Top 10 uit de Test

Beste Powerbank 2019 – Beste Koop Powerbanks van nu

0
Beste Powerbanks

Je tablet, telefoon of smartwatch gebruikt nogal wat stroom. Zeker als je hem regelmatig gebruikt. Op zich geen probleem, maar iedereen kent het gevoel wel van teleurstelling en frustratie van een lege device. Meestal nét op het moment dat je hem nodig hebt. Daarvoor biedt een powerbank de uitkomst. Met een powerbank kun je overal waar je bent je device opladen. Alleen hoe vind je dan de powerbank die voldoet aan jouw eisen? Je wilt natuurlijk wel een powerbank waar je jouw smartphone of ander apparaat ook snel en het liefst zo lang mogelijk mee kunt opladen. We hebben de tien beste powerbanks voor je op een rijtje gezet!

De Trust Urban Primo Powerbank 12.500 mAh

Deze powerbank van Trust is meteen een perfecte keuze voor de meeste gebruikers. De Trust Urban Primo Powerbank 12.500 mAh is er eentje waar je jouw smartphone wel vijf keer volledig mee kunt opladen. Daarmee biedt hij behoorlijk wat power. Daarnaast is het ook nog eens zo dat wanneer je meerdere apparaten wilt aansluiten op dezelfde powerbank, je met deze versie van Trust helemaal goed zit. Hij heeft namelijk twee usb poorten! Dankzij led verlichting kun je precies zien hoeveel batterij de powerbank nog heeft zodat je kunt anticiperen op het juiste laadmoment.

De Trust Urban Primo Powerbank 4.400 mAh

Deze variant van Trust lijkt op de variant die we hiervoor beschreven. Maar de Trust Urban Primo Powerbank 4.400 mAh is toch anders dan de variant van 12.500 mAh. Voor de mensen die het liefst zo min mogelijk geld uitgeven aan een powerbank is dit een geschikte keuze. Hij is een stuk goedkoper namelijk, maar heeft wel minder capaciteit. Met deze powerbank kun je namelijk 2,5 keer je smartphone volledig opladen. Ook beschikt hij over een enkele usb poort en kun je dus niet twee apparaten tegelijkertijd opladen.

De Trust Urban Primo Powerbank 20.000 mAh

Oke de Trust Urban Primo Powerbank 20.000 mAh heeft zeker power! Zoals je merkt weet Trust hoe je goede powerbanks maakt. Deze variant heeft super veel vermogen, waardoor hij geschikt is om je smartphone tot wel zeven keer volledig op te laden. Wel is hij duurder dan andere powerbanks. Maar je krijgt er genoeg voor terug. Ook deze powerbank beschikt namelijk over twee usb poorten. Enige nadeel: hij past met zijn formaat niet in je broekzak.

De Xtorm (A-Solar) Power Bank Free XB102 15000 mAh

Wanneer je echt veel apparaten gebruikt heb je aan de Xtorm (A-Solar) Power Bank Free XB102 15000 mAh een hele goede powerbank. Deze variant heeft namelijk maar liefst vijf (!) usb poorten zodat je tot wel vijf apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Ook heeft hij een flink vermogen waardoor je tot wel vijf keer je smartphone volledig oplaadt. Nadeel is dat hij niet geschikt is voor het opladen van laptops.

De iWalk Chic Powerbank 10.000 mAh

Ben je op zoek naar een powerbank die er wat betreft design fantastisch uitziet? Dan zit je met de iWalk Chic Powerbank 10.000 mAh helemaal goed. Hij is klein waardoor hij gemakkelijk in je jaszak of broekzak past, dus naast dat hij er mooi uit ziet is hij ook erg handzaam. Maar het design is ook prachtig. Hij is slank en prachtig afgewerkt. Verder doet hij prima zijn werk. Tot drie keer volledig je smartphone opladen, twee usb poorten en led lampjes voor batterij indicatie.

De Anker PowerCore 20100 mAh

Wederom een powerbank met veel power. De Anker PowerCore 20100 mAh maakt het mogelijk om je smartphone tot wel zeven keer volledig op te laden. Ook met deze powerbank kun je twee apparaten tegelijkertijd opladen en dankzij led lampjes kun je precies zien hoeveel stroom er nog beschikbaar is. Het mooie van deze specifieke powerbank is dat hij dankzij Power IQ technologie razendsnel oplaadt. Deze technologie kan herkennen wat de perfecte amperage is voor jouw apparaat.

De Trust Urban Primo Powerbank 8.800 mAh

De Trust Urban Primo Powerbank 8.800 mAh is een goed betaalbare powerbank die zijn werk ook prima doet. Een smartphone kun je er tot drie keer toe volledig mee opladen en hij beschikt over twee usb poorten zodat je verschillende apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Nadeel is echter dat er standaard geen adapter wordt meegeleverd voor in het stopcontact wanneer je deze powerbank bestelt.

De Trust Urban Primo Powerbank 4.400 mAh

Spreekt de variant hiervoor je aan maar wil je toch nog een goedkopere optie? Dan is de Trust Urban Primo Powerbank 4.400 mAh voor jou de powerbank. Een mooi instapmodel waar je een smartphone zo’n 2,5 keer volledig mee op kunt laden en die niet duur is. Hij is geschikt om één apparaat tegelijkertijd op te laden.

De Xtorm Infinity Powerbank

Echt geen zin om je powerbank vaak op te moeten laden? De Xtorm Infinity Powerbank is je beste vriend! Deze powerbank kan drie apparaten tegelijkertijd opladen, en een smartphone kun je er negen keer volledig mee opladen! Een powerbank met enorm veel vermogen dus. Een tablet kun je er zelfs vier keer volledig mee opladen. Daarnaast heb je geen last van de kabel die je gebruikt voor het laden van je apparaten, want die is prachtig weggewerkt in de powerbank.

De Anker PowerCore Speed 20.100 mAh PD Nintendo Switch Edition

Een bijzondere powerbank is de Anker PowerCore Speed 20.100 mAh PD Nintendo Switch Edition. Deze powerbank is namelijk speciaal gemaakt voor gebruikers van de Nintendo Switch. Je kunt er je Nintendo Switch tot 2,5 keer volledig mee opladen als je onderweg bent. Een prettig voordeel van deze powerbank is de snellaadfunctie waar hij over beschikt. Zo kun je jouw Nintendo Switch binnen no-time weer gebruiken. Ook geeft hij met behulp van led lampjes precies aan hoeveel stroom hij nog voor je ter beschikking heeft.

Er is dus genoeg te kiezen op het gebied van powerbanks. Maar als je zeker wilt weten dat je een goede keuze maakt en écht met plezier gebruik maakt van je powerbank raden we je sterk aan om één van bovenstaande powerbanks aan te schaffen. Stuk voor stuk goede aankopen!

Dashcam 2019 – Beste Dashcams uit de test

Previous article

De beste bureaustoelen 2019: als je het doet, doe het dan goed

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *