Top 10 uit de Test

Beste draadloze deurbel 2019 uit de Test

0

Op zoek naar een goede draadloze deurbel? Wij hebben de beste draadloze deurbellen van 2019 voor je op een rij gezet.

Wat een deurbel doet, weten we allemaal wel en soms worden we ook knettergek van het schelle geluid door de huiskamer. Toch hebben we er allemaal één nodig en het liefste een exemplaar die ook een beetje aangenaam klinkt. Gelukkig worden deurbellen steeds vaker draadloos en lopen er niet allemaal snoeren naar je meterkast. Op zoek naar een nieuwe bel of word je helemaal gek van je huidige bel? Kijk dan is in het rijtje hieronder waar wij onze top vijf voor je hebben neergezet.

Top 5 Draadloze Deurbellen 2019

De Beste Draadloze Deurbel 2019 uit de test op basis van klanttevredenheid.

TeckNet Draadloze Deurbel met twee Ontvangers

De TeckNet draadloze deurbel is niet missen en hoor je door het hele huis. De deurbel heeft namelijk meerdere ontvangers die door het hele huis geplaatst kunnen worden. De deurbel is te verkrijgen in twee kleuren, wit en zwart, en stoort zo niet in jouw interieur. De deurbel is makkelijk te bevestigen door de meegeleverde pluggen en schroeven. Je kan er echter ook voor kiezen om een plakstip te gebruiken zodat je geen gaten in de muur hoeft te maken. De ontvangers kunnen in elk stopcontact en hebben een knipperlicht indicatie. De deurbel krijgt uiteindelijk 4.7 sterren van de Bol.com gebruikers en het grootste voordeel is de goede kwaliteit. Dit is op dit moment onze beste draadloze deurbel.

Grundig Draadloze Deurbel compleet

De Grundig Draadloze Deurbel compleet heeft één ontvanger met led indicatie. Zo hoor je het, maar zie je het ook als iemand aanbelt. De bel heeft en bereik van acht meter en je kan uit totaal zes melodieën kiezen. Fijn, want zo is er altijd wel een beltoon die bij je past. Echter kan je er ook voor kiezen om het geluid uit te zetten en alleen het led licht te laten knipperen als de bel gaat. Verder is bij deze bel ook zeker aandacht geweest voor het design. Zo is er gekozen voor een strak, maar simpel, zwart design. De Bol.com gebruikers geven de draadloze bel 4.0 sterren en het grote bereik is een groot pluspunt.

Honeywell DC313N Deurbel

De Honeywell DC313N deurbel past zichzelf helemaal aan aan jouw voorkeuren. Je kan namelijk de melodie kiezen, maar ook het volume kan je aanpassen naar jouw wensen. Daarnaast kan je de bel op slaapmode zetten voor een aantal uur en word je niet gestoord wanneer je overdag wil slapen.  De bel heeft tot 150 meter bereik en heeft een strak wit design. De bel gaat zo’n twee jaar mee en dan moeten de batterijen vervangen worden. De Bol.com gebruikers geven de bel 4.5 sterren met als grootste pluspunt het eenvoudige gebruik.

Honeywell DC515NP2 Deurbel

De Honeywell DC515NP2 deurbel is stijlvol en compact. De bel staat bekend om zijn goede kwaliteit. De bel heeft een mooi klankgeluid en is niet afhankelijk van batterijen. Fijn, want zo mis je geen enkel bezoek. Ook deze bel heeft een slaapstand die je kan instellen als je ongestoord wil rusten. De bel heeft naast geluid ook een led indicatie die aangeeft wanneer er iemand aanbelt. De bel is wit van design en moet in het stopcontact. De Bol.com gebruikers geven de draadloze bel 4.7 sterren met als grootste pluspunt het feit dat hij erg duurzaam is.

Ring Video Deurbel 2

De Ring Video Deurbel 2 is wel heel bijzonder, want door de ingebouwde camera kan je zien wie er aanbelt en je kan de bezoeker ook aanspreken wanneer je niet thuis bent.  Dit doe je via een app op je telefoon of tablet. Super handig voor wanneer je bijvoorbeeld een pakketje verwacht. De camera gaat aan wanneer iemand op de bel drukt, maar je kan hem zelf ook altijd op afstand aanzetten. Je kan de bel zowel met bedrading aansluiten of draadloos via het stopcontact. De Bol.com gebruikers geven de deurbel 4.4 sterren en vinden het mooie design een groot pluspunt.

