Beste draadloze deurbel 2024 uit de Test

Last update: juni 2024

Op zoek naar een goede draadloze deurbel? Wij hebben de beste draadloze deurbellen van 2024 voor je op een rij gezet.

Wat een deurbel doet, weten we allemaal wel en soms worden we ook knettergek van het schelle geluid door de huiskamer. Toch hebben we er allemaal één nodig en het liefste een exemplaar die ook een beetje aangenaam klinkt. Gelukkig worden deurbellen steeds vaker draadloos en lopen er niet allemaal snoeren naar je meterkast. Op zoek naar een nieuwe bel of word je helemaal gek van je huidige bel? Kijk dan is in het rijtje hieronder waar wij onze top vijf voor je hebben neergezet.

Best Geteste draadloze deurbel

EKEN V6 video deurbel met camera

De allernieuwste Eken W-iFi Doorbell V6 is een compacte video deurbel die werkt op Wi-Fi. Door middel van de HD camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Daarnaast is het ook mogelijk om in het donker te zien wie er aanbelt. Dit komt door de nachtvisie die in de deurbel zit ingebouwd. 

Op Voorraad!

Conclusie: in 2024 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat EKEN v6 video deurbel de beste draadloze deurbel is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de EKEN v6 video deurbel is de Eufy by Anker video deurbel. Kijk onderstaand voor de overige draadloze deurbel testresultaten.

Top Beste Productvergelijking

EKEN V6 video deurbel met camera

De allernieuwste Eken W-iFi Doorbell V6 is een compacte video deurbel die werkt op Wi-Fi. Door middel van de HD camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent.

Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze

De draadloze videodeurbel van Eufy werkt op batterijen, waardoor je hem makkelijk zelf installeert. Bovendien zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Al je gegevens worden namelijk lokaal opgeslagen op de interne 16 GB E MMC kaart.

Google Nest Hello videodeurbel - Bedraad

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten.

Honeywell draadloze draagbare en plug

Serie 3 beschikt over het beste in eenvoudige en efficiënte deurbelpakketten. Een deurbel uit Serie 3 biedt alles wat u zoekt en nog een beetje meer, met functies die u niet

KlikAanKlikUit Draadloze Deurbel met

Het is mogelijk om 1 van de 5 verschillende melodieën toe te wijzen aan verschillende zenders. Daarnaast het het LED-indicatielampje duidelijk aan wanneer de deurbel gaat.

Beste draadloze bel aanraders van 2024

De Beste Draadloze Deurbel 2024 uit de Test op basis van klanttevredenheid.

EKEN v6 videodeurbel

Reviews

3.5

Gemiddelde van 13 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.5

Gemiddelde van 13 reviews

Voor een relatieve kleine prijs heb je een deurbel van zeer hoge kwaliteit. Deze deurbel is inclusief gong, heldere gebruiksaanwijzing en oplaadbare batterijen. Deze deurbel is zoals wij al aangaven van zeer hoge kwaliteit. Hij heeft een ingebouwde wifi-ontvanger en je kan hem gemakkelijk instaleren. Daarnaast filmt hij op zeer hoge kwaliteit. Maar liefst 720p HD. Je kan hem gemakkelijk installeren met gebruik van de handleiding. Je sluit hem aan bij je voordeur en je kan ieder moment kijken wat er voor je huis gebeurt. Dit is natuurlijk ideaal wanneer jij even weg bent. Of wanneer jij alles goed in de gaten wil houden. Ook is deze EKEN v6 video deurbel voorzien van een ingebouwde speaker en microfoon. Zo kan jij contact houden met degene die voor de deur staat. Met de app kan je dit allemaal gemakkelijk bedienen. 

Stel jij bent niet thuis kan jij via de deurbel aangeven dat het pakketje naar de buren kan. Al het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. De Fish Eye functie maakt het mogelijk om jouw oprit met een grote kijkhoek te kunnen waarnemen. 

Pros
 • Je kan hem gemakkelijk instaleren.
 • Hij is voorzien van een Nederlandse handleiding.
Cons
 • Hij is niet voorzien van een full-HD-camera en heeft geen geheugen.

Eufy by Anker videodeurbel

Reviews

4.4

Gemiddelde van 757 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.4

Gemiddelde van 757 reviews

Een slimme en zeer professionele videodeurbel van Eufy. Deze deurbel is geïntrigeerd met de beste technologische snufjes. Hierdoor ontvang jij haarscherp beeld binnen en paar tellen op jouw telefoon. Je hebt bij dit model geen cloud abonnement meer nodig. Allen beelden bekijk je gemakkelijk en snel op je smartphone. Je kan doormiddel van de app alles gemakkelijk en snel inzien. Staat er iemand voor je deur en belt hij/zij aan dan krijg je een appje op je telefoon. Vervolgens kan jij met je telefoon contact houden met degene voor de deur. Dit kan door de handige spraakfunctie bij de Eufy by Anker video deurbel.

Ook is deze deurbel voorzien van een opslag van maar liefst 16 gigabyte. Zo heb jij altijd jouw beelden snel bij de hand. Op deze manier kan jij bij een inbraak of iets dergelijks gemakkelijk de beelden terugkijken. Ook kan jij doormiddel van een handig systeem alles koppelen aan jouw Alexa of Google Assistant. Op deze manier heb je alles op één centrale plek in huis. Het nadeel is wel dat deze deurbellen vrij prijzig zijn, maar dan krijg je ook wat. 

Pros
 • Met beweging sensor, Hij wordt door alle gebruikers goed beoordeeld.
Cons
 • De prijs is hoog.

Google Nest Hello videodeurbel

Reviews

4.3

Gemiddelde van 74 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.3

Gemiddelde van 74 reviews

De Nest Hello is een zeer geavanceerde deurbel. Je betaalt er niet voor niets behoorlijk veel voor maar dan krijg je ook een hele hoop. Deze deurbel zorgt ervoor dat je geen pakketjes meer misloopt. Ook kan je met bezoekers communiceren doormiddel van de geïntrigeerde microfoon en speaker. Deze Google Nest Hello videodeurbel heeft een goede nachtfunctie. Hierdoor heb je niet alleen overdag goed zicht, maar ook in de avonduren. Door deze deurbel aan te sluiten op je wifi kan je via een app gemakkelijk contact houden. Ook kan je er nu voor zorgen wanneer jij wil dat jouw deurbel aanstaat. Om te voorkomen dat jouw kinderen wakker worden kan je hem na een bepaalde tijd gewoon uitzetten. 

Doordat je op de stroom aangesloten moet zijn met deze deurbel is een juiste aansluiting verijst. Mocht je hier geen verstand van hebben is het goed om een elektricien te vragen dit voor je te realiseren. Bij aanschaf van deze deurbel zit een videogeschiedenis van maar liefst 30 dagen. Zo kan jij tot ver nog terugkijken. 

Pros
 • Zeer geavanceerd model met alle features.
Cons
 • Aansluiting is lastig.

Honeywell

Reviews

4.0

Gemiddelde van 64 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.0

Gemiddelde van 64 reviews

De Honeywell draadloze deurbel is alles wat je van een draadloze deurbel zou verwachten en meer. Hij heeft een bereik van maar liefst 150 meter. Je kunt zelf eenvoudig je voorkeuren aanpassen. Zo beschikt hij over een slaapstand zodat je ‘s nachts niet kan worden gestoord. Bovendien kies je zelf uit 6 melodietjes welke je het leukst vindt. Zelfs als je een groot huis hebt of wanneer je bezig bent met klusjes is de bel goed te horen. Installatie gaat super makkelijk. Binnen een mum van tijd ben jij bereikbaar voor je visite! Hij heeft ook nog eens een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Het design is eenvoudig en elegant. Je hoeft dus niet tegen een lelijk apparaat aan te kijken. Hij valt nauwelijks op. HIj werkt op batterijen dus je hebt geen gedoe met allerlei snoeren. De batterijen gaan ongeveer 2 jaar mee. Het montagemateriaal krijg je meegeleverd.

