draadloze deurbel: overzicht van de beste draadloze deurbellen uit de tests van 2021
/

Beste draadloze deurbel 2021 uit de Test

Op zoek naar een goede draadloze deurbel? Wij hebben de beste draadloze deurbellen van 2021 voor je op een rij gezet.

Wat een deurbel doet, weten we allemaal wel en soms worden we ook knettergek van het schelle geluid door de huiskamer. Toch hebben we er allemaal één nodig en het liefste een exemplaar die ook een beetje aangenaam klinkt. Gelukkig worden deurbellen steeds vaker draadloos en lopen er niet allemaal snoeren naar je meterkast. Op zoek naar een nieuwe bel of word je helemaal gek van je huidige bel? Kijk dan is in het rijtje hieronder waar wij onze top vijf voor je hebben neergezet.

Conclusie: in 2021 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Honeywell de beste draadloze deurbel is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de Honeywell is de TeckNet. Kijk onderstaand voor de overige draadloze deurbel testresultaten.

Beste draadloze bel aanraders van 2021

De Beste Draadloze Deurbel 2021 uit de test op basis van klanttevredenheid.

Honeywell

De Honeywell draadloze deurbel is alles wat je van een draadloze deurbel zou verwachten en meer. Hij heeft een bereik van maar liefst 150 meter. Je kunt zelf eenvoudig je voorkeuren aanpassen. Zo beschikt hij over een slaapstand zodat je ‘s nachts niet kan worden gestoord. Bovendien kies je zelf uit 6 melodietjes welke je het leukst vindt. Zelfs als je een groot huis hebt of wanneer je bezig bent met klusjes is de bel goed te horen. Installatie gaat super makkelijk. Binnen een mum van tijd ben jij bereikbaar voor je visite! Hij heeft ook nog eens een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Het design is eenvoudig en elegant. Je hoeft dus niet tegen een lelijk apparaat aan te kijken. Hij valt nauwelijks op. HIj werkt op batterijen dus je hebt geen gedoe met allerlei snoeren. De batterijen gaan ongeveer 2 jaar mee. Het montagemateriaal krijg je meegeleverd.

Pros
 • Eenvoudig te installeren zonder gedoe met allerlei snoeren. Je kunt hem zelf naar wens instellen zodat je niet ongewenst wordt gestoord.
Cons
 • Batterijen worden niet meegeleverd. De beltonen zijn niet iedereen zijn smaak.

TeckNet

Met deze TeckNet mis je nooit meer een belletje, zelfs niet achter in de tuin of zolder. Hij laat namelijk duidelijk van zich horen. Het bereik is enorm zodat je niet bang hoeft te zijn dat je wat mist. Denk aan dat ene pakketje waar je de hele dag al op wacht en die aankomt uitgerekend wanneer je onkruid aan het wieden bent. Je hebt de keuze uit maar liefst 32 melodietjes die je makkelijk in kunt stellen. Er is zelfs rekening gehouden met verjaardagen en kerst. Je kunt dus vast helemaal in de stemming komen! Behalve dat je via geluid op de hoogte wordt gesteld van een bezoekje krijg je het door middel van licht ook te zien.

Hierdoor is hij ook heel geschikt voor doven of slechthorenden. Je bevestigt deze bel heel eenvoudig door middel van een plakstrip of de meegeleverde schroeven. De ontvangers kun je gewoon in ieder stopcontact plaatsen. Kortom, het is een kwestie van inpluggen en gaan met de banaan!

Pros
 • Keuze uit veel verschillende melodietjes, zelfs voor feestjes zoals een verjaardag of kerst. Heel eenvoudig te monteren en klaar voor gebruik.
Cons
 • Er zit geen Nederlandse handleiding bij. De ontvangers nemen 2 stopcontacten in beslag.

