een gerecht bereid kan worden.

 4. Bediening

  Als laatste is de bediening een belangrijke eigenschap. Sommige apparaten zijn eenvoudig handmatig in te stellen. Andere hebben allerlei automatische kookprogramma’s. Ga na waar je de combimagnetron voor gaat gebruiken en wat daarbij het beste past.

Laatste combimagnetron trends van 2023

Op het gebied van keukenmachines zijn er een aantal trends te zien en zo ook bij de combimagnetrons. Allereerst zijn, na de telefoons en de laptops, de combimagnetrons nu ook voorzien van touchscreen. Het zijn niet langer druk- of draaiknoppen, maar de apparaten hebben een schermpje met touchscreen.

Ook is duurzaamheid een trend. Het apparaat moet zo min mogelijk energie verbruiken en moet lang mee kunnen gaan. Een apparaat is duurzaam te noemen, als het een energielabel A, A+ of A++ heeft.

Daarnaast vindt men het tegenwoordig steeds belangrijker hoe de keukenapparaten eruitzien en dat alle apparaten in de keuken in dezelfde stijl zijn. Daarin is te zien dat men graag matzwarte apparaten, en dus ook combimagnetrons, aanschaft. Het heeft een luxueuze uitstraling en staat overal mooi bij.

Wil je dus een combimagnetron kopen volgens de laatste trend? Koop een matzwarte, met energielabel A++, voorzien van een touchscreen schermpje.

Twee andere trends die met elkaar verwezen zijn, zijn op dit moment ook erg zichtbaar. Het afgelopen jaar zijn we namelijk steeds vaker zelf in de keuken gaan staan om cakes, taarten of cupcakes te bakken. Daarnaast zijn deze lekkernijen steeds gezonder geworden. In de tijden dat de restaurants dicht waren of je minder snel naar een lunchroom of banketbakker zou gaan, gingen we zelf wel onze lekkernijen bakken. Van die lekkernijen werden er steeds gezondere variaties bedacht. Cakes die gebakken worden, zijn niet altijd meer cakes vol suiker. Steeds vaker zijn ze gebaseerd op groente en fruit, zit er havermout in en worden er allerlei plantaardige producten gebruikt. De Instagram-account en blog-websites vol van gezonde recepten zijn dan ook erg populair en de kookboeken met gezonde, makkelijke thuisbaksels schieten ook als paddenstoelen uit de grond.

Samenvatting

Een combimagnetron is een apparaat waarin een magnetron en oven met elkaar zijn gecombineerd. Hiermee heb je één apparaat in jouw keuken staan waar je mee kunt verwarmen, bakken én grillen. Het heeft verschillende uiteenlopende functies en is zowel losstaand als ingebouwd te verkrijgen.

Ga je een combimagnetron kopen, dan is het verstandig om op een aantal eigenschappen te letten. Bedenk voor jezelf en controleer vervolgens of de combimagnetron een inbouw- of losstaande variant moet zijn en is. Let ook op de inhoud, het vermogen en of het een prettige bediening heeft. Door hierop te letten, koop jij de combimagnetron die precies bij jou, jouw gebruik en bovendien jouw keuken past!

Andere geteste producten

Ook benieuwd naar de beste airfryer? Of wil je alles weten over de laatste pizzasteen? Of de resultaten zien van de beste tosti-makers test? Wij zetten alle goede producten voor je op een rij.

Vorige test

Beste waterkoker 2023 uit de Test

Volgende test

Beste Laptop 2023 uit de Test