Budget tips + Goedkope Draadloze Deurbel

Wanneer je een simpele deurbel koopt, ben je meestal geen vermogen kwijt. Toch is het niet een aankoop waar je veel aan wil uitgeven. Lees je dus goed in voordat je over gaat tot de koop van je nieuwe deurbel de.

Vergelijk online

Online is er eens stuk meer transparantie. Dat betekent dat je makkelijker een vergelijking kan maken tussen verschillende merken. Je hebt hier tegenwoordig handige vergelijkingssites voor. Doe dus goed onderzoek voor je je deurbel offline of online aanschaft. Wellicht pak je nog een fijne korting of andere voordelige actie mee.

Vervang de batterijen

Lijkt jouw draadloze deurbel het niet meer te doen? Vervang dan eerst is de batterijen. Het kan zomaar zijn dat de batterijen van jouw deurbel op zijn en dat dat het probleem is. De batterijen van een deurbel gaan ongeveer twee jaar mee en zijn daarna toch echt aan vervanging toe. Indien je deurbel het nog steeds niet doet nadat je de batterijen hebt vervangen? Dan is de goedkoopste optie om een nieuwe deurbel aan te schaffen.

Budgetproof

Ben je toch echt op zoek naar een nieuwe draadloze deurbel? Dan zijn er ook zeker budgetopties online te bestellen. Zo heb jij bij Bol.com al een draadloze bel voor slechts acht euro! Als dat geen koopje is weten wij het ook niet meer.

Koop tips: waar moet je op letten om een beste koop draadloze deurbel aan te schaffen?

Besloten dat je deurbel toch echt aan vervanging toe is? Neem dan eerst even de onderstaande koop tips door. Zo ben je verzekerd van een goede koop en voorkom je miskoop. Wel zo fijn.

Budget

Bedenk goed hoeveel je uit wil geven aan de deurbel. Wat is bijvoorbeeld het maximum dat je wil uitgeven? Wat belangrijk is dat het budget dat je voor ogen hebt ook overeenkomt met de eisen die je stelt aan de draadloze deurbel. Wanneer je budget te laag is voor je eisen, kan je nog wel is teleurgesteld worden tijdens het koopproces. Bekijk dus goed wat het aanbod is voor jouw budget en bedenk eventueel of je je eisen of juist je budget wil bijstellen wanneer deze niet overeenkomen.

Eisen

Wat voor deurbel wil je? Er zijn verschillende soorten en maten op de markt. Bedenk dus goed wat je eisen zijn van tevoren, zodat je gericht kan zoeken en de aankoop dus niet te veel van je kostbare tijd gaat kosten. Je kan je bijvoorbeeld afvragen hoe ver het geluid van de deurbel te horen moet zijn, of er een slaapstand op moet zitten en of je led indicatie wil op je deurbel. Verder heb je nog deurbellen met een camera en die van afstand bediend kunnen worden. Handig voor als je niet thuis bent, maar bijvoorbeeld wel een pakketje verwacht.

Design

Het design van een deurbel lijkt misschien iets wat te verwaarlozen valt, maar niets is minder waar. De deurbel is tenslotte het eerste wat je gasten zien wanneer ze een bezoekje brengen. De meeste deurbellen zullen gemaakt zijn van zwart of wit kunststof. Maar je hebt tegenwoordig ook bellen met een glazen of metaalachtige omhulsel. Voor de fleurige types onder ons zijn er zelf bellen in de meest felle kleuren. Je leest het al: voor ieder wat wils.

Formaat

Ook het formaat is iets om mee te nemen. Dan heb ik niet per se over het formaat van de bel zelf, maar meer over het formaat van het kastje dat geluid versterkt van de deurbel. Het vervelende is dat je dit kastje niet achter een deur, in bijvoorbeeld, de meterkast kan plaatsen aangezien je dan het geluid van de bel dempt. Kijk dus goed naar het formaat van de versterker, maar ook naar de kleur zodat het wegvalt bij je interieur.

A-merken: beste draadloze deurbel merken

Ook onder deurbellen zijn er aantal merken die de markt leiden. Met deze merken weet je zeker dat je een goede koop doet!