KlikAanKlikUit

Het eerste wat opvalt aan deze KlikAanKlikUit is zijn scherpe prijs. Daarnaast kun je hem helemaal instellen zoals jij dat wilt! Hij beschikt namelijk over 5 verschillende deuntjes en 4 volumeniveaus. Je kunt dus zelf kiezen wat je prettig vindt. Als je normaal gesproken tegen het plafond zit als de bel gaat stel je hem gewoon op het zachtste volume in. Ben je juist een beetje doof? Ook dan zul je het geluid van deze draadloze bel uitstekend horen. Het maakt hierbij niet uit of je nu boven in de badkamer of gewoon beneden in de huiskamer zit. Het geluid is luid genoeg om het overal in huis te horen. Je installeert hem eenvoudig door hem in het stopcontact te doen. Naast geluidssignaal beschikt hij daarnaast ook over een indicatie LED lampje. Super handig dus! Kortom, wij zijn een grote fan van deze praktische en betaalbare draadloze bel.

Pros
 • Je kunt behalve het deuntje ook het volume van de deurbel aanpassen. Bovendien kun je ook aan de LED lampjes zien of er iemand aan heeft gebeld.
Cons
 • De bel is spatwaterdicht maar niet helemaal waterdicht. Hij gaat dus slecht op een flinke plensbui.

Doorsafe

Deze Doorsafe is toch wel een draadloze deurbel next level. Hij werkt namelijk niet alleen als deurbel maar ook als (digitale) spion. Er zit namelijk een camera met microfoon en luidspreker bij. Ook krijg je er een navigatiescherm bij waarmee je kunt zien wie er voor de deur staat. Deze werkt niet alleen overdag maar ook ‘s nachts. Tegenwoordig zijn er natuurlijk ook wel apps waarmee je zicht hebt op wie er voor de deur staat maar het nadeel hiervan is dat je meestal afhankelijk bent van wifi. Met deze Doorsafe is dit niet het geval. Zonder de deur open te doen kun je communiceren. Op het scherm worden beelden in kleur weergegeven om een nog beter zicht te hebben op wie er aanbelt. En wat toch wel onbetaalbaar is is een veilig gevoel. Dat zul je met deze draadloze bel gegarandeerd hebben! Hij werkt op batterijen die je er gratis bij krijgt. Afhankelijk van je gebruik kunnen ze lang meegaan.

Pros
 • Hij wordt geleverd met een camera en scherm zodat je ten alle tijden weet wie er voor de deur staat. Geeft een ultiem gevoel van veiligheid.
Cons
 • De adapter zit er niet standaard bij. De foto’s die hij maakt zijn van niet al te beste kwaliteit.

Bella Bel

Als je waarde hecht aan het design van je deurbel dan ben je bij deze Bella Bel aan het goede adres. Hij heeft een eenvoudige, strakke en moderne vormgeving. Woon je groot? Geen punt. Hij heeft namelijk een bereik van zo’n 180 meter. Daarnaast kun je deze bel overal in huis moeiteloos horen. Je krijgt er namelijk 2 ontvangers bij. Je installeert hem in een handomdraai. Kwestie van de bel ophangen en de ontvangers in het stopcontact plaatsen. Je hangt de bel zelf gewoon met een simpele plakstrip op. Een andere fijne bijkomstigheid is dat hij geen batterijen nodig heeft! Geen gedoe meer dus dat je om de haverklap dure batterijen aan moet schaffen. Hij werkt namelijk met kinetische energie. Je kiest zelf uit de 52 deuntjes welke je de leukste vindt en welke je wilt gebruiken. Als het regent is er niets aan de hand. De deurbelknop is namelijk waterdicht.

Pros
 • Ruime keuze uit melodietjes, namelijk 52. Hij werkt op kinetische energie waardoor je geen batterijen meer nodig hebt. Super praktisch dus en het scheelt geld.
Cons
 • Heeft niet altijd het beste bereik. Het is geen goedkope deurbel.

TeckNet Draadloze Deurbel met twee Ontvangers

De TeckNet draadloze deurbel is niet missen en hoor je door het hele huis. De deurbel heeft namelijk meerdere ontvangers die door het hele huis geplaatst kunnen worden. De deurbel is te verkrijgen in twee kleuren, wit en zwart, en stoort zo niet in jouw interieur. De deurbel is makkelijk te bevestigen door de meegeleverde pluggen en schroeven. Je kan er echter ook voor kiezen om een plakstip te gebruiken zodat je geen gaten in de muur hoeft te maken. De ontvangers kunnen in elk stopcontact en hebben een knipperlicht indicatie. De deurbel krijgt uiteindelijk 4.7 sterren van de Bol.com gebruikers en het grootste voordeel is de goede kwaliteit. Dit is op dit moment onze beste draadloze deurbel.