Pros
 • Eenvoudig te installeren zonder gedoe met allerlei snoeren.
 • Je kunt hem zelf naar wens instellen zodat je niet ongewenst wordt gestoord.
Cons
 • Batterijen worden niet meegeleverd.
 • De beltonen zijn niet iedereen zijn smaak.

TeckNet

Met deze TeckNet mis je nooit meer een belletje, zelfs niet achter in de tuin of zolder. Hij laat namelijk duidelijk van zich horen. Het bereik is enorm zodat je niet bang hoeft te zijn dat je wat mist. Denk aan dat ene pakketje waar je de hele dag al op wacht en die aankomt uitgerekend wanneer je onkruid aan het wieden bent. Je hebt de keuze uit maar liefst 32 melodietjes die je makkelijk in kunt stellen. Er is zelfs rekening gehouden met verjaardagen en kerst. Je kunt dus vast helemaal in de stemming komen! Behalve dat je via geluid op de hoogte wordt gesteld van een bezoekje krijg je het door middel van licht ook te zien.

Hierdoor is hij ook heel geschikt voor doven of slechthorenden. Je bevestigt deze bel heel eenvoudig door middel van een plakstrip of de meegeleverde schroeven. De ontvangers kun je gewoon in ieder stopcontact plaatsen. Kortom, het is een kwestie van inpluggen en gaan met de banaan!

Pros
 • Keuze uit veel verschillende melodietjes, zelfs voor feestjes zoals een verjaardag of kerst.
 • Heel eenvoudig te monteren en klaar voor gebruik.
Cons
 • Er zit geen Nederlandse handleiding bij.
 • De ontvangers nemen 2 stopcontacten in beslag.

KlikAanKlikUit

Reviews

4.4

Gemiddelde van 184 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.4

Gemiddelde van 184 reviews

Het eerste wat opvalt aan deze KlikAanKlikUit is zijn scherpe prijs. Daarnaast kun je hem helemaal instellen zoals jij dat wilt! Hij beschikt namelijk over 5 verschillende deuntjes en 4 volumeniveaus. Je kunt dus zelf kiezen wat je prettig vindt. Als je normaal gesproken tegen het plafond zit als de bel gaat stel je hem gewoon op het zachtste volume in. Ben je juist een beetje doof? Ook dan zul je het geluid van deze draadloze bel uitstekend horen. Het maakt hierbij niet uit of je nu boven in de badkamer of gewoon beneden in de huiskamer zit. Het geluid is luid genoeg om het overal in huis te horen. Je installeert hem eenvoudig door hem in het stopcontact te doen. Naast geluidssignaal beschikt hij daarnaast ook over een indicatie LED lampje. Super handig dus! Kortom, wij zijn een grote fan van deze praktische en betaalbare draadloze bel.

Pros
 • Je kunt behalve het deuntje ook het volume van de deurbel aanpassen.
 • Bovendien kun je ook aan de LED lampjes zien of er iemand aan heeft gebeld.
Cons
 • De bel is spatwaterdicht maar niet helemaal waterdicht.
 • Hij gaat dus slecht op een flinke plensbui.