Ring

Ring is een Amerikaans merk die als doel heeft veiligheid rondom huizen en kantoren wereldwijd te garanderen met hun producten. Van de video deurbel tot beveiligingscamera’s. Alle producten van Ring zijn met elkaar te koppelen en gemakkelijk om te installeren. De naam ‘Ring’ komt niet zomaar ergens vandaan met de producten van Ring creëer je namelijk een ring van veiligheid rondom je woning of kantoorpand.

Honeywell

Honeywell maakt al meer dan 100 jaar producten waar de consument op kan bouwen. Met hun producten maken woningen meer comfortabel, verkeer veiliger en hielpen ze zelfs iemand op de maan zetten. Als dat geen kwaliteit is, weten we het ook niet meer. Ze ontwikkelen producten om jouw huis slimmer te maken en dat klinkt als muziek in onze oren.

Grundig

Het merk Grundig bestaat al meer dan zeventig jaar, maar is pas sinds kort populair op de markt. Grundig is een innovatief merk en heeft een assortiment vol met alles op het gebied van elektronica. Elektronica voor thuis, maar ook voor onderweg. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en actief in meer dan 65 landen. Omdat het bedrijf een groot assortiment aan producten heeft, zit er altijd een product bij dat jij nodig hebt. Zo heeft Grundig koelkasten, televisies, stofzuigers, wasmachines, soundbars en natuurlijk draadloze deurbellen. Doordat dit merkt jarenlange ervaring heeft en dit blijft combineren met innovatie, ben je verzekerd van de beste producten voor een betaalbare prijs. Grundig staat voor het leven eenvoudiger maken met hun producten. Elk product wordt getest voordat het de markt op gaat en zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Soorten en maten

Een draadloze bel lijkt een simpel product, maar toch zijn er verschillende uitvoeringen van dit product.

Stopcontact

Je hebt draadloze bellen die aangesloten worden via het stopcontact. Je hangt de bel op aan je deur en de ontvanger plaats je ergens in de buurt in het stopcontact. Het voordeel van deze bel is dat hij niet leeg gaat en je nooit batterijen hoeft te vervangen. prettig, want zo mis je ongemerkt geen bezoek of hoef je niet heen en weer naar de winkel voor speciale batterijen. Een nadeel is wel dat je afhankelijk bent van een stopcontact in de buurt van je bel. Er is namelijk een maximale afstand tussen jouw bel en de ontvanger. Daarnaast ben je afhankelijk van stroom, dus wanneer dit niet werkt, doet je bel het natuurlijk ook niet.

Batterijen

Je kan ook kiezen voor een draadloze bel op batterijen. Dit is een fijne optie wanneer je geen stopcontact in de buurt van je voordeur hebt en je niet afhankelijk van stroom wil zijn. Meestal kunnen er gewoon normale AA-batterijen in de bel. Wel moet je de batterijen nog even zelf aanschaffen en zitten ze niet automatisch bij de bel. Een nadeel van de draadloze bel op batterijen is dat je de batterijen moet vervangen als ze op zijn. Dit is niet heel duurzaam en een grotere kostenpost. Een paar batterijen gaat ongeveer twee jaar mee.

De videodeurbel

De video deurbel is één van de nieuwste producten op het gebied van deurbellen. Deze bel is voorzien van een camera waardoor je kan zien wie er voor de deur staat of voor de deur heeft gestaan. Wel zo veilig en fijn! Je kan de camera vaak via een app op je telefoon bedienen en bekijken. Sommige bellen hebben ook een microfoon waardoor je op afstand met de persoon die voor de deur staat kan praten. Bijvoorbeeld met de pakketbezorger. Handig niet waar?

Draadloze deurbel Trends van het moment

De trend van het moment op het gebied van deurbel is met stipt op nummer één de slimme deurbel. Deze bel, zoals hierboven al beschreven staat, kan met andere apparaten in huis samenwerken. Zo kan hij connecten met je smartphone en kan je van afstand zien wie ervoor je deur staat, maar kan je ook tegen de persoon praten die voor je deur staat via je telefoon. Verder kan je de deurbel op afstand aan en uit zetten en de melodie van de deurbel veranderen. Je kan dus wel met zekerheid stellen dat het apparaatje slim is!

Ben je het eens met onze beste draadloze deurbel 2019? Ja, of nee, we horen het graag!

Beste E-Bike 2019 uit de Test

Previous article

Beste kruimeldief 2019 uit de Test

Next article

Andere goede producten die we aanbevelen: