Beste kruimeldief 2024 uit de Test

Last update: april 2024

Op zoek naar een goede kruimeldief? Wij hebben de beste kruimeldief producten van 2024 voor je op een rij gezet.

Dat de kruimeldief de leukste naam heeft als het gaat om huishoudelijke apparaten, wisten we al. Maar naast die leuke naam is het ook gewoon een heel praktisch apparaat die het huishouden een stuk makkelijker maakt. Dit handige apparaat zorgt er namelijk voor dat alle hoekjes en kiertjes van je huis er weer om door een ringetje te halen uit zien. Wel zo fijn als je een jong gezien hebt of simpelweg gewoon een druk leven. Overtuigd van het feit dat je een kruimeldief nodig hebt in je leven? Check dan is onze top vijf hieronder.

Best Geteste Kruimeldief Sencor

SENCOR SVC 190R

Deze SENCOR SVC 190B kruimelzuiger kan zowel natte als droge oppervlakken schoonzuigen. De krachtige 45Watt motor zorgt voor uitstekende prestaties. De filter is uitwasbaar.

Gebruikstijd 15 minuten, 12 uur oplaadtijd

Gebruikers van dit product zijn tevreden. Op bol.com krijgt deze kruimeldief een 3.9 van de 5 sterren!

Op Voorraad!

Conclusie: in 2024 is uit de meeste tests en recensies gebleken dat Sencor SVC 190R de beste kruimeldief is die nu verkrijgbaar is in Nederland. Een zeer goed alternatief voor de Sencor SVC 190R is de Philips Kruimelzuiger MiniVac FC6148. Kijk onderstaand voor de overige kruimeldief testresultaten.

Top Beste Productvergelijking

SENCOR SVC 190R

Deze SENCOR SVC 190B kruimelzuiger kan zowel natte als droge oppervlakken schoonzuigen. De krachtige 45Watt motor zorgt voor uitstekende prestaties. De filter is uitwasbaar.

Gebruikstijd 15 minuten, 12 uur oplaadtijd

Philips MiniVac FC6148/01 - Kruimelzuiger

Zorg iedere dag voor een groenere wereld met de energiezuinidge Philips FC6148/01 kruimelzuiger. De Philips Mini Vac EnergyCare van 10,8 V heeft een lichte, krachtige en duurzame lithium-ionbatterij. Het efficiënte oplaadsysteem verbruikt geen stroom meer zodra de batterijen zijn opgeladen, dus er gaat niets verloren.

BLACK+DECKER PV1820L-QW Kruimeldief

Een snel en eenvoudig schoonmaakklusje doe je met de BLACK+DECKER PV1820L-QW Pivot Kruimeldief. Het gepatenteerde ontwerp van de zuigmond draait tot 200 graden, zo heb je voor elke schoonmaakklus in kleine en lastige ruimtes de juiste positie.

BLACK+DECKER BHHV520BFP

De BHHV520BFP-QW 18V Lithium-ion PET kruimeldief® is perfect voor de grotere schoonmaakklussen in en rondom je huis. Selecteer eenvoudig de hoge snelheid voor meer vermogen en voor een krachtige reiniging.

BLACK+DECKER PD1420LP-QW

Kruimels wegzuigen was nog nooit zo makkelijk. Met de BLACK+DECKER Flexi Kruimeldief PD1420LP-QW is een doekje over de tafel nooit meer nodig! De krachtige zuiger is geschikt voor kruimels tussen de bank of wanneer je de trap aan het stofzuigen bent.

Beste kruimeldief aanraders van 2024

De Beste Kruimeldief 2024 uit de Test op basis van klanttevredenheid.

Sencor SVC 190R

Reviews

3.9 

Gemiddelde van 65 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

3.9

Gemiddelde van 65 reviews

Om te beginnen heeft de Sencor SVC 190R een gave uitstraling. Je kunt kiezen uit 3 kleurtjes dus je vindt er altijd wel een die bij jou past. Na het opladen gaat hij zo’n 15 minuten mee. Dit lijkt kort maar is meer dan voldoende voor een aantal keer kort zuigen, bijvoorbeeld bij ongelukjes. Hij komt tegen een heel zacht prijsje dus hij is ideaal voor erbij en dit maakt het ook een origineel en praktisch cadeau. Hij komt met een kierenzuiger en een borstelopzetstuk. Je bent dus op alles voorbereid. Je pakt hem er heel makkelijk even bij. Veel sneller dan je stofzuiger.

Het is een compact apparaat dus ook het opbergen gaat makkelijk. De filter die erin zit kun je gewoon uitwassen. Wel zo fris. Kortom, het is een eenvoudige kruimelzuiger en als je hem eenmaal gewend bent dan wil je niet meer zonder. Wij zijn in ieder geval groot fan.

Pros
 • Heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • Je kunt er lekker lang mee vooruit nadat je hem op hebt geladen.
Cons
 • Zuigkracht is niet bij alle ongelukjes voldoende..

Philips Kruimelzuiger MiniVac FC6148

Reviews

4.6 

Gemiddelde van 173 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.6

Gemiddelde van 174 reviews

De Philips Kruimelzuiger MiniVac FC6148 is een duurzame keuze waar je lang plezier van zult hebben. Als de accu vol is tijdens het opladen dan schakelt hij vanzelf uit om oververhitting te voorkomen. De inhoud van het stofreservoir is 0,5 liter. Meer dan voldoende om kleine ongelukjes te lijf te gaan zonder dat je hem constant moet legen. Je krijgt er een handige oplaadstandaard bij zodat je hem netjes op kunt bergen terwijl hij oplaadt. Ook krijg je er een spleetopzetstuk bij zodat je zelfs bij de kleinste kiertjes kunt. Hij zuigt ook nog eens relatief stil! Wel zo fijn.

Het design is ook nog eens prachtig. Het is dus geen probleem als hij in het zicht staat. Als kers op de taart beschikt hij over lichte lithium-ionbatterijen. Hierdoor wordt het apparaat in zijn geheel een stuk lichter. Je zult dus geen last krijgen van je arm, ook niet als je wat langer zuigt.

Pros
 • Deze kruimeldief is lekker handzaam en erg gebruiksvriendelijk.
 • Het is een kwestie van aanzetten en klaar is kees! Heeft een mooie vormgeving.
Cons
 • De wandmontage is niet heel stevig.
 • Hij is behoorlijk kwestbaar.

Black & Decker PV1820L

Reviews

4.4

Gemiddelde van 270 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.4

Gemiddelde van 271 reviews

Dit model van Black & Decker scoort zeer hoog bij gebruikers. Hij is dan ook één van de bestverkochte modellen van dit moment. Dat hij zo hoog scoort heeft natuurlijk een reden. Hij is namelijk vele malen stiller dan andere kruimeldieven. Ook werkt hij vele malen efficiënter dan collega zuigers. Het legen van de container werkt enorm snel en handig. Ook is hij hierdoor veel hygiënischer. Waar je vaak ziet dat er veel afval naast de prullenbak komt bij het legen is dit bij deze kruimeldief zeker niet het geval. Je verwijdert eenvoudig de zijkant en schudt hem leeg in de prullenbak. Naast dat de Black & Decker PV1820L zo handig en praktisch werkt is hij dus ook enorm stil. Dit is natuurlijk prettig wanneer je bijvoorbeeld thuiswerkt. Zo kan jij of jouw partner hem gewoon gebruiken zonder dat je er te veel hinder door ervaart. 

Er wordt gebruik gemaakt van een speciale technologie. Deze zorgt ervoor dat hij tot wel 40 procent meer kan opvangen en hierdoor een hoger en beter rendement haalt dan andere modellen van Black & Decker. Zeker een aankoop dus om in huis te halen. 

Pros
 • Het apparaat is zeer krachtig en stil.
Cons
 • Het apparaat heeft maar een korte accuduur

BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW PET

Reviews

4.6

Gemiddelde van 125 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.6

Gemiddelde van 135 reviews

Ook de BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW PET is een heel mooie kruimeldief die we jou graag even willen laten zien. In de naam lees je al dat dit exemplaar bedoeld is voor mensen met huisdieren. Katten en honden laten haren achter. Maar dat betekent niet dat jij hier veel last van hoeft te hebben. Daarom kun ej de gemotoriseerde borstel, die speciaal is bedoeld voor dierenharen gebruiken. Ook zit er een extra smalle borstel bij waardoor je moeilijke plekken heel gemakkelijk kunt bereiken. Zoals veel kruimeldieven maakt dit exemplaar wel veel lawaai en is het apparaat niet bedoeld om een hele bovenverdieping stofvrij te maken. Maar juist voor de snelle klusjes, zoals na het eten, of als je huisdier in het voorjaar nét even wat meer haar loslaat, kan het perfect zijn om een kruimeldief zoals deze van BLACK + DECKER erbij te hebben in huis. 

Wil je meer weten over de BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW PET? Bekijk dit item hier. 

Pros
 • Zuigkracht is heel erg stevig
 • wordt met speciale borstels erbij geleverd
Cons
 • Maakt veel lawaai

BLACK+DECKER PD1420LP-QW – Kruimeldief

Reviews

4.5

Gemiddelde van 30 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.5

Gemiddelde van 31 reviews

Dit is de BLACK+DECKER PD1420LP-QW – Kruimeldief. Een kruimeldief die op dit moment in Nederland heel erg populair is. Dat komt omdat het een goede kruimeldief is dat doet wat het beloofd. Laten we daar eens dieper op in gaan. Allereerst zien we dat je best geruime tijd kunt zuigen met dit apparaat. Het apparaat moet wel elke keer weer terug op de oplader. Daarnaast kun je er de vloer mee schoon krijgen. Maar bijvoorbeeld ook de tafel of de bank. Het is dus een apparaat waar je veel gemak mee kunt bedienen. En alle onbegaanbare plekken zijn vanaf nu verleden tijd. Je kan namelijk ook de slang gebruiken die erbij komt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je plekken kan overslaan. Ook de trap is zo’n plek waar veel mensen een kruimeldief voor gebruiken. Hierdoor weet je zeker dat je niet hoeft te hannesen met een stofzuiger. 

Wil je meer weten over de BLACK+DECKER PD1420LP-QW – Kruimeldief? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Werkt fantastisch en is zeer handzaam
 • Licht in gewicht
 • Heeft een goede zuigkracht 
Cons
 • Aan- en uitknop wordt gezien als fragiel

JAP Tornado S3

Reviews

4.5

Gemiddelde van 736 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.5

Gemiddelde van 787 reviews

Deze alles-in-één-kruimeldief, de JAP Tornado S3, is een prachtig exemplaar dat we jou even graag willen laten zien. Zo is deze ook erg geschikt voor in de auto. En kun je er zowel in huis mee aan de slag als buitenshuis. Dat komt omdat deze kruimeldief meer kan dan alleen stof, zand en kruimels opzuigen, maar ook vloeibaar vuil is geen enkel probleem. Doordat het apparaat zo compact is, is het ook geschikt voor bijvoorbeeld in de auto. Waar je al snel vuil kan ervaren door huisdieren, maar ook omdat je elke ochtend je ontbijt met koffie in de auto nuttigt. Doordat de prijs zo laag is een kruimeldief die je zeker eens zou moeten bekijken. Ook de reviews zijn erg goed. En zoals je kan verwachten: vandaag bestellen is vaak al morgen in huis. Of in de auto uiteraard! 

Benieuwd naar de JAP Tornado S3? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Goed voor zowel vast als vloeibaar vuil
 • Zuigt krachtig
 • wordt geleverd met veel accessoires
Cons
 • Het apparaat werkt 30 minuten

Essential Link Kruimeldief

Reviews

4.6

Gemiddelde van 80 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

4.6

Gemiddelde van 80 reviews

Dit is de Essential Link Kruimeldief. Deze 4-in-1-oplossing is perfect voor het schoonmaken van de auto. Maar bijvoorbeeld ook als je even snel de keuken wilt schoonmaken. Er zit een LED-verlichting op waardoor je ook op donkere plekken alles goed kan zien en kan schoonmaken. Deze kruimeldief is speciaal ontworpen voor in de auto. Want je kan er ook je banden mee oppompen en je kan de bandenspanning mee op meten. Je hebt dus niets anders nodig in de auto dan dit mega handige apparaat. Het apparaat is efficiënt, duurzaam en 100% veilig. De motor die erin zit geeft amper geluid en er zit een handig filtersysteem is waardoor je alles ook nog eens heel gemakkelijk kunt schoonmaken. En naast stof en zand kan je er ook vocht mee opzuigen. Perfect als je bijvoorbeeld koffie hebt gemorst. Je ontvangt een opzetstukje met een borstel erbij en een luchtslang. Alles kun je gemakkelijk opbergen in de draagtas. Zodat je alles bij elkaar hebt! 

Benieuwd naar de Essential Link Kruimeldief? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Handig klein formaat
 • Licht in gewicht
 • zuigt goed 
Cons
 • Snel leeg

Cecotec Ergonomische Kruimelzuiger

Reviews

4.8

Gemiddelde van 42 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit

Reviews

5.0

Gemiddelde van 1 review

Deze zeer ergonomische kruimelzuiger is direct een compleet apparaat voor bij je thuis. Hoe komt dat? Dat vertellen we je graag. Er zitten namelijk direct alle accessoires bij de Cecotec Ergonomische Kruimelzuiger waarmee je aan de slag kan om je huis schoon te maken. Maar ook andere plekken waar veel kruimels komen. Denk bijvoorbeeld aan je werkomgeving of je auto. Je kan op deze manier altijd zorgen voor een frisse omgeving! Deze kruimeldief is voorzien van een heel sterke motor, namelijk van 120 W en een 14 kPA zuigkracht. Door deze manier van werken kan je er zeker van zijn dat er absoluut geen haartje of stofje meer blijft liggen. De batterij gaat niet extreem lang mee. 15 minuten, maar als je voor de ecostand kiest dan kun je er wel langer mee doen.

Benieuwd naar de Cecotec Ergonomische Kruimelzuiger? Bekijk dit item hier.

Pros
 • Krachtig en draadloos
Cons
 • Werktijd van 15 minuten

AEG HX6-23ÖKO - Kruimelzuiger

Reviews

4.1

Gemiddelde van 317 reviews

Gebruiksgemak

Functies

Prijs Kwaliteit