Doorsafe

Reviews

4.5

Gemiddelde van 59 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.5

Gemiddelde van 59 reviews

Deze Doorsafe is toch wel een draadloze deurbel next level. Hij werkt namelijk niet alleen als deurbel maar ook als (digitale) spion. Er zit namelijk een camera met microfoon en luidspreker bij. Ook krijg je er een navigatiescherm bij waarmee je kunt zien wie er voor de deur staat. Deze werkt niet alleen overdag maar ook ‘s nachts. Tegenwoordig zijn er natuurlijk ook wel apps waarmee je zicht hebt op wie er voor de deur staat maar het nadeel hiervan is dat je meestal afhankelijk bent van wifi. Met deze Doorsafe is dit niet het geval. Zonder de deur open te doen kun je communiceren. Op het scherm worden beelden in kleur weergegeven om een nog beter zicht te hebben op wie er aanbelt. En wat toch wel onbetaalbaar is is een veilig gevoel. Dat zul je met deze draadloze bel gegarandeerd hebben! Hij werkt op batterijen die je er gratis bij krijgt. Afhankelijk van je gebruik kunnen ze lang meegaan.

Pros
 • Hij wordt geleverd met een camera en scherm zodat je ten alle tijden weet wie er voor de deur staat.
 • Geeft een ultiem gevoel van veiligheid.
Cons
 • De adapter zit er niet standaard bij.
 • De foto’s die hij maakt zijn van niet al te beste kwaliteit.

Bella Bel

Reviews

4.4

Gemiddelde van 183 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.4

Gemiddelde van 183 reviews

Als je waarde hecht aan het design van je deurbel dan ben je bij deze Bella Bel aan het goede adres. Hij heeft een eenvoudige, strakke en moderne vormgeving. Woon je groot? Geen punt. Hij heeft namelijk een bereik van zo’n 180 meter. Daarnaast kun je deze bel overal in huis moeiteloos horen. Je krijgt er namelijk 2 ontvangers bij. Je installeert hem in een handomdraai. Kwestie van de bel ophangen en de ontvangers in het stopcontact plaatsen. Je hangt de bel zelf gewoon met een simpele plakstrip op. Een andere fijne bijkomstigheid is dat hij geen batterijen nodig heeft! Geen gedoe meer dus dat je om de haverklap dure batterijen aan moet schaffen. Hij werkt namelijk met kinetische energie. Je kiest zelf uit de 52 deuntjes welke je de leukste vindt en welke je wilt gebruiken. Als het regent is er niets aan de hand. De deurbelknop is namelijk waterdicht.

Pros
 • Ruime keuze uit melodietjes, namelijk 52.
 • Hij werkt op kinetische energie waardoor je geen batterijen meer nodig hebt.
 • Super praktisch dus en het scheelt geld.
Cons
 • Heeft niet altijd het beste bereik.
 • Het is geen goedkope deurbel.

Arlo Essential Draadloze Video Deurbel Wit

Reviews

3.7

Gemiddelde van 10 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.7

Gemiddelde van 10 reviews

Hier hebben we de Arlo Essential Draadloze Video Deurbel Wit. Deze slimme en draadloze deurbel helpt jou om enkel de deur te openen voor mensen die je ook daadwerkelijk binnen wilt hebben natuurlijk. De resolutie van deze deurbel is HD. En de stroombron is een batterij. Er zit een ingebouwde sirene op en de microfoon is enkelovudig. Er zit geen ruisonderdrukking op, maar wel nachtzicht. De batterij kan wel 6 maanden mee gaan en je kan er eventueel nog een smart hub op installeren. Binnen enkele seconden kun je al gebruikmaken van deze deurbel, zo gemakkelijk is de installatie hiervan. Door gebruik te maken van je eigen wifi is het geheel ook nog eens hee veilig. Je kan via je mobiele telefoon ook gebruikmaken van de spreekfunctie. Er is een 180 graden kijkhoek waardoor je ook alles goed in de gaten kan houden. 

Benieuwd naar de Arlo Essential Draadloze Video Deurbel Wit? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Extreem flexibele en gemakkelijke deurbel
Cons
 • In de toekomst heb je er een abonnement voor nodig

Living Needs Draadloze Deurbel

Reviews

2.8

Gemiddelde van 49 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

2.8

Gemiddelde van 49 reviews