Top 6 Producten voor Gegevensveiligheid

Last update: juli 2024

Top 6 Producten voor Gegevensveiligheid

Hoe meer je verbonden bent met internet, hoe kwetsbaarder je bent voor hackers, phishers en fraudeurs die elke dag opstaan in de hoop je persoonlijke gegevens te stelen. Iedereen wil dat vermijden en iedereen is verantwoordelijk voor zijn persoonlijke veiligheid terwijl hij online is.

Het goede nieuws is echter dat je je kunt beschermen door digitale beveiligingssoftware op je apparaten en je netwerk te installeren. Wil je online blijven communiceren en werken zonder je zorgen te hoeven maken over gegevensbeveiliging? Bekijk onze lijst met de top 6 digitale beveiligingsapparatuur om je gegevens veilig te houden.

De Google Titan-beveiligingssleutel

Wanneer je het computerslot van de Google Titan Security Key Kit gebruikt om je apparaten te beschermen, hoef je je geen zorgen te maken dat iemand toegang krijgt tot je gegevens. Dit pakket, dat een USB-beveiligingssleutel, USB-C naar USB-A-converter, Bluetooth-beveiligingssleutel en Micro USB naar USB-A-kabel bevat, fungeert als reservewachtwoord voor je telefoon, computer of tablet. Met een aantrekkelijk design en prijs is de Titan Key een voor de hand liggende keuze voor nieuwkomers op het gebied van multi-factor authenticatie.

De Yubico YubiKey Bio FIDO Edition-beveiligingssleutel

Er staat veel informatie op je bedrijfscomputer die je privé wilt houden. Jij kunt ook de Yubico YubiKey Bio FIDO Edition-beveiligingssleutel gebruiken om deze te beschermen. Biometrische authenticatie wordt gebruikt om je vingerafdrukken te verifiëren. Beveiligingsopties omvatten sterke 2-factor, wachtwoordloze en sterke multi-factor authenticatie.

De Gryphon AX ouderlijk toezicht en beveiligingsmesh Wi-Fi 6-router

De Gryphon AX ouderlijk toezicht en beveiligingsgaas Wi-Fi 6-router heeft niet alleen sterk ouderlijk toezicht, maar heeft ook een sterk beveiligingsgaas. Het beschermt ook jouw netwerk en alle daarmee verbonden apparaten tegen bedreigingen. Je kunt je gevoelige informatie veilig op je apparaat opslaan en je hoeft zich geen zorgen te maken over indringers. Als gevolg hiervan is het een van de meest effectieve digitale beveiligingsapparaten die er zijn.

De Mudi 4G LTE-privacyrouter

Als je bijvoorbeeld voor jouw werk reist, ben je waarschijnlijk meer afhankelijk van hotels en openbaar internet dan je zou willen. Via de Tor-service helpt de Mudi 4G LTE-privacyrouter je onderweg privégegevens te beschermen. Het ondersteunt ook meer dan 25 verschillende VPN-services. Terwijl je online winkelt of Unibet poker speelt, blijven je gegevens veilig.

De Kensington VeriMark Desktop-vingerafdruksleutel

Met de Kensington VeriMark Desktop Fingerprint Key kun je mogelijke beveiligingsinbreuken op jouw pc’s voorkomen. Het is een van de beste digitale beveiligingsapparaten op de markt, omdat het gebruik maakt van Match-in-Sensor Fingerprint-technologie om versleutelde beveiliging te bieden. Het is ook gecertificeerd voor Windows Hello.

De wo-we Windows Hello gezichtsherkenning webcam

Met de wo-we Windows Hello gezichtsherkenningswebcam maak je je computer nog slimmer. Het beveiligt jouw computer tegen illegale toegang en versnelt zelfs het opstarten. Op die manier kun je eindelijk afscheid nemen van lange inlogwachtwoorden.

Auteur

  • Ik ben Jan Willem Beumer en schrijf artikelen met jarenlange ervaring in de elektronicasector. Daarnaast ben ik een liefhebber van koken voor mijn gezin en alles wat te maken heeft met wonen. Als auteur bij https://bestetester.nl deel ik mijn ervaring en passie met veel enthousiasme.

    Bekijk Berichten
Vorige test

Beste manieren om online iets voor niets te krijgen 

Volgende test

10 redenen om meer te bewegen