Wat zegt je sterrenbeeld over jou?

Last update: mei 2024

Wat zegt je sterrenbeeld over jou?

Als je graag wilt weten wat de voorspelling van je sterrenbeeld voor de volgende 24 uur is, dan kan je ervoor kiezen om je daghoroscoop op internet op te zoeken en te lezen. Ieder sterrenbeeld is verbonden met de stand van de planeten en heeft een specifieke daghoroscoop waarbij er bepaalde zaken wel of niet worden geadviseerd. Zo kan de ene dag beter zijn om knopen door te hakken, zakelijke beslissingen te nemen of biedt de horoscoop je juist voordelen op liefdesgebied. Hierbij telt tevens je ascendant en het astrologische sterrenbeeld van je maan mee en je kan zelfs gehele astrologische schema’s van je geboorte op internet gratis opvragen en je tot in detail verdiepen in wat je geboortekaart astrologisch over je persoonlijkheid te zeggen heeft. Een daghoroscoop geeft je een meer algemene indruk voor de komende dag.

Verschillende sterrenbeelden

Er zijn in totaal twaalf astrologische tekens en de meeste zijn gekoppeld aan (mythologische) dierentekens. De verschillende sterrenbeelden met hun meest voorkomende karaktereigenschappen vind je altijd terug in een daghoroscoop. Op het internet zijn er per sterrenbeeld verschillende daghoroscopen te vinden op het gebied van liefde, financiën en algemene vragen. Vaak kun je tegen betaling hele uitgebreide lezingen krijgen, gebaseerd op je persoonlijke sterrenbeeld en de komende dag, week, maand of jaar. Hierbij worden de planeetstanden meegenomen en zijn ze in de meeste gevallen herkenbaar. De lezingen kunnen je een rode draad geven voor de vraag op welke momenten je het beste bepaalde beslissingen kan nemen. Al eeuwenlang wordt er gebruikgemaakt van de standen van planeten om richting te geven aan allerlei zaken.

De twaalf verschillende tekens en hun karaktereigenschappen

 • Schorpioen staat erom bekend dat hij of zij stil is en veel inhoud heeft.
 • Ram is vaak erg koppig en tegendraads. Ook is de ram vaak onvoorspelbaar.
 • Boogschutter is vaak erg direct en houdt niet van omwegen of ellenlange verhalen. Gewoon doorpakken dus.
 • Stier bloeit en groeit. De stier wordt niet makkelijk uit balans gebracht en heeft vaak een groot sociaal netwerk.
 • Tweelingen zit vol met levenslust en lijkt eeuwig jong te blijven.
 • Kreeft is ingetogen, opgewekt, zorgzaam en erg gevoelig. De kreeft neemt beslissingen zowel op gevoel als op verstand. Ondanks grote plannen heeft die moeite deze uit te voeren.
 • Leeuw houdt ervan om in de spotlight te staan en heeft een sterke persoonlijkheid die zich laat zien.
 • Maagd is erg gegrond en heeft er weinig moeite mee om anderen te bekritiseren. Daarnaast doen ze graag nieuwe kennis op.
 • Weegschaal houdt van balans en ziet altijd de positieve kant van het leven in.
 • Steenbok is optimistisch, prestatiegericht en erg trouw.
 • Waterman wil vrijheid en niks meer.
 • Vissen zijn romantische dromers.

Auteur

 • Ik ben Jan Willem Beumer en schrijf artikelen met jarenlange ervaring in de elektronicasector. Daarnaast ben ik een liefhebber van koken voor mijn gezin en alles wat te maken heeft met wonen. Als auteur bij https://bestetester.nl deel ik mijn ervaring en passie met veel enthousiasme.

Vorige test

Starten met studeren? Deze 6 items heb je sowieso nodig 

Volgende test

Luisterboeken voor kinderen: zo pak je het aan