Grundig Draadloze Deurbel compleet

De Grundig Draadloze Deurbel compleet heeft één ontvanger met led indicatie. Zo hoor je het, maar zie je het ook als iemand aanbelt. De bel heeft en bereik van acht meter en je kan uit totaal zes melodieën kiezen. Fijn, want zo is er altijd wel een beltoon die bij je past. Echter kan je er ook voor kiezen om het geluid uit te zetten en alleen het led licht te laten knipperen als de bel gaat. Verder is bij deze bel ook zeker aandacht geweest voor het design. Zo is er gekozen voor een strak, maar simpel, zwart design. De Bol.com gebruikers geven de draadloze bel 4.0 sterren en het grote bereik is een groot pluspunt.

Honeywell DC313N Deurbel

De Honeywell DC313N deurbel past zichzelf helemaal aan aan jouw voorkeuren. Je kan namelijk de melodie kiezen, maar ook het volume kan je aanpassen naar jouw wensen. Daarnaast kan je de bel op slaapmode zetten voor een aantal uur en word je niet gestoord wanneer je overdag wil slapen.  De bel heeft tot 150 meter bereik en heeft een strak wit design. De bel gaat zo’n twee jaar mee en dan moeten de batterijen vervangen worden. De Bol.com gebruikers geven de bel 4.5 sterren met als grootste pluspunt het eenvoudige gebruik.

Honeywell DC515NP2 Deurbel

De Honeywell DC515NP2 deurbel is stijlvol en compact. De bel staat bekend om zijn goede kwaliteit. De bel heeft een mooi klankgeluid en is niet afhankelijk van batterijen. Fijn, want zo mis je geen enkel bezoek. Ook deze bel heeft een slaapstand die je kan instellen als je ongestoord wil rusten. De bel heeft naast geluid ook een led indicatie die aangeeft wanneer er iemand aanbelt. De bel is wit van design en moet in het stopcontact. De Bol.com gebruikers geven de draadloze bel 4.7 sterren met als grootste pluspunt het feit dat hij erg duurzaam is.

Ring Video Deurbel 2

De Ring Video Deurbel 2 is wel heel bijzonder, want door de ingebouwde camera kan je zien wie er aanbelt en je kan de bezoeker ook aanspreken wanneer je niet thuis bent.  Dit doe je via een app op je telefoon of tablet. Super handig voor wanneer je bijvoorbeeld een pakketje verwacht. De camera gaat aan wanneer iemand op de bel drukt, maar je kan hem zelf ook altijd op afstand aanzetten. Je kan de bel zowel met bedrading aansluiten of draadloos via het stopcontact. De Bol.com gebruikers geven de deurbel 4.4 sterren en vinden het mooie design een groot pluspunt.

Shopgids: alles wat je moet weten over de beste draadloze deurbel

Hoe kun je op een draadloze deurbel besparen?

Wanneer je een simpele deurbel koopt, ben je meestal geen vermogen kwijt. Toch is het niet een aankoop waar je veel aan wil uitgeven. Lees je dus goed in voordat je over gaat tot de koop van je nieuwe deurbel de.

Vergelijk online
Online is er eens stuk meer transparantie. Dat betekent dat je makkelijker een vergelijking kan maken tussen verschillende merken. Je hebt hier tegenwoordig handige vergelijkingssites voor. Doe dus goed onderzoek voor je je deurbel offline of online aanschaft. Wellicht pak je nog een fijne korting of andere voordelige actie mee.

Vervang de batterijen
Lijkt jouw draadloze deurbel het niet meer te doen? Vervang dan eerst is de batterijen. Het kan zomaar zijn dat de batterijen van jouw deurbel op zijn en dat dat het probleem is. De batterijen van een deurbel gaan ongeveer twee jaar mee en zijn daarna toch echt aan vervanging toe. Indien je deurbel het nog steeds niet doet nadat je de batterijen hebt vervangen? Dan is de goedkoopste optie om een nieuwe deurbel aan te schaffen.

Welke soorten deurbellen zijn er?

Een draadloze bel lijkt een simpel product, maar toch zijn er verschillende uitvoeringen van dit product.

Stopcontact
Je hebt draadloze bellen die aangesloten worden via het stopcontact. Je hangt de bel op aan je deur en de ontvanger plaats je ergens in de buurt in het stopcontact. Het voordeel van deze bel is dat hij niet leeg gaat en je nooit batterijen hoeft te vervangen. prettig, want zo mis je ongemerkt geen bezoek of hoef je niet heen en weer naar de winkel voor speciale batterijen. Een nadeel is wel dat je afhankelijk bent van een stopcontact in de buurt van je bel. Er is namelijk een maximale afstand tussen jouw bel en de ontvanger. Daarnaast ben je afhankelijk van stroom, dus wanneer dit niet werkt, doet je bel het natuurlijk ook niet.

Batterijen
Je kan ook kiezen voor een draadloze bel op batterijen. Dit is een fijne optie wanneer je geen stopcontact in de buurt van je voordeur hebt en je niet afhankelijk van stroom wil zijn. Meestal kunnen er gewoon normale AA-batterijen in de bel. Wel moet je de batterijen nog even zelf aanschaffen en zitten ze niet automatisch bij de bel. Een nadeel van de draadloze bel op batterijen is dat je de batterijen moet vervangen als ze op zijn. Dit is niet heel duurzaam en een grotere kostenpost. Een paar batterijen gaat ongeveer twee jaar mee.

De videodeurbel
De video deurbel is één van de nieuwste producten op het gebied van deurbellen. Deze bel is voorzien van een camera waardoor je kan zien wie er voor de deur staat of voor de deur heeft gestaan. Wel zo veilig en fijn! Je kan de camera vaak via een app op je telefoon bedienen en bekijken. Sommige bellen hebben ook een microfoon waardoor je op afstand met de persoon die voor de deur staat kan praten. Bijvoorbeeld met de pakketbezorger. Handig niet waar?

Klassieke deurbel
Je zou haast vergeten dat ‘ie bestaat. De klassieke deurbel of een deurklopper. Er komt geen elekticiteit te pas aan deze deurbel. Dit heeft dan ook gelijk als voordeel dat je niet afhankelijk bent van elektriciteit of wifi. Het nadeel is echter dat je een minder bereik hebt wat geluid betreft dan met een elektrische. Als je nog goed hoort en niet al te groot woont hoeft dit geen probleem te zijn. Als dit niet het geval is kun je toch beter voor een elektrische gaan.

Welke draadloze bel is de beste budget keuze?

Ben je toch echt op zoek naar een nieuwe draadloze deurbel? Dan zijn er ook zeker budgetopties online te bestellen. Zo heb jij bij Bol.com al een draadloze bel voor slechts acht euro! Als dat geen koopje is weten wij het ook niet meer.

Wat zijn de beste draadloze bel merken?

Ook onder deurbellen zijn er aantal merken die de markt leiden. Met deze merken weet je zeker dat je een goede koop doet!

Ring
Ring is een Amerikaans merk die als doel heeft veiligheid rondom huizen en kantoren wereldwijd te garanderen met hun producten. Van de video deurbel tot beveiligingscamera’s. Alle producten van Ring zijn met elkaar te koppelen en gemakkelijk om te installeren. De naam ‘Ring’ komt niet zomaar ergens vandaan met de producten van Ring creëer je namelijk een ring van veiligheid rondom je woning of kantoorpand.

Honeywell
Honeywell maakt al meer dan 100 jaar producten waar de consument op kan bouwen. Met hun producten maken woningen meer comfortabel, verkeer veiliger en hielpen ze zelfs iemand op de maan zetten. Als dat geen kwaliteit is, weten we het ook niet meer. Ze ontwikkelen producten om jouw huis slimmer te maken en dat klinkt als muziek in onze oren.

Grundig
Het merk Grundig bestaat al meer dan zeventig jaar, maar is pas sinds kort populair op de markt. Grundig is een innovatief merk en heeft een assortiment vol met alles op het gebied van elektronica. Elektronica voor thuis, maar ook voor onderweg. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en actief in meer dan 65 landen. Omdat het bedrijf een groot assortiment aan producten heeft, zit er altijd een product bij dat jij nodig hebt. Zo heeft Grundig koelkasten, televisies, stofzuigers, wasmachines, soundbars en natuurlijk draadloze deurbellen. Doordat dit merkt jarenlange ervaring heeft en dit blijft combineren met innovatie, ben je verzekerd van de beste producten voor een betaalbare prijs. Grundig staat voor het leven eenvoudiger maken met hun producten. Elk product wordt getest voordat het de markt op gaat en zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Draadloze deurbel tips voor de beste koop

Besloten dat je deurbel toch echt aan vervanging toe is? Neem dan eerst even de onderstaande koop tips door. Zo ben je verzekerd van een goede koop en voorkom je miskoop. Wel zo fijn.

 1. Budget

  Bedenk goed hoeveel je uit wil geven aan de deurbel. Wat is bijvoorbeeld het maximum dat je wil uitgeven? Wat belangrijk is dat het budget dat je voor ogen hebt ook overeenkomt met de eisen die je stelt aan de draadloze deurbel. Wanneer je budget te laag is voor je eisen, kan je nog wel is teleurgesteld worden tijdens het koopproces. Bekijk dus goed wat het aanbod is voor jouw budget en bedenk eventueel of je je eisen of juist je budget wil bijstellen wanneer deze niet overeenkomen.

 2. Eisen

  Wat voor deurbel wil je? Er zijn verschillende soorten en maten op de markt. Bedenk dus goed wat je eisen zijn van tevoren, zodat je gericht kan zoeken en de aankoop dus niet te veel van je kostbare tijd gaat kosten. Je kan je bijvoorbeeld afvragen hoe ver het geluid van de deurbel te horen moet zijn, of er een slaapstand op moet zitten en of je led indicatie wil op je deurbel. Verder heb je nog deurbellen met een camera en die van afstand bediend kunnen worden. Handig voor als je niet thuis bent, maar bijvoorbeeld wel een pakketje verwacht.

 3. Design

  Het design van een deurbel lijkt misschien iets wat te verwaarlozen valt, maar niets is minder waar. De deurbel is tenslotte het eerste wat je gasten zien wanneer ze een bezoekje brengen. De meeste deurbellen zullen gemaakt zijn van zwart of wit kunststof. Maar je hebt tegenwoordig ook bellen met een glazen of metaalachtige omhulsel. Voor de fleurige types onder ons zijn er zelf bellen in de meest felle kleuren. Je leest het al: voor ieder wat wils.

 4. Formaat

  Ook het formaat is iets om mee te nemen. Dan heb ik niet per se over het formaat van de bel zelf, maar meer over het formaat van het kastje dat geluid versterkt van de deurbel. Het vervelende is dat je dit kastje niet achter een deur, in bijvoorbeeld, de meterkast kan plaatsen aangezien je dan het geluid van de bel dempt. Kijk dus goed naar het formaat van de versterker, maar ook naar de kleur zodat het wegvalt bij je interieur.

Laatste draadloze deurbel trends van 2021

De trend van het moment op het gebied van deurbel is met stipt op nummer één de slimme deurbel. Deze bel, zoals hierboven al beschreven staat, kan met andere apparaten in huis samenwerken. Zo kan hij connecten met je smartphone en kan je van afstand zien wie ervoor je deur staat, maar kan je ook tegen de persoon praten die voor je deur staat via je telefoon. Verder kan je de deurbel op afstand aan en uit zetten en de melodie van de deurbel veranderen. Je kan dus wel met zekerheid stellen dat het apparaatje slim is!

Ben je het eens met onze beste draadloze deurbel 2020? Ja, of nee, we horen het graag!

Andere geteste producten

Ook benieuwd naar de beste wifiversterker? Wij zetten alle goede producten voor je op een rij.

overzicht van de beste e-bikes uit de tests van 2021
Vorige test

Beste E-Bike 2021 uit de Test

kruimeldief: overzicht van de beste kruimeldief uit de tests van 2021
Volgende test

Beste kruimeldief 2021 uit de Test